- 16 Eylül 2017
- 7.438
- 13.762
- 248
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Konu sahibinin is yerinde pozisyonu değismis bir odayı 5 kisi kullaniyorlarmış, konu sahibinin yaşı küçük olunca herkes ona is buyuruyormuş müdür de toplanti yapıp sorunu çözmüş.Odadakilerde uzaktan akrabası olan bir beyefendi varmış cok pismis. Konu sahibi de bu beyefendinin dedikodusunu bir kadına yapmıs. Kadın da gidip adama senin arkandan böyle dedi demiş. Adam da gelip konu sahibine kizmiş.
------
Yani ben calismadigim halde kimseye dedikodu yapılmayacağını biliyorum sizinde bilmeniz lazımdı. Bir de adama söylemek yerine neden dedikosunu yapıyorsunuz ? Rahatsizsanız yüzüne söylemeniz lazımdı. Kadına da sen böyle demedin mi simdi neden yalan söylüyorsun diye uyar o adamın yaninda kadınla da bir daha konuşma
------
Yani ben calismadigim halde kimseye dedikodu yapılmayacağını biliyorum sizinde bilmeniz lazımdı. Bir de adama söylemek yerine neden dedikosunu yapıyorsunuz ? Rahatsizsanız yüzüne söylemeniz lazımdı. Kadına da sen böyle demedin mi simdi neden yalan söylüyorsun diye uyar o adamın yaninda kadınla da bir daha konuşma