Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu kız tabuları yıktı benm içinde öyle:lepi: ben angelina megan hastasıydım koyu renk saç beyaz ten severdim ama bu kız beni benden aldısositososito
offf buna bttiim tam kıvamında..sevdiğim gibi.. ve de çoook güzel.
çook uzun saç sevmeme düşüncemi değiştiricek bu kadın benim yaaaa bayanssulusmile
vallahi tubacımm ben çok uzun saç sevmiyodum güya şuan hoşuma gidiyo noldu banasempatiksalakcinni
bu gidişle baya bi uzatırım ben..görüntü süper kafamdaki o salkımsaçak bakımsız kötü saç görüntüsünü yıktı resmen
aynı zevklerdeyiz hayatım benimde siyah saçlı beyaz tenli kadınlara karşı acaip bir zaafım var birde güzel gözlü olurlarsa başka bir şey aramam ama bu kız hem sarışın hemde renkli gözlü ama çokk güzel
Ne kadar gür ve canlı saçları varmış..
belki de yoktur cnm ama çoğu ünlü de var insan şüpheleniyo gene de
yok yok ama ben bu kadar uzatabilceğimi sanmıyorum asla hem sıkılırım hem de belime yakın daha çok seviyorum başkasında çok beğensem bile ki herkese çok uzun yakıştırmam bu kıza çok yakışmış..yakışan ender insanlardan biri bence o yüzden bi heveslendim ama geçtiisempatiksalakcinni
uzat o zaman iyice tatllımm )
ooohhh süper zaten uzunmuş cnm kalanı da uzar
sanırım siyah saç hastalığımdan vaz geçtim ne kadar güzel saçlarının rengi:gitme:
biraz kabaca bir tabir olucak ama ...
vışşşşşş diyorummohaoldumsmile
esmerleri daha çok beğenirim ama bu kız bir çok esmerden çok daha güzel adriana lima'yı güzel bulurum ondan daha güzel!
bu renk sacım olsun baska bıse ıstemem dogrusu ahh ahhh
off aynen aynen ah bide ben sari sac delisiyim ve bu renk saclarin icinde yasiorm kiskana kiskana deliriorm. erkegi kizi bi suru bu renk sac var ay allahim bak gene sinirlendim sempatiksalakcinni
sana noluo kızım senın zaten zemın uygun kullu rofle yaptrsan olur y aben napım sacım bukdr açılınca yanıyor hayatmda bdefe yaklastm buna onunda ıcıne ettım dogal boyasz sacıma yapmıslardı sımdı nerde dogal sacımın uzamasını beklemek ıskence karamel takılıyorum işde :çok üzgünüm: