Buzdolabında Kertenkele !!!

Kız seni Allah ne yapmasın :roflol: beni güldürdün Allah seni de güldürsün. kısa zamanda hayırlı bir koca az kertenkeleli avler nasip etsin opuyorumnanaktan

ıçerik nedeniyle konunuz”HıÇBıR BAŞLIĞA UYMAYANLAR “ bölümüne taşınmıştır bilginize

Editör arkadaşımın da bilgisine

Haydaaa, poşetle birlikte satın alınan yerden gelmiş ve donuş hayvancağız..

buzdolabını güzelce temizle olsun bitsin..

canım çamaşır suyuyla dolabın içini silip sonra da duru suyla silip temizleyebilirsin.açıkta duran herşeyi atın kapalı kapları da aynı şekilde silin geri koyun....

veee en önemlisi kertenkeleler çok soğukta hareket edemezler...........emin ol paketlerin içinde gelmiştir ve ölmesi çok uzun sürmemiştir......soğuk kanlı hayvan diye biliyorum ben kertenkeleleri soğukta yaşayamazlar......................

Dolabın için komple boşaltıp çamarsuyu ile silersin olur biter bu kadar korkma canım ya.

Sanırım evinize fare girse evi terkedeceksiniz bir kerkenkele bu kadar ürküttü ise.:roflol:
Ama söylemeden edemiyciiimm çok şekersin ya. a.s.

Hepinize yorumlarınız için çook teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız. içim biraz rahatladı. buraya yeni tayin oldum ve pek fazla tanıdığım yok. o yüzden ilaç gibi geldiniz iyi ki varsınız a.s.

ama konu ile ilgili son bir şey söylemek istiyorum:

dert biraz göreceli bir kavram. tabii ki beterin beteri var. tabii ki Allah başka bir dert vermesin o konuda hemfikiriz. ama kimizin sıkıntısını sıkıntı, kimizinkini de hiçbir başlığa uymayan yazı olarak kabul etmek bana bira garip geldi. o zaman bu köşeye önce bir dert metre koyalım derdimiz ölçülsün size göre gerçekten dertse yazalım. konumu hiçbir başlığa uymayan yazı olrak görmek doğrusu beni üzdü. bakın başka arkadaşım dağınıklığını dert olarak görmüş çok doğal. son yorumumdu. herkese sonsuz teşekkürler a.s.

benim oturduğum evin dış cephesi tırtıklı, bu yüzden her yaz mutlaka evde bir kertenkele vakası yaşıyorum..bir keresinde, aygazın içinde dolaşıyordu..süpürgeyle çekmeye çalıştım ama kaçtı..sonra bütün evi ilaçladık ama ölüsünü bulamamıştım..ilaçtan etkilenmiyorlarmış..:)
son çare olarak yapışkan tuzak aldım ve sonuç pozitif :) yapışıp kalmış hayvancağız..yapışmış ama ölmemiş bakınıyor..göz göze geldik resmen,iğrençti ..KERTENKELELERDEN NEFRET EDİYORUM..

ben de kertenkele ile ilgili komik bir anımı yazayım :)

geçen yaz bir gün evde yalnızım...oturuyorum....baktım halının üzerinde, halı renginde , bir yumak gibi bişey var...eğildim, halı yünü herhalde alıvereyim dedim..

baktım miniminnacık bir çift göz bana bakıyor...olamaz kerktenkele delikafadulden

sonra ne yapsam diye düşündüm..öldürmeye de kıyamadım, çok korkmama rağmen...

üzerine bir su bardağı kapatayım, kaçamasın dedim kaydirigubbakcemile3 eve birisi gelince alır atar ..

birkaç saat geçti kimse de gelmeyince, bardağı açayım havasızlıktan ölmesin bari hayvan dedim alkisalkisalkis bardğı açmamla hışımla koltuğun arkasına fırlaması bir oldu.. yazık o da korkmuş benden ..

