D
deadlock.
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi deadlock.
16yas hıcde gec sayılmaz canım erken bence sen burdakı yazan aklına yatan seylerı dene derım ben yaglarla masaj caylar falan bı dene zarar etmsezsın bence kı duzenlı sekılde bı kac ay yapsan faydasını da gorursun bence cnmhihoyyyt
cnm gögüs 20 yaşına kadar büyüyor.
Ama hormon dengesizliginden ya da genetik olarak ergenlikte bile büyümüyor.
Ben ergenlikte kimseye söyleyemezdim bu durumu bakardım yaşıtlarıma üzülürdüm.
Şimdi yaşım 25 birkaç senedir netten araştırmaya başladım ve artık küçükler diyorum aldıgım cevap evlenince büyür?Büyür de nasıl büyür?Evli insanlarda var burda cogu büyümedi diyor anca dogum kontrol hapı biraz büyütüyormuş.Birazcık büyüme yeterli mi ki?Neyse bana kim bu cevabı verdiyse sinir oluyorum.Ama sen küçü devamlı kullan okula gitsen ne olacak ilerde hiç kullanamazsın o zaman bir dünya sorumlulugun olacak hiç fırsat bulamazsın.
Küçü +rezene çayı ve lavanta yagı al aktardan hiç yapamıyorsan duştan sonra gögüslerine yagı yedirene kadar masaj yap.Abart demiyorum ama bunları en az2 ay yap faydasını görüceksin bizden fazla. yılma merak etme büyümesine tüm arkadaşların senden fazla şahit olacak o zaman havanı atarsın bolca...
Yok büyümüyor aynı diyenlere de inanma devam et...
tamam o zaman ben bir an önceküç ve yağ alıp baslamalıyım
haftasonu carsıya cıkıcam tekrar küç alıyım ve cok alıyım en az 2 ay kullannıyım ve masajda yapıyım.
inş bi etkisi olur
Olur canım olur sen büyüyecek dersen düşünürsen olur 2 ay 3 ay kullan canım sabah akşam bir tatlı kaşığı plastik kaşıkla ye canım masajıda hiç aksatma küç we masajı düzenli yap yaza kadar süper olursun canım sewgilera.s.
Ohooo güzelim benim 19 daha ne ki 25'ini gecenler büyütüyor bu yöntemlerle sende 19 um diye üzülüyorsun sen yeter ki kararli ol aksatmadan yaptiklarimizdan en az bak en az diyorum 3 ay uygula, 1 inci ay cok bir degisiklik olmuyor ve bu bir cogumuzu yaniltip birakmamizi sagliyor, 2. ayda sertlesmeye dolgunlasmaya basliyor artik 3. ayda neler olacak düsünemiyorum bile bende 3. ayi iple cekiyorum artik haydi InsAllah kaydirigubbakcemile2 Hadi güzelim morel i yüksek tut nisanlini da takma kafana begenmiyorsa gitsin baskasini bulsun o da buldukca bunuyor mu ne ediyor... hihoyyytyaa canım daha çok küçük yaşınn ben 19umdayım benim kaybetmem lazım umudumu ühühü yaaa
evlenmeme 3 sene var bian önce büyütmem lazımm çünkü nişanlımda küçük dio ve ben acaip üzülüyorum( umudumu kaybettim yaa bende 19 yaşındayım ama yok yani küçücük kızlarınki bile benden büyük ((
yaa canım daha çok küçük yaşınn ben 19umdayım benim kaybetmem lazım umudumu ühühü yaaa
evlenmeme 3 sene var bian önce büyütmem lazımm çünkü nişanlımda küçük dio ve ben acaip üzülüyorum( umudumu kaybettim yaa bende 19 yaşındayım ama yok yani küçücük kızlarınki bile benden büyük ((
burda yazılanları bende çok az uyguladım ve bıraktım belki bırakmasaydım büyücekti ama baktım olmucak dediğin gibi benden küçüklerin bile göğüsleri benden büyük cok moralimi bozuyolardı dedim artık benimkiler büyümücek böyle kabul etmm lazım heralde diye. ama çokta sinirimi bozuyor artık burda yazılanları yapmak istiyorum sende yap herkes bi faydasını görmüş bizde görürüz inş senağlama