Bu hafta iki çeşit börek yaptım, çiğden dondurucuya attım. Misafir gelince çıkarıp buzlu halde yumurta sarısı sürüp pişirin yeterli, çok kurtarıcı. Mozaik pasta, kek, poğaça yemeye hazır halde koymuştum. Kurabiye hamurum var 3 çeşit dondurucuda. Hamuru kurabiye olacak şekilde rulo halde hazırlarsanız buzluktan çıkardıktan 10-15 dakika sonra dilimleyip pişirebilirsiniz. Zaten kurabiyenin pişmesi 10-15 dakika sürüyor. Hemen olur. Sarmam bitti ama yakın zamanda yapıp atarım. Haftaya elmalı tart ve dereotlu poğaça yapmak niyetindeyim dondurucu için. Bir ara da fellah köfte yapıp atacağım. Haşlayıp koyabilirsiniz. Çıkarınca sosunda biraz kaynatsanız yeter. Onun haricinde mini cheesecake, pizza, dolma olabilir. Kete, katmer gibi şeyler olabilir. Ben kumpiri mini kaplarda servis ederim. Kumpir tabanı bulundururum zaman zaman( haşlanıp ezilmiş patates, kaşar, tereyağı karışımı) Bir saklama kabına güzelce basıyorum, ağzı kapalı olunca bir şey olmuyor. Şu anda aklıma gelen yaptıklarım bunlar. Kolaylıklar diliyorum.