Ha duvarı boydan boya silmişim ha bunun tozunu almışım. Bunu kendine yapmamalısın küçük bir şey al
Benim tv oturma odasında duvara monteli kullanıyorum eşimin bütün ısrarına rağmen tv ünitesine karşıyım almıyorum. Tv yi duvara monte etmek çirkin durur dersen sadece etrafına çerçeve gibi istediğin renkten ahşap yapıp o şekil monte edebilirsin. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum çünkü gerçekten ıvır zıvır toz alma işi bile zamanla insanın gözünde büyüyor. Zaten etrafımda gördüğüm kadarıyla çocuk olunca da o tv ünitelerini söküp tv yi duvara alıyorlar çocuklar üzerine çekiyor diye. Tabi yine çok heves ettiysen de içinde kalmasınTeşekkürler bu açıdan düşünmemiştim
Bi bu bi yemek masası bir de kanepe olacak salonda..
Ne bilim tv ünite ayrı konsol ayrı olunca da aynı is olmaz mı temizlik açısından..
Benim tv oturma odasında duvara monteli kullanıyorum eşimin bütün ısrarına rağmen tv ünitesine karşıyım almıyorum. Tv yi duvara monte etmek çirkin durur dersen sadece etrafına çerçeve gibi istediğin renkten ahşap yapıp o şekil monte edebilirsin. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum çünkü gerçekten ıvır zıvır toz alma işi bile zamanla insanın gözünde büyüyor. Zaten etrafımda gördüğüm kadarıyla çocuk olunca da o tv ünitelerini söküp tv yi duvara alıyorlar çocuklar üzerine çekiyor diye. Tabi yine çok heves ettiysen de içinde kalmasın
almaaaa benim ki kocaman keşke almasaydım diyorum,...
vallah evlenirkn ne var ne yok hepsini almışız DOLDURMUŞUM ne var sa evi pişmanım tv ünite boydan boya şöyle küçük olanları şimdi daha çok seviyorum daha estetik duruyor benceYaaa.. konsol var mı ayrı olarak?
Tek bu olacak ama.. yine mi olmasin:)
vallah evlenirkn ne var ne yok hepsini almışız DOLDURMUŞUM ne var sa evi pişmanım tv ünite boydan boya şöyle küçük olanları şimdi daha çok seviyorum daha estetik duruyor bence
maliyeti bilmiyorum ama çocuğun bütün ıvır zıvırlarını doldurursun ortalık derli toplu dururEki Görüntüle 1896320
Buna benzer belki biraz daha büyügünü yaptırmayı düşünüyorum.. maliyet ne olur bilmiyorum henuz:)
Ayrı tv ünitesi konsol olursa daha mı kullanışlı olur yoksa tek duvarda bu şekil birsey mi?
maliyeti bilmiyorum ama çocuğun bütün ıvır zıvırlarını doldurursun ortalık derli toplu durur
Aslında güzel ayrı ayrı kullanmaktansa hepsi tek mobilyada toplanmış bunu yaptırınca konsola gerek kalmaz konsolu kaldırırsın.Kanepelerin nasıl peki uyumlu olacak mı 2 büyük 2 küçük şeklinde mi.Eki Görüntüle 1896320
Buna benzer belki biraz daha büyügünü yaptırmayı düşünüyorum.. maliyet ne olur bilmiyorum henuz:)
Ayrı tv ünitesi konsol olursa daha mı kullanışlı olur yoksa tek duvarda bu şekil birsey mi?
Aslında güzel ayrı ayrı kullanmaktansa hepsi tek mobilyada toplanmış bunu yaptırınca konsola gerek kalmaz konsolu kaldırırsın.Kanepelerin nasıl peki uyumlu olacak mı 2 büyük 2 küçük şeklinde mi.