Buzdolabında elektirklenme

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Arkadaşlar bulunduğumuz yerdeki trafoya yıldırım düşmüştü, o yüzden elektrikler bi kaç gün boyunca gelip gitti. Bu zaman zarfı içinde buzdolabımız bi kaç kere elektrik çarptı , dolaba dokunamıyorum dokununca elektriklenme var gibi hemen çekiyor elimi , açıkçası korkuyorumda evde yalnızken carpsa naparım diye, böyle bi durum basına gelen var mı arkadaşlar sizce ne yapabilirim elektrik kesintisinden sonra böyle oldu ?(servisi çagırdık trafodan böyle dedi bişey yapamadı )

Çok geçmiş olsun..Ben olsam en yakın cevremdeki elektrikciyi çağırır bakitirdim.hic normal gelmedi dikkat edin

Servisi çağırın hemen ben acımdan ölür yine dokunmazdım o dolaba heralde. İnanılmaz korkarım elektrik çarpmasından
Ben çocukken dolap çarptı ölümden donmuştum çok korkuyorum o yüzden fişi çekik duruyor servisi çağırdık trafodan böyle dediler trafonun değişmezi lazım dedi

Ben çocukken dolap çarptı ölümden donmuştum çok korkuyorum o yüzden fişi çekik duruyor servisi çağırdık trafodan böyle dediler trafonun değişmezi lazım dedi
O yüzden korkuyorum bende işte..bi tek sizde mi var bu sıkıntı acaba ki? Topraklama falan da mı etki etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…