• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Buz lazer (soprano ice )başladım

bana da buz lazerde kontrol atışı yok dediler kızlar bi de şu var benim gittiğim merkez google a buz lazer yazınca çıkan bi yer yani bende özel bölgede çok hafif bi sızı oldu yani acı falan yoktu kandırma olasılıkları var mıdır ki

bana da buz lazerde kontrol atışı yok dediler kızlar bi de şu var benim gittiğim merkez google a buz lazer yazınca çıkan bi yer yani bende özel bölgede çok hafif bi sızı oldu yani acı falan yoktu kandırma olasılıkları var mıdır ki
buzlazer.com'da nerede yaptırabilirim kısmında gittiğin yeri adı çıkıyorsa sorun değil. Çıkmıyorsa kandırıyorlar. Bana bir kaç mesaj geldi bizde son sistem buzlazer var diye. Sordum buzlazer.com'a yok biz onlara cihaz göndermedik dediler. Sitemizde ismi yazılan güvenli dediler.

merhaba arkadaşlar, ben diot yaptırmıştım. dökülmesi 10 gün sürdü. buzda ne kadar sürede dökülüyor ?

merhaba arkadaşlar, ben diot yaptırmıştım. dökülmesi 10 gün sürdü. buzda ne kadar sürede dökülüyor ?
ben daha yeni yaptırdım 20 sinde muhtemelen 15 gunden sonra dokulcektir.deneme atısı yapıldıgında 15 gunu bulmustu dokulmesi.

acı aman aman bi acı degıldı zaten sadece özel bölgede hissettim onuda.herkesde acıycak die bi durum yok ki. acı eşiği değişik herkesin.

hafif bi yanma gibi oldu ama acı değildi yani ama inş işe yarar kızlar siz nasıl fiyatlara ve nerede gidiyorsunz

ben de sopranı ıce ile yaptırıyorum
kolaltı çene ve göbek çevresi
2. seansımı yaptırdım
yaklışık 35-40 gün seans arası
deneme atılı yok
5 günden itibaren çekince ele geliyır tüyler
kolaltımda ilk seansda inanılmaz acı yaşadım yanma gibi sızı gibi birşeydi, benim kolaltı tüylerim çok yayılmıştı biraz aşaılara kadar inmişti özellikle o bölge çok acıdı sanırım hassas orası
ama ben çok verim aldım en son 5 nisanda yapıldı dökülme oldu şuan hiç yok
uzman ikinci seansa gittiğimde kolaltımı görünce çok şaşırdı, bu durumu genelde 4.-5. seansda alıyoruz dedi
kışa doğru yüzüme yaptırmayı düşünüyorum komple
şuan yapturdıklarım 90 tl toplamda

2. seansımı yaptırdım
deneme atılı yok
kolaltımda ilk seansda inanılmaz acı yaşadım yanma gibi sızı gibi birşeydi, benim kolaltı tüylerim çok yayılmıştı biraz aşaılara kadar inmişti özellikle o bölge çok acıdı sanırım hassas orası
uzman ikinci seansa gittiğimde kolaltımı görünce çok şaşırdı, bu durumu genelde 4.-5. seansda alıyoruz dedi
5 gün mü :o benim en az 15 gün sonra dokulmeye baslamıştı kolumdakiler

Birsey sorucagim kızlar ;bu yeni bir sistem mi ?lazerle ne farkı var?yan etki durumu varmı ?lazerden sonra tekrar cikiyormu? Gebelikten sonra yaptırabilirm çok ihtiyacım var

Birsey sorucagim kızlar ;bu yeni bir sistem mi ?lazerle ne farkı var?yan etki durumu varmı ?lazerden sonra tekrar cikiyormu? Gebelikten sonra yaptırabilirm çok ihtiyacım var
buzlazer diye yazın nete. internet sitesi çıkıçaktır orda detaylı bilgi var.

2. seansımı yaptırdım
deneme atılı yok
Hangi ilde yaptırıyorsun? Klinik mi yoksa hastane mi? Bir de ne kadar tutuyorlar cihazı? Ben yüzüme yaptırıyorum. Tek atışlık tuttular her bölgesine. Ama ütüleme gibi gezdirmeleri gerekmiyor mu defalarca?

Hangi ilde yaptırıyorsun? Klinik mi yoksa hastane mi? Bir de ne kadar tutuyorlar cihazı? Ben yüzüme yaptırıyorum. Tek atışlık tuttular her bölgesine. Ama ütüleme gibi gezdirmeleri gerekmiyor mu defalarca?
şanlıurfada yaptırıyorum hastane değil klinik, sizinki neden öyle bilmiyorum ama benimki ütü yapar gibi bölgede gezdiriliyor

şanlıurfada yaptırıyorum hastane değil klinik, sizinki neden öyle bilmiyorum ama benimki ütü yapar gibi bölgede gezdiriliyor
aynen. Videolarda izledim yüzde bayağı gezdiriyorlar. Bende ise hemen bitti. Seansları uzatmaksa maksat zamanla anlarım ve konuşurum artık. Mesela bıyık bölgeme o kadar az tuttu ki 5 günde kıllar geri geldi ve hiç dökülme olmadı. Kesip de geziyorum 1 aydır. Utanç verici böyle durmak o_O

Back