Gebeliğe Hazırlık Buyurun Cici'nin Gebelik Testine Bacılar 🤭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağzına sağlık çok güzel anlatmışsın Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım sorum olacak yardımlarını ve tecrübelerini bekliyorum
1 seneyi geçkin evliyim tüplerim açık yumurtalğım iyi 1.50 cm çikolata kistim var maalesef adetime 4 gün var bundan 10 gün önce kasıklarımın sanki yumurtalığımın orda içten içten yanma sızılar oldu bazen sağ bazen sol kasıkda bacaklarım sürekli ağrıyor bu iki gündür belimde sağ kalçama ağrılar oluyor akıntı normal bazen seffaf bazen sarımtırak gögüslerim şiş ama o kadar baskılı ağrım yok yardımlarıno bekliyorum hamilelik belirtisimi anlamayamadm

Amin teşekkür ederim
Belirtilerin benimkine çok benziyor kuzum.
Ben ovulasyon bitiminden beri kasık ağrısı çekiyorum. Sızlama, batma hatta deşilme ağrısı gibi diyebilirim,
Özellikle yürürken giriyordu sancı. Oturup kalkarken..
Sarı akıntı da kokusuz ise gebeliğin en büyük belirtilerinden bence.
Benim sürecime çok benzettim. Adete 3 gün kala productor marka test ile öğrendim ben.
Adete 3 gün kala sende yap bakalım.
Varsa çıkacaktır.

3 gün var ama korkuyorum işin açıkcası umutlandım hayal kırıklığı çok kötü eder içim içimi yiyiyor inş dediğin gibi benimde bişeyler vardır

Karar Allah'tan kuzum korkacak birşey yok. Evet çok stresli bir an bende yaşayınca gördüm. Ama ha 2 gün sonra öğrenmişsin ha 2 gün önce ne farkeder.
Sabah ilk idrarla yapmanı öneririm
Teşekkürler ederim bilgiler icin adet belirtisi yaşıyorum suan goguste sisme agri hafif bel ve karjn agrisi

Teşekkürler ederim bilgiler icin adet belirtisi yaşıyorum suan goguste sisme agri hafif bel ve karjn agrisi
Adet belirtisi ile gebelik belirtileri aynıdır.
Ben şuan 2 gün gecikmedeyim hamile olduğumu bilmesem adetim gelecek sanardım öyle adetim gelecek gibi ağrım var.

Cicim çok sevindim senin adına nihayet sende anne olacaksın Gözünüz aydın, sağlıkla sıhhatle doğsun insaAllah cici anne adayı
Öğretmenler günün de kutlu olsun başarıların daim olsun B Brunello Cicinelli

Sağol Reyyan kuzusu
Hem bebiş için hem öğretmenler günü için kutlamana ayrı ayrı teşekkür ederim ❤
Amin inşallah sağlıkla dünyaya gelir miniğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…