Büyük konsollu tv ünitesi fikriniz:)

sedalein

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
5.035
4.404

Buna benzer belki biraz daha büyügünü yaptırmayı düşünüyorum.. maliyet ne olur bilmiyorum henuz:)

Ayrı tv ünitesi konsol olursa daha mı kullanışlı olur yoksa tek duvarda bu şekil birsey mi?

Ha duvarı boydan boya silmişim ha bunun tozunu almışım. Bunu kendine yapmamalısın küçük bir şey al

Teşekkürler bu açıdan düşünmemiştim
Bi bu bi yemek masası bir de kanepe olacak salonda..
Ne bilim tv ünite ayrı konsol ayrı olunca da aynı is olmaz mı temizlik açısından..

Teşekkürler bu açıdan düşünmemiştim
Bi bu bi yemek masası bir de kanepe olacak salonda..
Ne bilim tv ünite ayrı konsol ayrı olunca da aynı is olmaz mı temizlik açısından..
Benim tv oturma odasında duvara monteli kullanıyorum eşimin bütün ısrarına rağmen tv ünitesine karşıyım almıyorum. Tv yi duvara monte etmek çirkin durur dersen sadece etrafına çerçeve gibi istediğin renkten ahşap yapıp o şekil monte edebilirsin. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum çünkü gerçekten ıvır zıvır toz alma işi bile zamanla insanın gözünde büyüyor. Zaten etrafımda gördüğüm kadarıyla çocuk olunca da o tv ünitelerini söküp tv yi duvara alıyorlar çocuklar üzerine çekiyor diye. Tabi yine çok heves ettiysen de içinde kalmasın

Sağol canım.. heves değil de az eşya olsun boş yer artsın diye düşündüm.. ayrı kütüphane konsol tv ünitesi olacağına bir olsun gibi.. kızım tv ye elini sürmeden büyüdü çok şükür :) duvara monte sevmiyorum.. şu an böyle mesela.. Eşim konsol yaptiralim bu kalsın diyor :)

Ben çok beğendim. Bunu tavana kadar yaptırırsan üstünü silme derdin olmaz. Benim evde yüklük yok. Süpürgem ve yorganlar vs için yerim yok. Ben de yaptırıp böyle içme koyasım var. Ha açan olursa der mi bilmem salonda yorgan ne geziyor diye :)

eviniz kendinizinse duvara monte ünitelerden yaptırabilirsiniz..görüntü olarak daha güzel oluyor..koyduğunuz resmin arka standı olmadığını düşünün..o şekilde..bence ayrı konsoldansa bol dolaplı bir ünite ve masa daha kullanışlı olur..

merhaba :)
ben daha bugun aldım konusmustuk benım konumda tv unıtesı ve raflar uzerıne :)
konsollu tercıh edıyorum acıkcası daha kullanıslı gelıyor bana
sımdıden hayırlı olsun...

benım tv unıtem budur,

Teşekkür ederim herkese..
Daha derli toplu boş bir salon olur diye düşünmüştüm konsol tv ünitesi bir arada olunca.. ama genel olarak pek tercih edilmiyor sanırım.. düşünmeye devam o zmn :)

vallah evlenirkn ne var ne yok hepsini almışız DOLDURMUŞUM ne var sa evi pişmanım tv ünite boydan boya şöyle küçük olanları şimdi daha çok seviyorum daha estetik duruyor bence

Ayrı konsol ayrı tv ünitesi daha çok dolduruyor salonu gibi geliyor bana.. 1 duvarda 2si bir arada olsa 1 duvar önü boş kalsa diye düşündüm.. büyük bir kütüphanem var onu da birlestirsem hersey bir duvarda :)

maliyeti bilmiyorum ama çocuğun bütün ıvır zıvırlarını doldurursun ortalık derli toplu durur

maliyeti bilmiyorum ama çocuğun bütün ıvır zıvırlarını doldurursun ortalık derli toplu durur

Ben de derli toplu olur diye düşündüm..

Yemek masası kütüphane ve konsol +tv ünitesi tek duvarda..

Kütüphane ile tv ünite birleştirip konsol ayrı da olabilir şu an daha çok öyle istiyorum sanırım :)

Aslında güzel ayrı ayrı kullanmaktansa hepsi tek mobilyada toplanmış bunu yaptırınca konsola gerek kalmaz konsolu kaldırırsın.Kanepelerin nasıl peki uyumlu olacak mı 2 büyük 2 küçük şeklinde mi.

Resmi büyüklük olarak koydum renk ve model farklılık gösterecek :)
Aslında ceviz ve Eskitme mavi karışımı yaptıracagim
3lu 2li kanepe 1 adet berjer ve puf var
Salon kahve ve mavi tonlarında.. 3 ton kahve 3 ton mavi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…