Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları büyüyen karyolalar kullanışlı mı kızlar ?

a_ysem02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
54
0
86
kızlar bebegımı ılk dogdugunda yatak odamda besıgınde yatırıcam ayreten odasınıda yapıcam ama kararsızım nasıl besık alsam büyüyen karyolalar kullanışlı mı siz neler kullanıyorsunuz tavsıyelerınızı beklıyorum

Arkadaşım kullandı.Onun tavsiyesi üzerine ben de aldım.Sallanan tipleri de var.Ben memnunum çok geniş ve rahat ediyo bebeğim.Büyüyünce de yeni yatak almaya gerek kalmıyor.Tavsiye ederim.

Canım benim bence normal bir beşik al ve bebeğin 1 yaşına girdiğinde de git güzelmi güzel bir takım al.Ben çok merak ettim daha bebeğim karnımda 6 aylıkken aldım ama şimdi keşke almasaydım diyorum.Çünkü ona 700 tl veriyorsun ve ayrıca dolap komidin yine alıyorsun.Ve maalesef onu bebeğim büyüdüğünde de kullanıcam diyorsun ama bebiş büyüyünce de farklı oda takımları hoşuna gitmeye başlıyor.Çocuk odalarıda 1.000-1.500 tl arası yani ona vereceğin parayı sakla 1 sene sonra çok güzel bir çocuk odası takımı al.Ben şahsen şimdi bebeğime yeni oda takımı almayı düşünüyorum onu napıcam bilmiyorum bakalım hayırlısı:)Tekrardan olursa bebiş ona kullanırız artık:3::emir_bebek:Bu arada Allahım bebeğini eline sağlıklı sıhhatli kavuştursun ve anneli babalı büyütsün İnşallah:nazar:

bu konuyu bende çok merak ediyorum. 20 haftalık hamileyim.. ama aklıma bir şey takıldı 1 yaşında çocuk odası al diyorsunuz ama 1 yaşındaki çocuk koca yatakta yani yanlarında korumalığı felan yok ya nasıl yatacak. hem o büyüyüe bilen beşiklede 4-5 yaşına kadar yatamaz mı? kullanan arkadaşlar lütfen yorum yazsın.. kafam çok karıştı..:44:

Benim 2 yaşında kızım var ben doğduğundan beri büyüyen yatakta yatırıyorum tavsiye ederim hem bebeğim rahat hem ben bir arkadaşım ufak beşik almıştı şuan 3. beşiğini kullanıyor ben hiç değiştirmedim bütçe açısındanda iyi bebeğinizin rahatı açısındanda ama sallananları tavsiye etmediler ben sabit aldım

kızlar bebegımı ılk dogdugunda yatak odamda besıgınde yatırıcam ayreten odasınıda yapıcam ama kararsızım nasıl besık alsam büyüyen karyolalar kullanışlı mı siz neler kullanıyorsunuz tavsıyelerınızı beklıyorum

selam cnm benim bebek odam ilk olişime aldım yatagı sonradan büyüyor yani ayak uc tarafındaki çekmecelik alındıgında yatak büyüyor ben 3 yasından sonra büyültüm yatagı cok da rahat ettim sonrasında ikinci cocuguma kullandım ve şuan 2.5 yasına girecek yaza büyültecem yine

selam cnm benim bebek odam ilk olişime aldım yatagı sonradan büyüyor yani ayak uc tarafındaki çekmecelik alındıgında yatak büyüyor ben 3 yasından sonra büyültüm yatagı cok da rahat ettim sonrasında ikinci cocuguma kullandım ve şuan 2.5 yasına girecek yaza büyültecem yine

selam cnm benim bebek odam ilk olişime aldım yatagı sonradan büyüyor yani ayak uc tarafındaki çekmecelik alındıgında yatak büyüyor ben 3 yasından sonra büyültüm yatagı cok da rahat ettim sonrasında ikinci cocuguma kullandım ve şuan 2.5 yasına girecek kücültüm yaza büyültecem yine

Back