- 4 Şubat 2015
- 6.034
- 12.248
- 248
- Konu Sahibi gecenin_resmi
Hemen konuya geçiş yapayım kızlar. Kurumda rotasyon oldu başka birime geçtim. 5 kişi aynı odayı kullanıyoruz ve ortak kullanım alanlarımız var. Yazıcı bilgisayar mutfak vs.hepsinin yaşı benden büyük abi (yada amca diyeyim. Emeklilikleri gelmiş uzatmalardalar) neyse içlerinden biri aşırı pasaklı ve pis. Ve ne yazıkki bu adamla uzaktan akrabalık Bile var. Neyse ilk zamanlar sürekli bana iş yaptırmaya çalıştılar. Şu dosya sana yakın, şunu Bi götürsene, yazıcıdan çıktı alsana vs. Bir iki yaptılar ters baktım surat astım ima ettim anlamadılar. Yaşları da benden büyük olunca sesimide çıkaramıyorum. Neyse bu durumdan özel kaleme bahsettim. Müdür beye söylemek gerek herkes kendi işini yapsın dedi. Gerçekten de müdür toplantı da fark ettim de herkes yaşını küçük buldu diye galiba gece hanıma iş buyuruyor. Kızımız da yumuşak başlı ses etmiyor ama yardımcı olalım diye ortadan konuştu. Sorun çözüldü.o sorun çözülünce mandalina kabuklarını masaya bırakan kahvaltı kırıntıları nı toplamayan ve pc başında burnunu karıştıran abi artık isyan ettrince. X hanım şöyle şöyle problem var isim vermek olmaz ama toplantıda müdür beye söyleseniz ortadan konuşsa temiz bırakın ortak alanları dese olurmu diye. Tabi canım hemen söylerim. Kim bırakıyor pis dedi. Bende genel yapılsın dedim. X bey mi. Diğer arkadaşlarda şikayetçi ondan dedi. Güvendim evet dedim. Geçen gün o abi geldi bana patladı.ayıp değilmi şikayet ediyorsun diye. Bide gelinim olacaksın dedi.çok alakasız bir akrabalık. Onların aileye gelin gittim. Çok mahcup oldum ama o kadına da haddini bildirmek istiyorum. Konuyu uzatma kapat. Sen ona ben sana uzarda uzar. Dinin hakkın için bişey deme dedi.
Bu kadınla oturup kafede dertleşmişliğmiz Bile var. Belliki ağzı gevşek. Susayım mı yoksa söz vermeme rağmen konuyu açıp ayıp değilmi diyeyim. Çünkü günaydın dahi demeyeceğim kadına. Tavşan dağa küsmüş haberi olmamış olmasın. Ne yapayım bu kadına şimdi
Bu kadınla oturup kafede dertleşmişliğmiz Bile var. Belliki ağzı gevşek. Susayım mı yoksa söz vermeme rağmen konuyu açıp ayıp değilmi diyeyim. Çünkü günaydın dahi demeyeceğim kadına. Tavşan dağa küsmüş haberi olmamış olmasın. Ne yapayım bu kadına şimdi