- Konu Sahibi Ecrin_Ceylin
-
vanilya ve karbonat gerçektende çok işe yarıyor..............
ben buzdolabımda ikisinide ağzı açık bulunduruyorum...........
sonra onu yemeye nasıl miden tutuyor anlamıyorum valla ağzı aöık bi şey kalsa dolapta farkettiiğim anda onu direk çöpe atarım bence sera streci evinden eksik etme yemeklerin ağzını kapatırsın kavun karpuz asla açık bırakmam her şeyin üstünde sera srtrecim vardır peynir zeytin bal reçel onun için hiç dolabımda kokmaz hem hiç bişi de dökülşmez
sonra onu yemeye nasıl miden tutuyor anlamıyorum valla ağzı aöık bi şey kalsa dolapta farkettiiğim anda onu direk çöpe atarım bence sera streci evinden eksik etme yemeklerin ağzını kapatırsın kavun karpuz asla açık bırakmam her şeyin üstünde sera srtrecim vardır peynir zeytin bal reçel onun için hiç dolabımda kokmaz hem hiç bişi de dökülşmez
Kızlar buzdolabım yeni daha, içinde birşey falanda bozulmadı, akma kokma olmadı yani.. ama buzdolabı kokusu var.. üstte daha hafif, dondurucuda daha fazla.. düzenli temizliyorum, ağzı açık süt koydum, çay posası koydum, vanilya koydum ama biraz hafiletsede bi zaman sonra koku geri geliyor, tamamen geçmiyor.. bahsettiğim koku, bişeyin bozulmasından kaynaklanan bir koku değil, buzdolabı kokusu diye tabir ettiğimiz kokudan.. dondurucu kısmına kokuyu alacak ağzı açık birşeyde bırakılamıyor zaten :S bu sorundan nasıl kurtulabilirim.. başka bi çözümü olan var mı acaba ? şimdiden tşk. ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?