Herkese merhaba, şu karantina günlerini fırsata cevireyim dedim, hazır hepimiz evdeyken.
Doğumdan sonrası için buzluğa atayım diyorum arkadaşlar, ama daha önce hiç yapmadım, ve nasıl olmalı püf noktası nasıldır, yapan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Pişmiş yemek atıp ısıtmayı sevmiyorum bu arada, isitinca tadı kaçıyor.
Ama fasülye, barbunya, nohut haşlayıp atabilirim dimi.
Yada soğan rendeleyip atsam suyunu sikmam mi gerekir buzluğa atmadan.
Yada puaca börek koysam mesela, donuk olarak mı pisirecegim, cozdurdukten sonra mi.
Evet daha erken olabilir ama hazır eşim evdeyken, hazır da ben henuz agirlasmamisken aradan çıksın diyorum.
Her türlü önerinize açığım, simdiden akıl verecek arkadaşlarima teşekkür ederim

Bu arada dert neresinde demeyin, oğlumda ciddi açlık yaşayıp, konserve gıda ve dışarıdan yemekle beslenmistim, bu sefer bir çocuk bir bebekle aynısı olsun istemiyorum ☺
Doğumdan sonrası için buzluğa atayım diyorum arkadaşlar, ama daha önce hiç yapmadım, ve nasıl olmalı püf noktası nasıldır, yapan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Pişmiş yemek atıp ısıtmayı sevmiyorum bu arada, isitinca tadı kaçıyor.
Ama fasülye, barbunya, nohut haşlayıp atabilirim dimi.
Yada soğan rendeleyip atsam suyunu sikmam mi gerekir buzluğa atmadan.
Yada puaca börek koysam mesela, donuk olarak mı pisirecegim, cozdurdukten sonra mi.
Evet daha erken olabilir ama hazır eşim evdeyken, hazır da ben henuz agirlasmamisken aradan çıksın diyorum.
Her türlü önerinize açığım, simdiden akıl verecek arkadaşlarima teşekkür ederim

Bu arada dert neresinde demeyin, oğlumda ciddi açlık yaşayıp, konserve gıda ve dışarıdan yemekle beslenmistim, bu sefer bir çocuk bir bebekle aynısı olsun istemiyorum ☺