büyütme ameliyatı oldum kızlar bir bakarmısınız...

gulizer

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2013
7
0
16
Kahramanmaraş
öncelikle merhabalar. ben yeni üyelerdenim. kadınlar kulübü forumun sayesinde çok istediğim göğüs büyütme ameliyatımı gerçekleştirmeyi başardım. aylardır yazılanları, arkadaşların samimiyetle paylaştıkları tecrübeleri okuyup duruyordum. en sonunda bir cesaret ameliyatımı oldum. bugün 10. gün. 300 cc kas altı mentor marka kullanıldı. şuan herhalde yeni olduğu için ayrık ve füze gibiler. üstelik sol tarafım daha şiş sağ taraf biraz küçüldü. benim sorum, aslında çok okudum bu forumda bu soruyu ama, daha ne kadar küçülecekler?? doktoruma büyük olmasını istediğimi söylemiştim, 300 cc sanırım pek de büyük olmadı. büyük derken kastım şu, dolu dolu bir b cup yada c kup. sizce 300 cc ile olmuşmudur? deneyimli arkadaşlardan özellikle bu büyüklük ve küçülme hakkında yardım bekliyorum. çünkü zaten küçük olmuş gibi geliyor bana bir de küçülürlerse diye endişeleniyorum. boyum 170. kilom 61. önceden a cup kullanıyordum 80 a. sizce şişlikler inince 300 cc ile kaç beden olurum sormak istediğiniz soru varsa ameliyat süreciyle ilgili ben de ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak açısından cevaplayabilirim. sevgiler...

banada 300 cc konuldu ben suankı buyuklugunden mutlu degılım keske daha fazla konsaymıs

canım bana 275 cc dual plane yöntemiyle kondu,300 e az diyosan benimki yapıldığına değmemiştir heralde,şuan çok şiş olduğu için anlayamıyorum.ama ben zaten çok büyük istememiştim.

Arkadaşlar bende araştırama srecindeyim doktorunuz kim bu arada sizde mem dokusu ne kadardı beni çok az

Anladım ama hiç meme dokusu olmayıp çok büyük konulursa belli olmaz mı yapay olduğu bir de hightprofil falan bir şeyler var tam bilmiyorum ama o daha yüksek mi duruyor? Benim de az çünkü memişlerim :)) ne yapıcam bilmiyorum yaaa bu arada kas altı mı canım senn?

benim 275 cc mentor marka high profil dual plane yöntemiyle kondu ,daha dün oldum ameliyatımı hala sancılar içindeyim ama bu malesef geçmeyen bi ağrı yani böyle kabul edip beklemek lazım sadece,boyut konusunda bende henüz bişiy anlamış değilim umarım güzel olmuştur.

geçmiş olun acanım bu sancılar ağrı kesiciyle de mi geçmiyo hep yatmak mı gerekiyor bu arada dr kim canım:)

canım ben yatınca üzerine bir de sırt ağrısı ekleniyo o yüzden ayakta gezmeyi oturmayı tercih ediyorum yatmak çok da iyi gelmiyo zaten düz yatmak yasak.ben bursadayım canım doktorum mesut bey,ağrı kesicinin bana kalırsa hiçbir geçirme özelliği yok bilmiyorum

hmmmm anladım çok geçmiş lsun inş memnun olacağın bir sonuçla karşılaşırsın:)

meme dokusu az yada yoksa büyük protezler çok yapay duruyo önemli olanda büyük olması değil doğal olması bence bende ilerde 275cc falan düşnüyorum saolsun arkadaşların fotolarıda karar vermemde yardımcı oluyor.....

Büyüklüğnden çok bence doğallığı önemli.Ben de olmak istiyorum ama birazcık daha beklemem lazım.Vücuduna göre en uygununu zaten doktorun halletmiştir.

Aylin karanlık ve melike erdim hakkında düşüncesi olan ya da silikon protez taktıran var mıııııııııııııııııııııııııııı

Canım meraba,
Kasaltı olunca doktorlar pek büyük koyamıyorlar. Bu durumun avantajları çok, dezavantajı ise ağrılı bi süreç olması ve protezi olduğundan biraz daha küçük göstermesi. Zaten burda önemli olan cup ölçüsü.. Her zamanki giydiğin ki giyiyorsan eğer destekli sutyenini desteksiz giyeceğin anlamına gelir. 80 a dan 90 b ye çıkma gibi durum yok. 80 a, 80 b veya 80 c olabilir. Şimdi ameliyat çok yeni olduğu için görüntün oturmadı daha. Kıyafetin üzerinden anlamazsın ama bir bikini mevsimi gelsin o zaman görürsün farkı:))

Aylin karanlık ve melike erdim hakkında düşüncesi olan ya da silikon protez taktıran var mıııııııııııııııııııııııııııı

Tatlım selam ...sana özelden attığım mesajı aldın umarım? nasıl gidiyor araştırmalar

330 cc ve üzerinde 90 b olma ihtimali yüksek

330 cc ve üzerinde 90 b olma ihtimali yüksek

Kişiye göre değişir bu durum. Gögsü zaten 80 c dir veya 85 b dir o zaman olabilir ama aksi halde olması düşünülemez. Zaten burda yazılanın aksine önemli olan cc değil profildir kendi kişisel kanaatim. 300 cc low profil ile 300 cc ultra high profil in görüntüsü kesinlikle karşılaştırılamaz. Kendimden biliyorum.

gecmiş olsun gule gule mutlulukla kullan :) ilk 3günden sonra ağrılar hafiflemeye başlıyor biraz sabret kolay değil ama sonucu düşününce katlanmak kolaylaşıyor.. Yastıklarla destekle sırtını ilk zamanlar oturur gibi uyunuyor her gün yastıkları biraz daha yatay pozisyona getirebilirsin yavaş yavaş vee en sonunda tek yastıkla uyumaya başlarsın :))
Kulüpte yorumlara baktınız mı bilmiyorum ilk zamanlar herkeste aynı şikayet küçük oldu daha büyük olmasını istiyordum yönünde ben de dahil. fakat söyle de bir durum var ki her vücuda büyük ölçüde protez yerleştirilmiyor. Anlamak istemesek de nedeni gayet açık belli bir beden ölçümüz var bu ölçüye göre doktorlar protez kullanıyor ameliyat sırasında çoğu doktor farklı ölçülerde silikon deniyor hangisi sığıyorsa onu yerleştiriyorlar. Uygun olmayan büyüklükteki bir protezin kol altına taşma olasılığı çok fazla bu da hiç hoş bir görüntü değil. içiniz rahat olsun o küçük oldular hiç bitmiyor, zamanla alışıp ben mi bunlara küçük dedim diyorsunuz :) benim yaklaşık bir buçuk ay oldu operasyonum gerçekleşeli 250cc yüksek profil yerleştirildi ilk zamanlar ki fikrim çok değişti sonuçtan çok memnunum 70 c hatta d cup bile oluyor. Keyfini kaçırıp mutsuz olma bol bol dinlen iyileşince sefasını süreceksin:))

Son düzenleme:
kızlar o kadar acı cektıkmı degsın ıstyordum ben suan ıstedıgım buyuklukte degıller .. ama cok dogallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…