o günden sonra koltukları, halıları kaldırdıysam da bulamadım...korkudan hızla uzaklaşmış zavallıcık kaydirigubbakcemile3

konu sahibi arkadaşım korkunu anlayabiliyorum...
bir daha yaşamazsın umarım...
kırılma böyle ufak meselelere..
sevgi dolu, mutlu günler opuyorumnanaktan

canım benim...korkmakta ve tepki vermekte haklısın...elbette hergün karşılaştığımız bir durum değil...dolaptan kertenkele çıkması...ama senin dediğin gibi poşetin içindeymiş..demek ki evden geçip de dolaba yerleşmemiş...poşetin içindeymiş demek ki bitanem....bunu bu şeklide düşün bence...sonra da dolabını bir güzel temizle..nasıl içine siniyorsa o şekilde temizliğini yap....sonra da mutfağını bir güzel temizle....şimdi yemek yapmaya ve yemek yemeye başlayabilirsin.....ev senin rahatına bak.....zemuszemusopuyorumnanaktan

Geçmiş olsun!!!a.s. Nahoş bir deneyim!!!kafamçokkarıştı
Dolabı bir güzel temizleyince bir şey olmaz....Tabii senin yerinde ben olsam kertenkeleleri sevmeme rağmen günlerce dolabı açamazdım!Geçen yıl banyoda bir hamamböceği gördüm diye yazın sıcağında korkudan günlerce yıkanamamıştım!!!-tatlicadiarzu- Kertenkeleyi de görseydim kimbilir ne olurdu!!
Bir de işin iyi tarafını düşünmek lazım...O kertenkele canlı da olabilirdi.Daha iğrenç yerlerde de olabilirdi. Daha kötü ihtimaller de olabilirdi...CADIARZUBir daha inşallah böyle bir olay yaşamazsın!!yerimseniben

Canım bir şey soracağım sana Balıkesir'deki üniversitede mi araştırma görevlisisin? :1hug: bunu özelden bir konuşalım

Son düzenleme:

Sağol canım teşekkür ederim. zaten sorun da bu. başka bir yerde görsem hiç sorundeğil. problem buzdolabında olması. ben böceklerden falan fobi derecesinde huylanan bir insanım. üstüne üstlük öldüremiyorum da. bir böcek falan göreyim barışçıl yollarla dışarı atmaya çalışıyorum. opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsunnn cerenora... özellikle kertenkelden huylandığın için zor bi durum ve deee buzdolabında olmasından dolayı daha da zor... bende hamam böceği hariç bi böcekden iğrenmesemde bu mutfak olayı çok başka çok hassasım mutfak dolapları hele de buzdolabında hiç
bi varlığa tahammülüm olamaz...
ama sen içini ferah tut o kesin yeşilliklerle felan ölü olarak gelmişdir...
onuda attığınıza göre sorun yok...buzdolabını iyice çamaşır sularıyla dezenfekte ettikden sonra da dolabı atmaya gerek yok...tabi etkisinden bi müddet kurtulamassınız
eşinde sende her açışınızda dolapda bişey görcek gibi olursunuz ama bu da gayet normal bi durum ilk başlarda böyle olabilir zamanla geçer...:teselli:

benim eşimin memlekette var ben baya ürktüm hatta uyuyamadım ama ordakiler alışmış koyun koyuna yatıyorlar ama ben çok korkarım iyiki başıma gelmemiş

benim eşimin memlekette var ben baya ürktüm hatta uyuyamadım ama ordakiler alışmış koyun koyuna yatıyorlar ama ben çok korkarım iyiki başıma gelmemiş

çok geçmiş olsunnn cerenora... özellikle kertenkelden huylandığın için zor bi durum ve deee buzdolabında olmasından dolayı daha da zor... bende hamam böceği hariç bi böcekden iğrenmesemde bu mutfak olayı çok başka çok hassasım mutfak dolapları hele de buzdolabında hiç
bi varlığa tahammülüm olamaz...
ama sen içini ferah tut o kesin yeşilliklerle felan ölü olarak gelmişdir...
onuda attığınıza göre sorun yok...buzdolabını iyice çamaşır sularıyla dezenfekte ettikden sonra da dolabı atmaya gerek yok...tabi etkisinden bi müddet kurtulamassınız
eşinde sende her açışınızda dolapda bişey görcek gibi olursunuz ama bu da gayet normal bi durum ilk başlarda böyle olabilir zamanla geçer...

çok teşekkür ederim hanımlar. güzelim sizin köydekileri anlayamadım ben öyle kımıl kımıl bir şeyin varlığına bile tahammül edemiyorum. biraz biraz atlattık gibi ama haftasonu çok kötüydü. hiçbir şey değil ama buzdolabında görmek beni mahvetti. hemen kendimi çığlık çığlığa salona atmışım. her türlü böcekten falan aşırı huylanıyorum.tekrar teşekkürler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…