- 30 Eylül 2013
- 910
- 7
- 118
- 31
- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız
bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız
kesinlikleee pes etmek yok! yapmadığım kalmadı benim zaten ama etkilerini görmeye başladım. göğüslerim deli gibi kaşınıyor ve göğüs aram 2 parmaktı şimdi bir parmağa düşmüşbu gece hep göğüs arası kaşındı bi bakayım dedim gördüğüme inanamadım önceden üst ve alt kısımlar kaşınıyorduuu!!
evet başka çaremiz yok....hergün hergün hergün sabah akşam deneyelimde aylar geçsin 1 yıl sonunda olmadı olmadı deriz.
Ama şimdi bunu demeye hakkım yok.hepimize sabır ve bol motivasyon diliyorum
1ayda ne kadar büyütmüş ve tek tibet hareketleriyle mi büyütmüş? İlk fırsatta çemeni eklicem programıma ama acaba otunu mu alsam tozunu mu tohumunumu bilmiyorumki bir sürü şeyi var direk otu mu alsam acaba?
kesinlikleee pes etmek yok! yapmadığım kalmadı benim zaten ama etkilerini görmeye başladım. göğüslerim deli gibi kaşınıyor ve göğüs aram 2 parmaktı şimdi bir parmağa düşmüşbu gece hep göğüs arası kaşındı bi bakayım dedim gördüğüme inanamadım önceden üst ve alt kısımlar kaşınıyorduuu!!
ben otunu bulamadım kremime tozunu katıyorum çayıma tohumunu ayrıca evet kadın sadece tibetle büyütmüş ve büyüttüğü için bırakmış
Merak ettim bu tibet hareketlerini bakıcam biara, çemen otu filizi varya canım aktarda yokmuydu ben internette gördüm gerçi,bende alıcam çemen ya napıyım almadığım şey kalmadı :)
şişlide yok ozamansen nasıl bunları bilmezsin ben daha 1 aydır falan araştırdım buldum hemde onaylı ve bilinen yöntemlermiş ayrıca adaçayı rezene falan onları içtiğimiz süre boyunca büyür ama bırakınca eski haline geri gelir sonradan bi hayal kırıklığı yaşamanı istemem
şimdi benim göğüs uçlarımda çok hafif bi kaşıntı var bu iyiyemi işaret ama çok az ve hafif bak çok sevindim şimdi
şişlide yok ozamansen nasıl bunları bilmezsin ben daha 1 aydır falan araştırdım buldum hemde onaylı ve bilinen yöntemlermiş ayrıca adaçayı rezene falan onları içtiğimiz süre boyunca büyür ama bırakınca eski haline geri gelir sonradan bi hayal kırıklığı yaşamanı istemem
Canım tibeti okuyordum ama oturup araştırmadım onu hiç egzersiz gibi bişey diye düşündüğüm için, evet adaçayı rezene için heryerde öyle yazıyor ama ben belki uzun süreli kullanımda kalıcı olur umudu taşıyorum :/
uzun süreli kullanımda kanser yapma riski taşıyormuş o yüzden zaten dışardan etki yapalım içerden müdahele etmeyelim diyorum masajları yap bide tibeti araştır ben zaten bu siteden okudum onu başka yerlerdede okudum sanırsam bu ikisi göğüs büyütme etkisi en yüksek şeyler onları en yakın zamanda bunları araştır ve progamına dahil et derim
Yok çemeni biliyorum zaten canımda onun kokusunda korktumda alamadım yoksa aklımda o, bide o sürülen kremlerde zaten deri emiyo kana karışıyor vücudun içine girip östrojen reseptörlerine bağlanıyor göğüsteki,o şekilde o şerbetçiotu kremi vs büyütüyor yani onlardada aynı kanser riski var ama şöyle bişey var bizim östrojenimiz çok fazla olmadığı için hepsini kullanıyoruz ve aşırı dozlarda almıyorz günde 1bardak soya sütü 1-2bardak çay bide krem aşırı yaptığımız bişey yok yani ve zaten herkese söylüyorum burdan ters bişey hisseden hemen doktora gitsin kontrole yani sağlığınızıda tehlikeye atmayın tabi ama fitoöstrojenlerin vucüda bir sürü yararıda var aşırı alınca tehlikeli oluyo aşırı almadığımız için sıkıntı yok inşallah hiçte olmaz :)
Yok çemeni biliyorum zaten canımda onun kokusunda korktumda alamadım yoksa aklımda o, bide o sürülen kremlerde zaten deri emiyo kana karışıyor vücudun içine girip östrojen reseptörlerine bağlanıyor göğüsteki,o şekilde o şerbetçiotu kremi vs büyütüyor yani onlardada aynı kanser riski var ama şöyle bişey var bizim östrojenimiz çok fazla olmadığı için hepsini kullanıyoruz ve aşırı dozlarda almıyorz günde 1bardak soya sütü 1-2bardak çay bide krem aşırı yaptığımız bişey yok yani ve zaten herkese söylüyorum burdan ters bişey hisseden hemen doktora gitsin kontrole yani sağlığınızıda tehlikeye atmayın tabi ama fitoöstrojenlerin vucüda bir sürü yararıda var aşırı alınca tehlikeli oluyo aşırı almadığımız için sıkıntı yok inşallah hiçte olmaz :)
Bir pazar gecesi hepimiz oturup göğüslerimizin derdine düşmüşüz ne hoş herkes online1 sene sabredelim diyoruz ama 1 sene ne yaaa 1 sene anca 90 cm olması için sabrederim! Ama çok hırs yaptım yalnız pes etmicem fitoöstrojen geçici olur diye düşünüyodum ama wowo beni ikna etti valla teşekkürler hepimizin duaları kabul olsun inşallah iyi geceler bol büyümeler
fitoöstrojen en çok soyada varmış ve uzakdoğulu insanlar hergün tüketiyormuş bunu. menopozları daha hafif oluyomuş ve kanser oranları daha düşükmüş.. ama şöyle bişey var eğer şuanda vücudumuzda kanser hücresi varsa onu çoğaltmaya itiyoruz. bu da bir gerçek
Ailesinde meme yada yumurtalık kanseri olan fitoöstrojen almasın kızlar soya,keten,hayıt,rezene,adaçayı,çemen, şerbetçiotu,maydonoz ve diğer bildiğimiz östrojen deposu besinleri ailesinde kanser olmuş olanlar sakın almasın diğer arkadaşlarda hormon testi yaptırıp hormonunuza bakarak alırsanız içiniz daha rahat olur bende ve elmasekerindede aynıydı sanırım en son 67çıktı bizde östrojen(estradiol/e2) o yüzden ben içiyorum içmeyede şimdilik devam edicem korkan içmek istemeyen içmesin kızlar kimseyi zorlamıyoruz sağlığınıza dikkat edin içenlerde hormon testi yaptırırsa iyi olur ve bu besinleri alırken içi rahat etmiyorsada ayda 1 doktor kontrolüne gidin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?