Buzdolabım kokuyor lütfen yardımm ...!

YARENn

ZzUuZzUuMmMm ♥ ♥ ♥
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2007
2.654
2
yaklaşık 1 aydır buzdolabını açınca bi koku yayılıyor... çok rahatsız oluyorum bu durumdan . şu anda hamileyim buzdolabını açmak istemiyorum . açarken ağzımı burnumu kapatıp açıyorum.
yiyeceklerede siniyor koku bu yuzden mide bulantılarım çok oluyor.
herşeyi boşaltıp sildim . kahve , vanilya koydum ama faydası olmadı .. buzdolabına bişey koymak istemıyorum yerken acaba sindimi kokusu diye çekinerek yiyorum . lütfen yardım edinn:gitme:

Bi yerde okudum, demlikteki bir miktar çayı (posasıyla beraber) bir tabağa koyun ve öylece en az 24 saat bekletin, koku kalmazmışşş

bi kaseye süt koy dolabın bi köşesine koy canım bende öyle yapıyorum koku falan olmuyo.kokuyu çekiyo

sirkeli su ile silin
kesik limonlardan koyun yada limonun suyunu sıkıp koyun
bizde işe yaramıştı

Kaç haftalık hamilesiniz? Bulantı dönemlerinde kokmasa da koktu gibi gelebilir. Annem bana hamileyken memleketten gelen kilolarca kurban etini çöpe yollamış kokuyor zannedip.

bak şöylede olabilir,dolabın havalandırma yerleri varya oraya bi yiyecek dökülmüş,kaçmış olabilir sende farketmemişsindir o koku yapıyodur.

hepinize ayrı ayrı çook teşekkür ediyorummm ..opuyorumnanaktan
dün mangal kömürü koydum bakalım işe yarayacakmı ?
plastik kokusu gibi .
servisi arıcam olmazsa bazı yerlerde okudum aramışlar gelip bakmışlar. vardır bişeyi belki ..

Kaç haftalık hamilesiniz? Bulantı dönemlerinde kokmasa da koktu gibi gelebilir. Annem bana hamileyken memleketten gelen kilolarca kurban etini çöpe yollamış kokuyor zannedip.

13 haftalık hamileyim cnm. eşim, annem kokmuyor diyorlar ama bana kokuyor .
ben iice takmayım diye kokmuyor diyolardır belki . herşeye siniyor kokusu çok kötü :sinifsinif:
yazık olmuş etlere . bende dolapta işe yaramayan herşeyi attım kavanoz sebze meyve .
dün yine sildim yıkadım ama yıne aynı bilmiyorumkismile

:umursamaz:
bak şöylede olabilir,dolabın havalandırma yerleri varya oraya bi yiyecek dökülmüş,kaçmış olabilir sende farketmemişsindir o koku yapıyodur.

üstte pervane gibi bişey var o mu bilmiyorumkismile
alt taraftada bi delik var orada tıkanıklık falan yok . heryerini sildim ama bende anlamadım kafamçokkarıştı

:umursamaz:

üstte pervane gibi bişey var o mu bilmiyorumkismile
alt taraftada bi delik var orada tıkanıklık falan yok . heryerini sildim ama bende anlamadım kafamçokkarıştı

eğer bütün delikler temizse o zaman sorun başka

dediğiniz bütün yöntemleri denedim bende fakat hiçbirşey kesin çözüm sunmuyor. 5 kere servis çağırdım adam akıllı birşey yapmadılar. Taki son servis gelene kadar. Buzdolabının alt kapağının tavanında koku filtresi yeri var o filtrey değiştirdiniz mi bütün herşey çözülüyor. Servislerde satılıyormuş bu filtreler. 5 dakikalık bir işlem. Başka çözüm bulamazsınız.

servis dün geldi . başak dediğin gibi hiç bişey yapmadı.
renkli poşetler koku yapar , gazeteye sar dedi.. çay demledikten sonra posasını koy dedi.
silerkende karbonatla sil dedi. o kadaar bilmiyorumkismile
:hulya::hulya:

Sütü dolapta ne kadar süre bekletmemiz gerekiyo kokuyu çekmesi için_?

X