Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

vallahi tubacımm ben çok uzun saç sevmiyodum güya şuan hoşuma gidiyo noldu banasempatiksalakcinni

bu gidişle baya bi uzatırım ben..görüntü süper kafamdaki o salkımsaçak bakımsız kötü saç görüntüsünü yıktı resmen

benimde kafamda sarışınlara karşı bir ön yargı vardı.sarışınlar çekici olamaz hepsi aynı olurdu bana göre.bu kıza bakınca bu tabum ortadan kalktı.o nasıl bir göz yapısı dudak yapısıdır
kalemle çizilmiş gibi ama ben en çok o muhteşem saçlarda bittim:nazar:

kızlar bu kız tabuları yıktı benm içinde öyle:lepi: ben angelina megan hastasıydım koyu renk saç beyaz ten severdim ama bu kız beni benden aldısositososito :KK1:

kızlar bu kız tabuları yıktı benm içinde öyle:lepi: ben angelina megan hastasıydım koyu renk saç beyaz ten severdim ama bu kız beni benden aldısositososito :KK1:

aynı zevklerdeyiz hayatım benimde siyah saçlı beyaz tenli kadınlara karşı acaip bir zaafım var birde güzel gözlü olurlarsa başka bir şey aramam ama bu kız hem sarışın hemde renkli gözlü ama çokk güzel

Ne kadar gür ve canlı saçları varmış..

offf buna bttiim tam kıvamında..sevdiğim gibi.. ve de çoook güzel.

çook uzun saç sevmeme düşüncemi değiştiricek bu kadın benim yaaaa bayanssulusmile

ten rengide çok güzel cnm o resimdeboshayallersmile

vallahi tubacımm ben çok uzun saç sevmiyodum güya şuan hoşuma gidiyo noldu banasempatiksalakcinni

bu gidişle baya bi uzatırım ben..görüntü süper kafamdaki o salkımsaçak bakımsız kötü saç görüntüsünü yıktı resmen

cnm uzun saç güzeldir bana çok çekici geliyo ya boshayallersmile

aynı zevklerdeyiz hayatım benimde siyah saçlı beyaz tenli kadınlara karşı acaip bir zaafım var birde güzel gözlü olurlarsa başka bir şey aramam ama bu kız hem sarışın hemde renkli gözlü ama çokk güzel

aynen cnm bide sevdiğim sarışın doutzen kroes var o da çok güzelboshayallersmile

belki de yoktur cnm ama çoğu ünlü de var insan şüpheleniyo gene de

Son düzenleyen: Moderatör:
yok yok ama ben bu kadar uzatabilceğimi sanmıyorum asla hem sıkılırım hem de belime yakın daha çok seviyorum başkasında çok beğensem bile ki herkese çok uzun yakıştırmam bu kıza çok yakışmış..yakışan ender insanlardan biri bence o yüzden bi heveslendim ama geçtiisempatiksalakcinni

belki de yoktur cnm ama çoğu ünlü de var insan şüpheleniyo gene de

yok yok ama ben bu kadar uzatabilceğimi sanmıyorum asla hem sıkılırım hem de belime yakın daha çok seviyorum başkasında çok beğensem bile ki herkese çok uzun yakıştırmam bu kıza çok yakışmış..yakışan ender insanlardan biri bence o yüzden bi heveslendim ama geçtiisempatiksalakcinni

eğer eklemeyse bile çok doğal duruyokaydirigubbakcemile5 bende tam bi uzun saç hastasıyım cnm ya:KK3:

sanırım siyah saç hastalığımdan vaz geçtim ne kadar güzel saçlarının rengi:gitme:

saclari saclari zaten benm en buyuk hastaligim zati nasil bi sactir nasil guzel bi renktir yahu.

biraz kabaca bir tabir olucak ama ...

vışşşşşş diyorummohaoldumsmile

heheh ben de aynen oole diorm valla. harika kiz :)

esmerleri daha çok beğenirim ama bu kız bir çok esmerden çok daha güzel adriana lima'yı güzel bulurum ondan daha güzel!

bence de adriana dan daha guzel :hulya:

bu kiz favorilerimden biri benm de kusursuz valla bayanssulusmileopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bu renk sacım olsun baska bıse ıstemem dogrusu ahh ahhh [/B]

Son düzenleyen: Moderatör:

bu renk sacım olsun baska bıse ıstemem dogrusu ahh ahhh

off aynen aynen ah bide ben sari sac delisiyim ve bu renk saclarin icinde yasiorm kiskana kiskana deliriorm. erkegi kizi bi suru bu renk sac var ay allahim bak gene sinirlendim sempatiksalakcinni

off aynen aynen ah bide ben sari sac delisiyim ve bu renk saclarin icinde yasiorm kiskana kiskana deliriorm. erkegi kizi bi suru bu renk sac var ay allahim bak gene sinirlendim sempatiksalakcinni

sana noluo kızım senın zaten zemın uygun kullu rofle yaptrsan olur y aben napım sacım bukdr açılınca yanıyor hayatmda bdefe yaklastm buna onunda ıcıne ettım dogal boyasz sacıma yapmıslardı sımdı nerde dogal sacımın uzamasını beklemek ıskence karamel takılıyorum işde :çok üzgünüm:

sana noluo kızım senın zaten zemın uygun kullu rofle yaptrsan olur y aben napım sacım bukdr açılınca yanıyor hayatmda bdefe yaklastm buna onunda ıcıne ettım dogal boyasz sacıma yapmıslardı sımdı nerde dogal sacımın uzamasını beklemek ıskence karamel takılıyorum işde :çok üzgünüm:

ay cnm benm sana hepsi yakisio bosversene :hulya:

ya ama bu acik saclari gordukce deliorm hatunlar hafif bi golge yaptirior gecior kenara ne bakim gerekio o saca ne bisi saclari hepsinin parlak parlak bakimli sanslilar koyultmak isteseler kolay acmak isteseler kolay. adaletin bu mu dunya ya bir de bi suru erkegin bu renk saci hayir adamlar sallamio bile bana dusseymis azcik o saclardan diiorm sempatiksalakcinni:emir_bebek::ecrin_bebek:
bu kdr sari sac hastasiyim ama bir de sole guzel kahve bi sac gordum mu onu da kiskaniorm ne gorsen kiskaniorm ben de yahu ay nese sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2

X