• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Büyüklerde altını ıslatma

belenay

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2007
5.340
137
363
tanıdğım bir aile var çok sevdiğim insanlar anne oğul dün bize geldiler bende geç olunca kalın dedim abi kalmak istemedi teyze bizi çok sever evleride uzak kalmak istedi ama abi nuh kalmadı annesini bırakıp gitti eve bende üzüldüm teyze anlattı çok şaşırdım ve üzüldüm abi 37 yaşında altını ıslatıyormuş gece o yüzden hiç bir yerde kalmaz diyor annesi kadıncağız ağladı ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım doktorada gitmiş fayda görmemiş kızlar sizden yardım istiyorum varmıdır bunun bitkisel bir çözümü başına gelen yada duyan varsa nolur beni bilgilendirin hiç duymamıştım bu güne kadar varsa böyle bir bitki söylermisiniz teyzem üzülsün istemiyorum a.s.

tanıdğım bir aile var çok sevdiğim insanlar anne oğul dün bize geldiler bende geç olunca kalın dedim abi kalmak istemedi teyze bizi çok sever evleride uzak kalmak istedi ama abi nuh kalmadı annesini bırakıp gitti eve bende üzüldüm teyze anlattı çok şaşırdım ve üzüldüm abi 37 yaşında altını ıslatıyormuş gece o yüzden hiç bir yerde kalmaz diyor annesi kadıncağız ağladı ne yapacağımı ne diyeceğimi şaşırdım doktorada gitmiş fayda görmemiş kızlar sizden yardım istiyorum varmıdır bunun bitkisel bir çözümü başına gelen yada duyan varsa nolur beni bilgilendirin hiç duymamıştım bu güne kadar varsa böyle bir bitki söylermisiniz teyzem üzülsün istemiyorum a.s.

Tüp bebek tedavisi için Bornova Şifa hastanesine gittiğimde reklamını gördüm.Şifa'da bununla ilgili bir ünite açılmış.Alt ıslatma diye.Bence bir baksınlar.Başka yerde duymadım şaşımıştım görünce.

teşekkür ederim canım ilgine valla bende ilk duyduğumda çok şaşırdım bide tanıdık olunca insan inanamıyor söyliyeyim birde orayı denesinler şifa allahtan belki orası vesile olur çok sağol tatlım

sitede danisacagim bir dr varmi oksurunce idrarimi tutamiyorum az ama rahatsiz oluyorum
dr mi gitsem utaniyorum bilen varsa lutfen yardim edin tessekkurler

arkadasım hıc utanılacak bır durum degıl senınkı ben tam 2 sene boyunca bebek bezıyle gezdım daha 30 yasındayım.sadece oksururken degıldı benım kacırmam sureklıydı.2006 yılında amelıyat oldum ıstanbulda problemım cozuldu derken 2008 dedogum yaptım( hemde sezeryanla amelıyatım bozulmasın dıye) yıne kacormalarım basladı.bu utanılacak bır durum degıl bı hastalık hemde tedavısı olan bı hastalık hıc ıhmal etme gecmıs olsun

ya bende aynı problemden şikayetçiyim yaşım 23:) napçam bilmiyorum neler yapmadım kimlere gitmedim doktor şaşırıp kaldı ne sinirlerde nede idrar kesende bir sorun var dedi allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten

berrin ve nur sefa cok tesekkur ederim cevaplariniz icin evet dr gittim ve fizik tedavisi uygulaniyor
kas harketleriyle kaslarim guclenmesi lazimmis insallah yardim eder
amaliyat olmakda istemiyorum

idrar kaçırma sorunu yaşayan arkadaşlar lütfen bana cevap yazın nolur.ıdrar kaçırma sırasında bel ağrısı da oluyormu.Belim belim kopucak gibi oluyor.Kasıklarımdada ağrı yapıyor.Benim başka bişeymi acaba

hayır ağrı olmuyor bende sende başka birşeyde olabilir bel açıklığına baktırdınmı varmı sende acaba ondanda olabilir.

berrin geceleri kaçırıyorsun dimi ve evlisin çok problem oluyordur sanırım.hergecemi oluyor bu sorunun.

Canım öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşımın 15 yaşındaki kızında vardı yakın zamanda ona bir alet aldık ucuzda birşey doktorlar fiziksel bir rahatsızlığı yok uykusu ağır diyorlardı. Cihaz 50-60 TL civarında .Sesli ve titreşimli olarak kaçırmaya başladığında ilk damlasında uyandırıyormuş kişi bir zaman sonra kaçırmaya başladığı an kalkıyor bir anlamda kişiyi eğitiyor. Birde bu cihazı denesinler bakalım belki onlarada iyi gelir arkadaşımın kızında etkili oldu.Tekrar geçmiş olsun.

slm benim sorunum cozuldu dr bana egzersiz tavsiye etti fizik tedavisi oldum vede evde kendim hala yapiyorum gercekten kurtuldum darisi size

oyyy ben orta bıre kadar altıma kaçırdım uyurken sonra kendılıgınden geçtı. ailenın kuçuk duşurmemesi şart.

sitede danisacagim bir dr varmi oksurunce idrarimi tutamiyorum az ama rahatsiz oluyorum
dr mi gitsem utaniyorum bilen varsa lutfen yardim edin tessekkurler

canım bu kadınlarda çok sık rastlanan bir sorun...öksürünce hapşırınca idrarını kaçıran çok kadın var..

benim bildiğim sebebi yanlış doğum...yani kadın doğumda çok zorlanırsa yaş ilerledikçe bu olay artmaya başlarmış...

ben de böyle bir sorun yok zaten sezaryanla doğum yaptım...bir tanıdığımda vardı onun için araştırdım...

tedavisi var...Teksen Çamlıbel e danıştığım zaman tedavi için bana gelsin demişti...

Bende bu konuda çare arıyorum. Benim mesanemde sorun varmış norojenik mesane deniyor yani mesane tam dolmadan boşalma isteği ve mesanenin kaslarının kasılma zorluğundan kaynaklanıyomuş ama tedavisini nerde yaptırabilirim bilmiyorum iyi bir hastene veya iyi bir doktora ihtiyacım var

zorinsan benım arkadasımdada aynı sorun var sen care bulabıldınmı hangı doktara gıttın

Maalesef bi çözüm bulamadım:(((Şikayetlerim devam ediyor.En son bulunuduğum şehirdeki üniversite hastanesine gitmiştim Şimdi büyük şehirlere gitmek istiyorum Ankara istanbul gibi ordaki doktorlar daha tecrübeli oluyor ama iyi bi doktor bulmam gerek.
Bilen varsa lütfen yazsın Teşekkürler...

Benim gibi rahatsızlık yaşayıp çare bulmuş bi tanıdığınz varsa bana ulaşın lütfen Her gün bu yazıyı kontrol edicem

Back