Büyütme sonrası silikon sheet zorunlu mu

Eylulllla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
213
72
29
Merhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olalı 54 gün oldu . İzlerim için doktorum silikon sheet yapıştırmamış istedi iz kremini yedirdikten sonra yapıştırıyorum fakat 4 ay kadar kullanılan bant düzgün yapışmıyor. Kullanmasam da izler bir süre sonra beyaz halini alır mı ? Dokununca dikiş kısmı sert o da geçer mi yoksa illa kullanmam mı gerekiyor ?

Merhaba arkadaşlar meme büyütme ameliyatı olalı 54 gün oldu . İzlerim için doktorum silikon sheet yapıştırmamış istedi iz kremini yedirdikten sonra yapıştırıyorum fakat 4 ay kadar kullanılan bant düzgün yapışmıyor. Kullanmasam da izler bir süre sonra beyaz halini alır mı ? Dokununca dikiş kısmı sert o da geçer mi yoksa illa kullanmam mı gerekiyor ?
Hayır silikon jeli sürmeden tertemiz cilde yapıştırcaksınz. Yoksa bant tutmaz

Doktorum öyle dediğim için kullandım. Şimdi yapıştırıyorum tam tutmuyor. Ama yarın atlet giyip sabitliyorum acaba aynı etkiyi sağlar mı
Neden tutmuyor acaba yani birde krem sürmeden deneyin. Birde 1 bant en fazla 6 7 defa takılıyor. Terli olduğunda yada cilt tipin yağlıysa tutmaz her gün banyo yaparsan kuru olur belki ozmn tutar

Neden tutmuyor acaba yani birde krem sürmeden deneyin. Birde 1 bant en fazla 6 7 defa takılıyor. Terli olduğunda yada cilt tipin yağlıysa tutmaz her gün banyo yaparsan kuru olur belki ozmn tutar
Cildim yağlı sanırım o yüzden. Ve sürekli alınan bir şey de değil küçük kare şeklinde 220 liraya almıştım

Cildim yağlı sanırım o yüzden. Ve sürekli alınan bir şey de değil küçük kare şeklinde 220 liraya almıştım
Evet yağlı olduğunda düşer o zamn bence her gün akşam bandı takmadan banyo yaparsan iyi yapışır.
Benim cildim çok çok kuru göğüslerim sürekli deri döküyor. Ve kuru olması da bir dert yağlı olmasıda çünkü yağlı olunca düşüyor. Kuru olunca da yapışıyor sabah çıkarmakta zorlanıyorum.

Çok pahalı bende siltapeyi 215 tl aldım. Siliskar jel kremde 130 tl ama 1 kutu yetmez. En az 3 4 kutu gider büyük ihtimalle

Hiçbir krem kullanmadım 1 yıl oldu belli belirsiz bir iz var ki şekerim de yüksek yaralarım zor iyileşir

Benim iki hafta oldu ameliyat olalı. Silikon sheeti ilk kez duydum kullanmak gerekir mi izlerin yumuşaması için. Ben dün Dermatix jel sürmeye başladım ama bu dikiş izinin sertliğinin geçmesi için kullanılacak bir şey var mı ?

Benim iki hafta oldu ameliyat olalı. Silikon sheeti ilk kez duydum kullanmak gerekir mi izlerin yumuşaması için. Ben dün Dermatix jel sürmeye başladım ama bu dikiş izinin sertliğinin geçmesi için kullanılacak bir şey var mı ?
Evet o sertlik yumuşuyor 1 ay olacak bant ve silikon jel kullananı. Bant yumuşatıyor. Jel de izi geçiriyor

Merhaba ben de 3 hafta önce meme büyütme ve dikleştirme ameliyatı olmuştum. Silikon sheet ve dermatix kullanıyorum. Dermatix’i tamamen yedirip silikon sheet’i öyle tak dedi doktor. Silikon sheet’in bir ömrü var tabi ki, 8-16 hafta kadar kullanılıyor sonra yapışkanlığı azalıyor. Öyle yazıyor tanıtım kılavuzlarında da.

X