Gebeliğe Hazırlık Buyurun Cici'nin Gebelik Testine Bacılar 🤭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yaa cicim burda tüylerim diken diken oldu seni seviyorum

Rabbim yazmışsa kucağıma alacağım gün bile bellidir kuzum benim
Allahım herkesin evladını korusun özellikle kem gözlü kesimden
Umudu elden bırakmayın. Allah ol diyecek ve o gün bende sizleri tebrik edeceğim

Bir kadın hissediyorsa doğrudur cicim ❤
Hamile olduğunu hissettim hep, doğru da çıktı şükür
Yaa cicim burda tüylerim diken diken oldu ❤ seni seviyorum ❤
Benim birtanecik kıymetli kertenkelelerim Ben sizi dualarımda hep tutacağım siz de beni hep tutun olur mu.
Şu süreci sağlık sıhhat ve mutlu sonla nihayete erdireyim
Canımsınız

Yavru kertenkeleler olarak kardeşimiz yeğenimiz geliyor adım adım doğurtcaz seni burda inşallah kuzumsaglıkla hayırla gelsin inşallah miniğimiz
Size kardeş kertenkele yaptım perim abla oluyorsunuz hadi bakalım
Pabucunuz dama atılmıcak üzülmeyin ben hepinize yeterim
Amin güzel saçlı perim

Ol diyeceği gün elbet gelecek.
Umut kaybetmek yok.

Amin inşallah

Yaaa hayırlı olsun kuzum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum yaa

Her nasip vaktine esirdir vakti geldiğinde herşey olur hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde darısı isteyenlere inşallah

Bugün aldığım en güzel haberlerden. Canım benim. Sağlıklı çok güzel bir hamilelik geçirirsin inşaallah ❤❤
Teşekkürler gülparem
Benden güzel haber geldi şimdi sıra senin bebelerden güzel haberleri alma zamanı, hissediyorum
Yaaa hayırlı olsun kuzum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum yaa
Oy benim canım malim
Çok teşekkür ederim amin
Sende şu kasabın iliğine iyice ban artık, senin de haberini duyalım
Her nasip vaktine esirdir vakti geldiğinde herşey olur hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi şekilde darısı isteyenlere inşallah
Aynen öyle kuzum
Amin inşallah
daha once konunada yazmistim gebelik belirtilerimiz ayni ve hamileligini kizimin dogum gunune 1 gun kala ogrendin ne guzel tesadufler
Vallahi hoş tesadüfler çımallovum
Bildiğim halde yine okudum ve yine ilk defa okur gibi mutlu oldumteyze olmak bunu gerektirir çünkü ☺
Ya seni yerim ponçik mirandam benim
Sen Cici Bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…