- 8 Ağustos 2015
- 367
- 168
- 33
Ben alexandrite yaptırdım kollarımda sarı tüyler kaldı gözükmüyor diğer yerlerde genitalde ayva tüylerim kaldı özel clnc medilifa gittim muhakkak kliniğe veya hastaneye git önceden bir güzellik merkezine milyarlar yatırdım ve bütün emeğim çöp oldu buz lazeri bilmiyorum ben alexandrite ile kurtuldum hormon sorunlarım olmasına rağmen şuanlık bir tekrarlama yok .bayanlar ben daha önce koltuk altı için alexendrite yaptırmıştım ve tamamen ordaki tüylerden kurtuldum.Fakat sonrasında sanırım ter bezlerimi bozdu, kışın bile koltuk altım terlemeye başladı.
Şimdi genital & bikini & kollarım & bacaklarım için düşünüyorum ama soprano buz lazer mi yoksa alexdrite mi yaptırmalıyım ? Bir de yan etkisini gören oldu mu acaba genitalde ya da başka bölgelerde ?
bacaklarında veya lazer yaptırdığın diğer bölgelerinde cildinde kuruluk oldu mu peki ? Bir arkadaşım kuruttuğunu söyledi.Ben alexandrite yaptırdım kollarımda sarı tüyler kaldı gözükmüyor diğer yerlerde genitalde ayva tüylerim kaldı özel clnc medilifa gittim muhakkak kliniğe veya hastaneye git önceden bir güzellik merkezine milyarlar yatırdım ve bütün emeğim çöp oldu buz lazeri bilmiyorum ben alexandrite ile kurtuldum hormon sorunlarım olmasına rağmen şuanlık bir tekrarlama yok .
Buz lazer SOPRANO PLATİNUM cihazı inçe kıllarda çok etkin diye biliyorum bıd doktordan dinlemiştim, onu deneyin iğneli mi kaldı yıl2018. Ama ucuz taklit cihaz çok ortalıkta orijinal olanı bulun.bıyık için peki buz lazer yaptırdın mı ? faydası olmaz mı acaba ?
Orijinal olmayan cihaza gidip kazıklanma. Uzak dur.Merhabalar bende başlamayı düşünüyorum da. Her zaman gittiğim güzellik merkezinde ağda yaptırıyordum buz lazer aleti getirmişler. Sitede ismi yok ama 1.200 kadar istediler Sizce uygun mu yoksa sitede ismi yok diye gitmemeli miyim?
Not: Başka bir yer 2.300 istedi sitede ismi var ama bana biraz tuzlu geldi ne dersiniz?
Canım Alya'da mi yaptiriyorsun soprano ice bir tek orda varmış bende gitmeyi düşünüyorumBen 2 yıldır Gaziantep' te buz lazer yaptırıyorum. Hiçbir sonuc alamadım. Ağrısı cok az ama ise yaramadıktan sonra ne onemi var. Kimseye Tavsiye edemem. Cihaz da soprano ice idi.
ben buz lazere gidiyorum tüm vücut 5.seansım bitti ve gerçekten çok memnunum bacaklarım çok az kaldı çıkanlarda beni rahatsız etmiyor çok belli de olmuyor kollarda bacak kadar etkili sonuç görmedi bikini bölgesi de çok iyi sonuç verdibayanlar ben daha önce koltuk altı için alexendrite yaptırmıştım ve tamamen ordaki tüylerden kurtuldum.Fakat sonrasında sanırım ter bezlerimi bozdu, kışın bile koltuk altım terlemeye başladı.
Şimdi genital & bikini & kollarım & bacaklarım için düşünüyorum ama soprano buz lazer mi yoksa alexdrite mi yaptırmalıyım ? Bir de yan etkisini gören oldu mu acaba genitalde ya da başka bölgelerde ?
Bende bunu arastiriyorum burda buz lazer hic ic acici gozukmuyor tesekkurler deneyiminiz icin.Vucut bolgesinde buz lazer ise yaramiyor bunu samimi soyluyorum. Alexandrite daha etkili. Yuzumu yaptiricam deseydiniz oneririrdim. Bende alexandrite ile vucut bolgemden %90 kurtuldum.
Bende ozel klinik medilifea gitmeyi dusunuyorum suan bittimi durumunuz nedir? Buz lazer denediniz mi hic?Ben alexandrite yaptırdım kollarımda sarı tüyler kaldı gözükmüyor diğer yerlerde genitalde ayva tüylerim kaldı özel clnc medilifa gittim muhakkak kliniğe veya hastaneye git önceden bir güzellik merkezine milyarlar yatırdım ve bütün emeğim çöp oldu buz lazeri bilmiyorum ben alexandrite ile kurtuldum hormon sorunlarım olmasına rağmen şuanlık bir tekrarlama yok .
Burda hep olumsuz yorumlar var markasi neydi cihazin?ben buz lazere gidiyorum tüm vücut 5.seansım bitti ve gerçekten çok memnunum bacaklarım çok az kaldı çıkanlarda beni rahatsız etmiyor çok belli de olmuyor kollarda bacak kadar etkili sonuç görmedi bikini bölgesi de çok iyi sonuç verdi
Hayır alexandrite ile sonuçladık buz lazer nasıl bilmiyoreum çevremde şuan yaptıran biri olmadığı için size yardımcı olamayacağım.Deneme atışı uygulaması var gidip sorsanıza sizin için faydalı olcağını düşünüyorum.Bende ozel klinik medilifea gitmeyi dusunuyorum suan bittimi durumunuz nedir? Buz lazer denediniz mi hic?
Merhaba ben de gaziantep te gitmeyi düşünüyorum. siz gittiniz mi memnun kaldınız mı
neden maalesef dediniz acaba. biz de yaptırmayı düşünüyordukevet canım malesef