Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Aynı şey benim başıma da geldi ama ben kampanyadan aldığım için çok param gitmedi. Ama zamanım gitti üstelik bu çin malı cihazların yan etkisine ne demeli. Ben ütüleme sistemi diye parmak üstlerime ve koltuk altıma yaptırdım. Resmen IPLl çıktı cihaz ve çıkmayacak dedikleri halde 1 ay sonra eskisi gibi oldu. Üstelik seanslara çok sadık kaldım ve 9 seans yaptırdım.
Canım çok araştırdım. Anladım ki en kaliteli diye geçen yılların güzellik merkezleri ve hatta doktorla çalışan klinikler bile makina konusunda yalan söylüyor. Niye dersen ben buz lazere başlamadan önce resmi sitesi ile görüştüm. Önceden fiyat aldığım Antalya'nın çok kaliteli diye bilinen hatta yılların güzellik merkezleri olan bir kaç yer telefonuma mesaj attın. 1son teknoloji buz lazer soprano ice kliniğimize geldi" diye. Baktım resmi sitelerinde onların ismi görünmüyor buzlazerde, bende bizzat mesaj atıp sordum. Bunlar makinayı aldığını iddia ediyor ama sizin listede görünmüyor dedim. Buz lazerin sitesi kesinilkle listede ismi olmayan firmalara itibar etmeyin dedi. Onlar sahte etiket yapıştırıp makinamızın ismi ile kandırıyorlar dedi.