Büyüleyici Güzelliğiyle Vanessa Hessler

minik06

A Lot Like LOVE...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2009
8.022
2
Vanessa Hessler (d. 21 Ocak 1988, Roma, İtalya), İtalyan asıllı Amerikalı model ve aktris.

Hessler 8 yaşına kadar Roma'da yaşadı ve daha sonra Washington'a yerleşti. 2002 yılında tekrar İtalya'ya döndü ve modelliğe başladı. Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda adlı filmde rol aldı. 1.79 m boyunda olan Hessler İngilizce, Fransızca ve İtalyanca bilmektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vanessa Hessler (d. 21 Ocak 1988, Roma, İtalya), İtalyan asıllı Amerikalı model ve aktris.

Hessler 8 yaşına kadar Roma'da yaşadı ve daha sonra Washington'a yerleşti. 2002 yılında tekrar İtalya'ya döndü ve modelliğe başladı. Asteriks Olimpiyat Oyunları'nda adlı filmde rol aldı. 1.79 m boyunda olan Hessler İngilizce, Fransızca ve İtalyanca bilmektedir.

ALINTIDIR...

İTALYAN MODEL Vanessa Hessler, ALIŞVERİŞ YAPARKEN SOKAKTA KEŞFEDİLDİĞİNİ AÇIKLADI.
Bugün gösterime giren 'Asteriks Olimpiyat Oyun-ları'nda' filminde ilk Oyunculuk deneyimini yaşayan dünyaca ünlü İtalyan model Vanessa Hessler, 'Bir hafta sonu alışveriş yapıyordum ve tıpkı filmlerdeki gibi 15 yaşındayken sokakta keşfedildim' dedi.

ALINTIDIR...

angelina'nin ve meganin bittigi an desem abartmis mi olurum eyvahedigeldismile

napim ama onlardan daha güzel buluyorummm :asigim:

Saçları büyüleyici Meganda daha güzel evet ama Angeliana nın asilliği yok maalesef :)

Olgunlukla ilgili olduğunu sanmıyorum bi narinlik bi zariflik var Angelia nın üstünde :)

evet angelinayı da çok beğeniyorum hatta yeryüzündeki en güzel kadın diyodum ama vanessayı görünce fikrim değişti:asigim: angelinada sadece yüz güzelliği var çok kilo verdi vücudu çok biçimsizleşti biraz kilo almalı:lepi:

sanırım siyah saç hastalığımdan vaz geçtim ne kadar güzel saçlarının rengi:gitme:

Sarışın sevmem ama böyle yüz hatları olursa bayılrırım elbet.
Böyle bir kadının beyaz tenli, kahve (koyu kahve) saçlı versiyonu da süper olurdu. boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarışın sevmem ama böyle yüz hatları olursa bayılrırım elbet.
Böyle bir kadının beyaz tenli, kahve (koyu kahve) saçlı versiyonu da süper olurdu. boshayallersmile

cnm ilk sayfada var kahve rengi saçlı halleri asteriks filminden prensesi oynamıştı orda

noldu tatlı niye ağlıyosnn?:teselli:

böyle şanslı doğmadığım için cnm:KK1: :KK1:

çok güzel olmayı herkes ister..yolda biri bi daha bi daha dönsün bksın tarzında değil ama herkes tarafından çok güzel bulunmak.. :))

ben çok güzel biri değilim mesela ama ne önemi var ki allah sağlık sıhhat versin mutluluk versin...

hem de kendimi biliyorum yanii :)) normal bi insanım..kendini venessa gibi sananlar ağlasınnnsempatiksalakcinni:roflol:

X