Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

onu burdan yardım alabileceğini pek sanmıyorum çünkü bu konu farklı

hcg mi 001? tekrar test yaptır üstüne görme olabilir tabii

hadiiii bakalımmm

ben otunu bulamadım kremime tozunu katıyorum çayıma tohumunu ayrıca evet kadın sadece tibetle büyütmüş ve büyüttüğü için bırakmış

şimdi benim göğüs uçlarımda çok hafif bi kaşıntı var bu iyiyemi işaret ama çok az ve hafif bak çok sevindim şimdi

ben otunu bulamadım kremime tozunu katıyorum çayıma tohumunu ayrıca evet kadın sadece tibetle büyütmüş ve büyüttüğü için bırakmış

Merak ettim bu tibet hareketlerini bakıcam biara, çemen otu filizi varya canım aktarda yokmuydu ben internette gördüm gerçi,bende alıcam çemen ya napıyım almadığım şey kalmadı :)

Vuhuu süpperr :)

Merak ettim bu tibet hareketlerini bakıcam biara, çemen otu filizi varya canım aktarda yokmuydu ben internette gördüm gerçi,bende alıcam çemen ya napıyım almadığım şey kalmadı :)

şişlide yok ozaman sen nasıl bunları bilmezsin ben daha 1 aydır falan araştırdım buldum hemde onaylı ve bilinen yöntemlermiş ayrıca adaçayı rezene falan onları içtiğimiz süre boyunca büyür ama bırakınca eski haline geri gelir sonradan bi hayal kırıklığı yaşamanı istemem

Son düzenleme:

Canım tibeti okuyordum ama oturup araştırmadım onu hiç egzersiz gibi bişey diye düşündüğüm için, evet adaçayı rezene için heryerde öyle yazıyor ama ben belki uzun süreli kullanımda kalıcı olur umudu taşıyorum :/

ya çaylar da östrojen veriyor bize o yüzden niye geri dönsün uzun süreli kullanımda ki o halde bütün yediklerimiz öyle yapıcak

uzun süreli kullanımda kanser yapma riski taşıyormuş o yüzden zaten dışardan etki yapalım içerden müdahele etmeyelim diyorum masajları yap bide tibeti araştır ben zaten bu siteden okudum onu başka yerlerdede okudum sanırsam bu ikisi göğüs büyütme etkisi en yüksek şeyler onları en yakın zamanda bunları araştır ve progamına dahil et derim

Yok çemeni biliyorum zaten canımda onun kokusunda korktumda alamadım yoksa aklımda o, bide o sürülen kremlerde zaten deri emiyo kana karışıyor vücudun içine girip östrojen reseptörlerine bağlanıyor göğüsteki,o şekilde o şerbetçiotu kremi vs büyütüyor yani onlardada aynı kanser riski var ama şöyle bişey var bizim östrojenimiz çok fazla olmadığı için hepsini kullanıyoruz ve aşırı dozlarda almıyorz günde 1bardak soya sütü 1-2bardak çay bide krem aşırı yaptığımız bişey yok yani ve zaten herkese söylüyorum burdan ters bişey hisseden hemen doktora gitsin kontrole yani sağlığınızıda tehlikeye atmayın tabi ama fitoöstrojenlerin vucüda bir sürü yararıda var aşırı alınca tehlikeli oluyo aşırı almadığımız için sıkıntı yok inşallah hiçte olmaz :)

inşallah bişi olmaz canım biraz korkuyorum açıkcası bu östrojenmiş vs ben bunları hiç bilmiyorum yeniyim bu işlerde

Bir pazar gecesi hepimiz oturup göğüslerimizin derdine düşmüşüz ne hoş herkes online 1 sene sabredelim diyoruz ama 1 sene ne yaaa 1 sene anca 90 cm olması için sabrederim! Ama çok hırs yaptım yalnız pes etmicem fitoöstrojen geçici olur diye düşünüyodum ama wowo beni ikna etti valla teşekkürler hepimizin duaları kabul olsun inşallah iyi geceler bol büyümeler

fitoöstrojen en çok soyada varmış ve uzakdoğulu insanlar hergün tüketiyormuş bunu. menopozları daha hafif oluyomuş ve kanser oranları daha düşükmüş.. ama şöyle bişey var eğer şuanda vücudumuzda kanser hücresi varsa onu çoğaltmaya itiyoruz. bu da bir gerçek

:))) canım ben çok araştırdım heryerde diyoki etki etmesi için 6-9ay aralıksız kullanın diyo biz hemen sonuç bekliyoruz ben daha garanti olsun diye 3ay daha ekliyelim 1sene olsun diyorum :) çünkü anca o zaman görebiliriz nasıl etki ediyor hem birbirimize danışarak mesela şuan hepimizin programı aynı değil ya işte hepimiz kendi programımızı 1sene aralıksız uygularsak doğru yöntem baya büyütecektir eminim öyle 1-2cm için 1sene bekleyelim demiyorum bende:) o büyüten doğru yöntem kimde işe yaramışsa burda paylaşcaz yani hepimiz birlik içinde çalışmış gibi olcaz belki hepimizinki birden işe yarar :) ama gerçekten heryerde bu yazıyo doktorların hepsi söylüyo vücuttaki östrojen bu fitoöstrojenlerden kat kat daha güçlü o yüzden zayıf etki ediyor zayıf etki ettiğinden dolayı uzun süre kullanılması gerekiyorki gözle görülür bir farklılık olsun ve gerçekten dedim ya slikon taktırın diyen doktorlar bile evet hormonla büyümesi mümkün evet fitoöstrojen göğüslerde büyüme sağlar diyor yani sadece istikrarlı olup düzenli ve uzun süreli kullanıcaz en etkili fitoöstrojen hangisi onu bulcaz birbirimize nasıl etki ettiğini sorarak :)) sonra gelsin memişlerr :)))

Son düzenleme:

Ailesinde meme yada yumurtalık kanseri olan fitoöstrojen almasın kızlar soya,keten,hayıt,rezene,adaçayı,çemen, şerbetçiotu,maydonoz ve diğer bildiğimiz östrojen deposu besinleri ailesinde kanser olmuş olanlar sakın almasın diğer arkadaşlarda hormon testi yaptırıp hormonunuza bakarak alırsanız içiniz daha rahat olur bende ve elmasekerindede aynıydı sanırım en son 67çıktı bizde östrojen(estradiol/e2) o yüzden ben içiyorum içmeyede şimdilik devam edicem korkan içmek istemeyen içmesin kızlar kimseyi zorlamıyoruz sağlığınıza dikkat edin içenlerde hormon testi yaptırırsa iyi olur ve bu besinleri alırken içi rahat etmiyorsada ayda 1 doktor kontrolüne gidin

Son düzenleme:

aynen doktor kontrolu en güzeli.. ben de bir dahaki adetimin 3. günü gidicem kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…