• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buz lazerde aynı gün jilet olur mu

cheescakevesufle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2019
187
30
98
34
Lazere gitmeden bi gün önce jilet yapılması isteniyor ya aynı gün yapsak jileti sorun olur mu.

Bunu sormamin nedeni şu. Benim çok sık tuylerim var. Detaylı bi sekilde ugrassam da gözden kacirdiklarim oluyor. Isikta gunduz belli oluyor onlar da. Yani o yuzden lazere giderken ayni gün onlari jiletlesem bi sey olur mu?

Ve dedigim gibi gozden kacirdigimiz kalan tüyler olursa lazer esnasinda buyuk bi sorun olur mu?

Ben gitmeden önce yapıyorum ama normalde de çok tüy sorunu yok bende hatta orda da başlamadan önce üstünden geciyolar tekrardan bence sıkıntı olmaz aynı gün yapmanın

Seansa başlamadan önce benim tüylerimi trimmer ile kısaltıyorlar. Seanstan hemen önce yapmakta bir sakınca yok bence. Gözden kaçırdıklarınız varsa orada kısaltırlar, kısaltmazlarsa da çok büyük sorun olmaz. Öyle bir durumda sadece normale göre biraz daha fazla acıyor.

ben gitmeden bir gün önce yapıyorum ama aynı günde yapilabilir diye tahmin ediyorum... gözden kaçırdıklarımda oluyor ve seansta bir sıkıntı yaşamıyorum sizde yaşamazsınız :)

ben gitmeden bir gün önce yapıyorum ama aynı günde yapilabilir diye tahmin ediyorum... gözden kaçırdıklarımda oluyor ve seansta bir sıkıntı yaşamıyorum sizde yaşamazsınız :)
Evet olmuyormus sağ olun bugun deneyimledim ben de:) gitmeden bi gun once de yaptim ayni gun de yaptim seans sirasinda da kadin iki uc kalan tuyu aldi. Hic bi sey olmadi. Sanirim tabi tuy kalmissa islem sirasinda aci daha fazla oluyo

Back