• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük tuvaletimi yaparken sadece gelen pembe akıntı

Cckbck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
25
3
36
30
Arkadaşlar bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimden aynı sorunu yaşadım büyük tuvaletimi yaparken sadece pembe akıntı yaşıyorum sonra gün içinde bir daha gelmiyor. Suan 10+6 günlük hamileyim. İlk gebeliğimde hamileliğimin sonuna kadar yaşadım hatta sonlara kırmızı kan parçası şeklindeydi. İlk gebeliğimde sürekli düşük riski denilip progestan hap iğne kullandım. Ve bebeğimi sağlıkla doğurdum. Şimdi gene aynı sorun başladı ve doktorlar bir sebep sunamıyor herşey ultrasonda normal gözüküyor ilk gebeliiğimde böyle olmasına rağmen bu durum beni çok tedirgin ediyor başına gelen varmı varsa bir sebep söylenildimi arkadaşlar

Arkadaşlar bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimden aynı sorunu yaşadım büyük tuvaletimi yaparken sadece pembe akıntı yaşıyorum sonra gün içinde bir daha gelmiyor. Suan 10+6 günlük hamileyim. İlk gebeliğimde hamileliğimin sonuna kadar yaşadım hatta sonlara kırmızı kan parçası şeklindeydi. İlk gebeliğimde sürekli düşük riski denilip progestan hap iğne kullandım. Ve bebeğimi sağlıkla doğurdum. Şimdi gene aynı sorun başladı ve doktorlar bir sebep sunamıyor herşey ultrasonda normal gözüküyor ilk gebeliiğimde böyle olmasına rağmen bu durum beni çok tedirgin ediyor başına gelen varmı varsa bir sebep söylenildimi arkadaşlar
Acaba rahme yakın bi kılcal damarınız çatlıyor olabilir mi bende de anlamlandıramadıkları bi kanama vardı rahim içinde kanama alanı vs hiçbir şey görünmüyordu doktorlar böyle tahmin yürütmüştü

Benim de bir gün kahverengi akıntım oldu, kontrolde her şey normal, kanama alanı yok, bebek iyi... Doktorum bazı gebelerde her şeyin normal olduğu durumlarda rahim büyürken, vücut gebeliğe alışmaya çalışırken minimal kılcal damar catlamaları olabilir demişti.

İlk gebeliğimde böyle geçti belki dediğiniz gibi kılcal damar çatlamasıdır ama inşallah rahim belli büyüklüğe ulaştıktan sonra artık bu durum biter insan ister istemez tedirgin oluyor ilk gebeliğimde sonuna kadar sürekli korku vardı şimdi tabi daha rahatım demekki benim hamileliklerim böyle geçecek. Dediğiniz gibi kılcal damarlarım çok ince belkide ondan bunu sürekli yaşıyorum

Back
X