- 5 Şubat 2013
- 2.191
- 26
- Konu Sahibi elmasekeri3535
21 cnm:))) ANKARA
Bende 21canım :) hepimiz yaşıtız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21 cnm:))) ANKARA
Fill in the blanks gibi göğüs yok mu göğüs eksikleri tamamlayalım
vay vay boğaziçili inkilişçe de yazarmış
açtık mı konuyu naptık canım :)
açtı açtı bu arada ben 1 yaş küçüğüm sizde benim ablalarım sayılırsınız
senin göğüsler bizden büyük olduğundan abla sen sayılıyorsun
hahaha ayy Allah seni ne etmesin bu işler göğüslerle olurmu başta olmazmı yada yaşta
başta tabi başta hepimizin de aklı başında çok şükür
görüyoruz burada ne koca göğüslü kadınlar var kafa olmadıktan sonra
hiç sorma canım bide kadın bana laf saymış ama bende sert kayaya çarptı cevap veremedi gariban halen gelsinler bana ben onların ağızlarının payını veririm sonuçta hergün o kadar hukuk dersini boşa görmüyorum
hakaret davası açarık valla di mi adyalina
başta tabi başta hepimizin de aklı başında çok şükür
görüyoruz burada ne koca göğüslü kadınlar var kafa olmadıktan sonra
senin göğüsler bizden büyük olduğundan abla sen sayılıyorsun
Kimseden de ses yok hani :)) Kızlar ben 2 kilo aldım ve üst ölçüm 79dan 82 olmuş :)))
Oo süper canım iki kiloda 3cm büyümesii,ben 4kilo almıştım 1cm bile büyümemişti canım burda ses yok çünkü keten tohumu+rezeneyle göğüs büyütme konusuna giriyoruz o yöntemlere başladıkta bikaç arkadaşla gelişmeleride orda yazıyoruz o yönteme ait gelişmeleri:) sen napıyosun
Çok mutlandim wowoo :))) inanamadim zaten bi daha ölçtüm bi daha falan :)) bakalım insallah iyi olur, onun dışında sınav falan hala bitmedi :/ bisey almaya da çıkmadım doğal olarak :/ ama çörek otu yağı aklıma geldikçe masaj yapıyorum. Ben de sizinkinden deniycem insallah cumartesi basliycam bakalım :)
75 ten 90 olmasını bekleyen arkadaş olduğunu duymadım ben zaten burda, ordada arkadaş 93cm demiş beden değil yani bikaç cm büyümeyi hedeflemiş normal olarak
Kimseden de ses yok hani :)) Kızlar ben 2 kilo aldım ve üst ölçüm 79dan 82 olmuş :)))
canım sen normalde boyun ve kilon kaç yazar mısın çünkü ben de kilo almaya çalışıyorum boy 163 kilo 42 yaşım 15
canım sen normalde boyun ve kilon kaç yazar mısın çünkü ben de kilo almaya çalışıyorum boy 163 kilo 42 yaşım 15
Yaşın daha 15 miiii, yaşın 15 ve göğüs büyütme başlıklarına mı bakıyorsun dur daha canım normal gelişimin tamamlansın kilo almaya çalış bol bol ye zaten göğüslere gider bu yaşta çaylara falan bulaşma sakınnn
canım ama yaşıtlarıma göre gerçekten küçük küçük kalmasından korkuyorum