• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buz ?

missanigra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
24
4
86
Kızlar merhaba. Ben bişey merak ediyorum. Biyerde görmüştüm bı bölgedeki tüyleri almadan önce buz sürün daha sonra uyusunca alın gibi bişey yazıyordu acaba bu uygulamayı yaparsak cildimize zarar verir mi ? Bilenler yardım edebilirmi acaba şimdiden teşekkür ederim

Kızlar merhaba. Ben bişey merak ediyorum. Biyerde görmüştüm bı bölgedeki tüyleri almadan önce buz sürün daha sonra uyusunca alın gibi bişey yazıyordu acaba bu uygulamayı yaparsak cildimize zarar verir mi ? Bilenler yardım edebilirmi acaba şimdiden teşekkür ederim
bence olmaz ya çünkü buz sürünce orası ıslak olacak o şekilde de ağda yapışmaz silsen nemli kalır yine yapışmaz beklesen etkisi geçer :) ne bilim :)

ağda mı yapacaksınız? yapacağınız işlem ne.
buz işe yarar çünkü uyuşturur.
lazer epilasyonda öyle soğuk hava veriyorlar ki zaten acıdan fazla donduğunu hissettiğin için lazerin acısını duymuyorsun bile.
Ağda yapacaksan hem havluyla sil, ıslaklık gitsin sonra yapıştır ağdayı.

ağda mı yapacaksınız? yapacağınız işlem ne.
buz işe yarar çünkü uyuşturur.
lazer epilasyonda öyle soğuk hava veriyorlar ki zaten acıdan fazla donduğunu hissettiğin için lazerin acısını duymuyorsun bile.
Ağda yapacaksan hem havluyla sil, ıslaklık gitsin sonra yapıştır ağdayı.
Bıyık için mesela ip ama işe yaradı gerçekten teşekkür ederim :)

Back