Buz lazer hakkında bilgi

Kafasikarisikbirisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mart 2020
4.385
6.629
108
Selam kızlar buz lazere başlicam 10 seans sonucunda gerçekten biter mi tüy problemi ? benim tüy yapım koyu siyah kalın Bi yapıda böyle olup yaptıran ve tüylerden kurtuldum diyen varmı?

Lazer tamamen kıl sorununu bitirmez, hormon ataklarında bir kısmı yeniden fırlayabilir hatta, büyük bir rahatlık verdiği inkâr edilemez.

Lazer tamamen kıl sorununu bitirmez, hormon ataklarında bir kısmı yeniden fırlayabilir hatta, büyük bir rahatlık verdiği inkâr edilemez.
Evet hormon atakları olursa çıktığını biliyorum hamilelik vs olunca bu yüzden dogum sonrasına bırakmıştım tekrar çocuk düşünmüyorum diye yinede bu seans sonunda alacağım sonucu merak ediyorum hayal kırıklığı olmaz umarım

Ben Alex yaptırdım. 10 sene evvel lazer maceram başladı, gerçekten çok çok rahat ettim. %90 gibi büyük bir kısımdan kurtuldum. Ne batık kaldı ne sivilce. Kalanları bir iki buz lazerle rötüşlettim derken baktım sonu yok iğneliyle sıfırlattım. Yalnız lazeri yüze, kola, göğüse ve göbek bölgesine değdirmeyin, bacak genital ve koltuk altında çok başarılı. Bence hiç pişman olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…