AnnemBirMelek Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2008 2.327 0 116 Diğer 16 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #21 çok özledim benbabamı ya çoçuklar gibi oturup ağlıyorum şimdi.ah diyorum yanımda olsan sıkıca sarılsam.sen ben annem bırarada olsak nasıl özledim ogünleri.bazen dayanılmaz anlar yaşıyorum çokk özledimm çoK.Allahım mekanları cennet olsun.ne diim keşke yanımda olup silselerdi gözyaşımı geçti kızım bak burdayız deseler.
çok özledim benbabamı ya çoçuklar gibi oturup ağlıyorum şimdi.ah diyorum yanımda olsan sıkıca sarılsam.sen ben annem bırarada olsak nasıl özledim ogünleri.bazen dayanılmaz anlar yaşıyorum çokk özledimm çoK.Allahım mekanları cennet olsun.ne diim keşke yanımda olup silselerdi gözyaşımı geçti kızım bak burdayız deseler.
eylul77 Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2007 1.322 33 118 - Yurtdışı 17 Aralık 2008 Konu Sahibi Konu Sahibi Nil #22 cok guzel paylasım tsk.aılemı cok ozledım herzaman sukredıyorum boyle guzel bır aılede buyudugum ıcın.hep sevıldım ve hep yanımda oldular .onları cok sevıyorum.
cok guzel paylasım tsk.aılemı cok ozledım herzaman sukredıyorum boyle guzel bır aılede buyudugum ıcın.hep sevıldım ve hep yanımda oldular .onları cok sevıyorum.