• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

iyi olanlarda var tabi mesela adriana candice miranda falan çok hoş ama geneli fazla zayıff:26:

adrianayı yüz olarak çok beğeniyorum ama vücudu öyle iyi değil bence beli çok kalın daha doğrusu victoria secret mankenlerinin genelinde öyle şöyle ki

Son düzenleyen: Moderatör:
bence bu durum şu cnm o kadar zayıflar ki bel incelikleri ve kalçaları aynı bi çıkıntıları yokk dolgunlukları yok göğüslerde zaten silikon=) geri kalan kısımlarda dümdüz=)

bence bu durum şu cnm o kadar zayıflar ki bel incelikleri ve kalçaları aynı bi çıkıntıları yokk dolgunlukları yok göğüslerde zaten silikon=) geri kalan kısımlarda dümdüz=)

ama adriana o kadar zayıf değil bence

adriana_lima1.jpg

Adriana_Lima_by_Ex3cut3r.jpg

Son düzenleme:
bilmiyorum ki cnm resimlerde mi öyle çıktı acaba:26: çünkü ölçülerinde 60 -61 cm yazıyodu beli için o da iyi bi ölçü ama kalçasıda dar olduğu için böyle duruyo diye düşünüyordum ben..

bilmiyorum ki cnm resimlerde mi öyle çıktı acaba:26: çünkü ölçülerinde 60 -61 cm yazıyodu beli için o da iyi bi ölçü ama kalçasıda dar olduğu için böyle duruyo diye düşünüyordum ben..

bilmem ki canım ben resimlerine baktığımda genelde bariz bir miğde görüyorum özellikle phtosopsuz olanlarda birde bana o ölçüler sallama gibi geliyor yani nolursa olsun üst beli o kadar ince olamaz...

bilmem ki canım ben resimlerine baktığımda genelde bariz bir miğde görüyorum özellikle phtosopsuz olanlarda birde bana o ölçüler sallama gibi geliyor yani nolursa olsun üst beli o kadar ince olamaz...

olabilir cnm ölçülere göre kusursuzlar ama okadar değiller aslında onlar biraz sallama olabilir=)

evet güzel ten rengi ama ben daha çok beyaz tenli hatunları beğeniyorum daha çekici geliyo nedense=)

genel olarak bende beyaz tenli siyah saçlı bunların altında ölü gibi bakmayan canlı açık renk gözleri severim ama adri istisnam :)

Back