- 12 Mayıs 2008
- 4.507
- 13
- 32
ordakilere taş çıkartır bence
tabi canım ordakilerdeki vücut iyi değil bence zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ordakilere taş çıkartır bence
tabi canım ordakilerdeki vücut iyi değil bence zaten.
iyi olanlarda var tabi mesela adriana candice miranda falan çok hoş ama geneli fazla zayıff:26:
bence bu durum şu cnm o kadar zayıflar ki bel incelikleri ve kalçaları aynı bi çıkıntıları yokk dolgunlukları yok göğüslerde zaten silikon=) geri kalan kısımlarda dümdüz=)
bilmiyorum ki cnm resimlerde mi öyle çıktı acaba:26: çünkü ölçülerinde 60 -61 cm yazıyodu beli için o da iyi bi ölçü ama kalçasıda dar olduğu için böyle duruyo diye düşünüyordum ben..
bilmem ki canım ben resimlerine baktığımda genelde bariz bir miğde görüyorum özellikle phtosopsuz olanlarda birde bana o ölçüler sallama gibi geliyor yani nolursa olsun üst beli o kadar ince olamaz...
olabilir cnm ölçülere göre kusursuzlar ama okadar değiller aslında onlar biraz sallama olabilir=)
tabi canım zaten kimse kusursuz değildir ama kusurlarına rağmen beğeniyoruz
yinede iyiler=) adrianın yüzü çok güzel mesela hep eleştirmek olmazz =)
yüz olarak en beğendiklerimden zaten saçlarıda çok güzel onlar yeter zaten :)
evet gözleride çok hoşuma gidiyo benim=)
o gözler kimsede yok zaten ten rengide müthiş
evet güzel ten rengi ama ben daha çok beyaz tenli hatunları beğeniyorum daha çekici geliyo nedense=)
genel olarak bende beyaz tenli siyah saçlı bunların altında ölü gibi bakmayan canlı açık renk gözleri severim ama adri istisnam :)
kankam fotoğraf açılmadı bende