- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Ayiptir soylemesi ben biraz wc den cikamiyom ama napayim etki ediyo sonucta. Bu arada vit. Hapi aliyom 2 gundur etkisi var midir acaba. Cunku dolgunkende kullaniyodum vitamini sonra biraktim sonra memeler gitti. Valla raslanti mi bilmiyom4-5 günde ne güzel etkisini gösteriyor sizde,bende niye göstermiyo soya sütü ve çaylar 11gün falan oldu ama tık yok sadece arada minik sızlama oluyo ama çok değil,keten tohumu mu sende çok etki etti acaba ben keten tohumu yediğim dönem 1tatlı kaşığı yiyordum etki etmemişti az mı yiyordum ben ondan mı acaba sen 1yemekkaşığı yiyormuşsun ya
Bitir tabi bunu dokme yazik gunah hem vizelerin gecsin bu siradada bu kremi bitir derslerine calis biraZ :)
Ayiptir soylemesi ben biraz wc den cikamiyom ama napayim etki ediyo sonucta. Bu arada vit. Hapi aliyom 2 gundur etkisi var midir acaba. Cunku dolgunkende kullaniyodum vitamini sonra biraktim sonra memeler gitti. Valla raslanti mi bilmiyom
Aynen canım yoksa kalcam bütün derslerden meme araştırmaktanvitamin hapı ne alıyorsun canım ? bnde e vitamini alıyorum,keten bağırsakları çalıştırmasa bende yerdim ya ama yiyemiyorum dolapta 1kg keten tohumu var
keten tohumu toz halindemi yoksa tohum mu bende listeme ekleyeyim onu nasıl tüketiyorsunuz?
Aktardan tohum aliyom ama orda cektiroyorum. Az az al cabuk bozuluyo canim. 1 ymk kasigindan fazla tuketme icinde omega 3 var fazlasiyla. Istah kapayici ozelligi var ve wc ye cikmayi sagliyo :)
peki onu nasıl tüketiyorsun bişeyemi katıp yiyorsun?
Tadi cevizi andiriyo. Kanimca en kolay yeme sekli kasik kasik agiza tepip suyla yutmak. Ister yogutr ister meyveli yogurt ister salatana aklina gelen herseyle tuketebilirsin
Pharmaton aliyom ama yorgunluk var cok kosusturuyom diye aldim. Bilemiyorum ki etkisi nedir. Bu arada giseng duydum cok onceden de duymustum goguse etkili diye hic arastirdin mi
Tadi cevizi andiriyo. Kanimca en kolay yeme sekli kasik kasik agiza tepip suyla yutmak. Ister yogutr ister meyveli yogurt ister salatana aklina gelen herseyle tuketebilirsin
Elmasekeri ne kadar süre kullanacaksın bu keten tohumunu,daha şimdiden büyütmeye başladı seninkileri,bakalım ne kadar büyütcek baya bir büyütür umarım
Kızlar bişey sorucam bir yerde okumuştum cildin kalınlığıda yumuşaklığıda büyümede etkiliymiş sizinki nasıl mesela benim cildim sert ve kuru,yumuşak değil hiç, sizinki nasıl?
benimki yumuşak ve ince. hatta damarlarım çok fazla görünür bilmiyorum ilgisi var mı ama...
Ne oldu ya ne demia. Uzun sureli kullanimda zararli olduguni biliyoim ama o da oral yolla olursa
Kızlar bişey sorucam bir yerde okumuştum cildin kalınlığıda yumuşaklığıda büyümede etkiliymiş sizinki nasıl mesela benim cildim sert ve kuru,yumuşak değil hiç, sizinki nasıl?
benimki yumuşak ve ince. hatta damarlarım çok fazla görünür bilmiyorum ilgisi var mı ama...
Benim de öyle beyaz tenli olmaktan biraz da galiba göğüs çevresindeki damarlar gözüküyor
Yumuşak olması iyi miymiş yani sevineyim mi üzüleyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?