öncelikle merhabalar. ben yeni üyelerdenim. kadınlar kulübü forumun sayesinde çok istediğim
göğüs büyütme ameliyatımı gerçekleştirmeyi başardım. aylardır yazılanları, arkadaşların samimiyetle paylaştıkları tecrübeleri okuyup duruyordum. en sonunda bir cesaret ameliyatımı oldum. bugün 10. gün. 300 cc kas altı mentor marka kullanıldı. şuan herhalde yeni olduğu için ayrık ve füze gibiler. üstelik sol tarafım daha şiş sağ taraf biraz küçüldü. benim sorum, aslında çok okudum bu forumda bu soruyu ama, daha ne kadar küçülecekler?? doktoruma büyük olmasını istediğimi söylemiştim, 300 cc sanırım pek de büyük olmadı. büyük derken kastım şu, dolu dolu bir b cup yada c kup. sizce 300 cc ile olmuşmudur? deneyimli arkadaşlardan özellikle bu büyüklük ve küçülme hakkında yardım bekliyorum. çünkü zaten küçük olmuş gibi geliyor bana bir de küçülürlerse diye endişeleniyorum. boyum 170. kilom 61. önceden a cup kullanıyordum 80 a. sizce şişlikler inince 300 cc ile kaç beden olurum
sormak istediğiniz soru varsa ameliyat süreciyle ilgili ben de ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak açısından cevaplayabilirim. sevgiler...