• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyütme ameliyatı oldum kızlar bir bakarmısınız...

canım 21. günüm ameliyattan sonraki 325 cc high profile mentor kasaltı 85 c kupum.

Benimde 320 high profile kas alti 75 c ve b cupim.

Dilek arkadasimiz cok guzel anlatmis,90 olsun istiyorum demek yanlis veya hala 75 giyiyorum kucuk oldu demekde yanlis bunlar beden olcusu meme olcusu diil.gogus kafemisimizin olculeri..cuplar ise yani a b c d olculeri meme olculeridir....ben a giyiyordum simdi c oldular...bazi sutyenlerde b....hala 75 im..

Son düzenleme:
öncelikle merhabalar. ben yeni üyelerdenim. kadınlar kulübü forumun sayesinde çok istediğim göğüs büyütme ameliyatımı gerçekleştirmeyi başardım. aylardır yazılanları, arkadaşların samimiyetle paylaştıkları tecrübeleri okuyup duruyordum. en sonunda bir cesaret ameliyatımı oldum. bugün 10. gün. 300 cc kas altı mentor marka kullanıldı. şuan herhalde yeni olduğu için ayrık ve füze gibiler. üstelik sol tarafım daha şiş sağ taraf biraz küçüldü. benim sorum, aslında çok okudum bu forumda bu soruyu ama, daha ne kadar küçülecekler?? doktoruma büyük olmasını istediğimi söylemiştim, 300 cc sanırım pek de büyük olmadı. büyük derken kastım şu, dolu dolu bir b cup yada c kup. sizce 300 cc ile olmuşmudur? deneyimli arkadaşlardan özellikle bu büyüklük ve küçülme hakkında yardım bekliyorum. çünkü zaten küçük olmuş gibi geliyor bana bir de küçülürlerse diye endişeleniyorum. boyum 170. kilom 61. önceden a cup kullanıyordum 80 a. sizce şişlikler inince 300 cc ile kaç beden olurum :( sormak istediğiniz soru varsa ameliyat süreciyle ilgili ben de ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak açısından cevaplayabilirim. sevgiler...

Öncelikle çok geçmiş olsun ve güle güle kullan.Benim tecrübemi ve fikrimi paylaşıyım. Daha önce göğüs dokun ne kadar vardı bilmiyorum.Bu da önemli çünkü.Yani göğsü hiç olmayan da A cup oluyor,göğsü biraz olan da A cup diye adlandırılıyor.O sebeple ameliyat öncesi göğüs dokunun ne kadar olduğu önemli.Boyun uzun sayılır.Eğer göğüs dokun önceden baya azdı diyorsan 300 cc ile C cup kesinlikle olmaz ancak B cup olur diye düşünüyorum.Çünkü C cup baya dolgun bir göğüs.Ancak benim bahsettiğim hiç dolgusu olmayan sütyenle. Göğsün %10 -15 küçülür.Yani şişlikler iner.Şişlik genelde kolatına ve göğüs dekoltesine doğru oluyor.Yoksa göğsün kendisi küçülmez ödem geçince biraz daha küçük görünür göze.Tabi bir de ince mi yapın,yapılı bir bayanmısın ki kilondan çok yapılı olmadığın ortaya çıkıyor,göğüs kafesin ,sırtın dar mı geniş mi bunlar da etkili.Yani kişiden kişiye göre değişiyor.Ancak bu forumdan gördüğüm boyutundan memnun olmayan çok arkadaş var.

Back