:roflol::roflol: Bana çok masum geldi :asigim:
Çok hoş yaa..Birden evlenmek istedim :roflol:
Bişey olmaz ayol ağzı açık olan bişey varsa atın yoksa yemeden önce sebzeleri filan
iyice bi yıkayın sonra yiyin bi videoda adam kertenkele yiyodu :roflol:
herhalde bi dokunduysa bile bişey olmaz -tatlicadiarzu-
canım benim...korkmakta ve tepki vermekte haklısın...elbette hergün karşılaştığımız bir durum değil...dolaptan kertenkele çıkması...ama senin dediğin gibi poşetin içindeymiş..demek ki evden geçip de dolaba yerleşmemiş...poşetin içindeymiş demek ki bitanem....bunu bu şeklide düşün bence...sonra da dolabını bir güzel temizle..nasıl içine siniyorsa o şekilde temizliğini yap....sonra da mutfağını bir güzel temizle....şimdi yemek yapmaya ve yemek yemeye başlayabilirsin.....ev senin rahatına bak.....zemuszemusopuyorumnanaktan
Geçmiş olsun!!!a.s. Nahoş bir deneyim!!!kafamçokkarıştı
Dolabı bir güzel temizleyince bir şey olmaz....Tabii senin yerinde ben olsam kertenkeleleri sevmeme rağmen günlerce dolabı açamazdım!Geçen yıl banyoda bir hamamböceği gördüm diye yazın sıcağında korkudan günlerce yıkanamamıştım!!!-tatlicadiarzu- Kertenkeleyi de görseydim kimbilir ne olurdu!!
Bir de işin iyi tarafını düşünmek lazım...O kertenkele canlı da olabilirdi.Daha iğrenç yerlerde de olabilirdi. Daha kötü ihtimaller de olabilirdi...CADIARZUBir daha inşallah böyle bir olay yaşamazsın!!yerimseniben
Sağol canım teşekkür ederim. zaten sorun da bu. başka bir yerde görsem hiç sorundeğil. problem buzdolabında olması. ben böceklerden falan fobi derecesinde huylanan bir insanım. üstüne üstlük öldüremiyorum da. bir böcek falan göreyim barışçıl yollarla dışarı atmaya çalışıyorum. opuyorumnanaktan
benim eşimin memlekette var ben baya ürktüm hatta uyuyamadım ama ordakiler alışmış koyun koyuna yatıyorlar ama ben çok korkarım iyiki başıma gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?