Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

ben gayette vanessa sanmıştım tatlım çok benziyo burda bence

Son düzenleyen: Moderatör:
diğer resimlerinde o kadar benzemiyo tatlım bu en yakınıydı ama bu kzııda beğeniyorum keşke aptal sarışın imajına bürünmeseydi

bence de saclari ve bacaklari ozellikle benzior :) cok guzel kiz bence de fatos sac rengini cok hos buluorm

bence de saclari ve bacaklari ozellikle benzior :) cok guzel kiz bence de fatos sac rengini cok hos buluorm

evet yüzüde çok hoş ama neden kendine aptal imajı veriyo bunu anlamıyorum =) gerçekten güzel bir kadın

saçları çok hoş doğal sarışın mı acaba..

Son düzenleme:
evet yüzüde çok hoş ama neden kendine aptal imajı veriyo bunu anlamıyorum =) gerçekten güzel bir kadın

saçları çok hoş doğal sarışın mı acaba..

bence kesinlikle doal sarisin cunku bu diplerindeki tonu boya ile yakalamak icin once acmak gerekior saci sonra bu renge boyamak lazim dier turlu boole doal kullu tonda tutmuor bildigim ve tecruve ettigim kadariyla tabi ama isin prof.lari daha ii yapiordur ama bence doal sarisin o yuzden saclari da hos cok yipranmior sari tonlarda da olsa. gozleri de yesil ela gibi sarisin bir hatun. guzel kiz keske biraz daha agir takilsa dedigin gibi :82:

Son düzenleme:

evet cnm bencede haklısın sarışın olmasa bile çok açık kumral renklerde olabilir yoksa dediğin gibi bu kadar doğal durmayabilirdi=) çocuğu olmuş amerikaya yerleşmiş belki değişmiştir hareketleri=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…