• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buzdolabında elektirklenme

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Arkadaşlar bulunduğumuz yerdeki trafoya yıldırım düşmüştü, o yüzden elektrikler bi kaç gün boyunca gelip gitti. Bu zaman zarfı içinde buzdolabımız bi kaç kere elektrik çarptı , dolaba dokunamıyorum dokununca elektriklenme var gibi hemen çekiyor elimi , açıkçası korkuyorumda evde yalnızken carpsa naparım diye, böyle bi durum basına gelen var mı arkadaşlar sizce ne yapabilirim elektrik kesintisinden sonra böyle oldu ?(servisi çagırdık trafodan böyle dedi bişey yapamadı )

Çok geçmiş olsun..Ben olsam en yakın cevremdeki elektrikciyi çağırır bakitirdim.hic normal gelmedi dikkat edin

Servisi çağırın hemen ben acımdan ölür yine dokunmazdım o dolaba heralde. İnanılmaz korkarım elektrik çarpmasından
Ben çocukken dolap çarptı ölümden donmuştum çok korkuyorum o yüzden fişi çekik duruyor servisi çağırdık trafodan böyle dediler trafonun değişmezi lazım dedi

Ben çocukken dolap çarptı ölümden donmuştum çok korkuyorum o yüzden fişi çekik duruyor servisi çağırdık trafodan böyle dediler trafonun değişmezi lazım dedi
O yüzden korkuyorum bende işte..bi tek sizde mi var bu sıkıntı acaba ki? Topraklama falan da mı etki etmiyo

Back
X