Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

bir daha ki sefere sırtınızı eşinize yüzünüzü aynaya dönüp aynadan kocanıza bakın ve "hayır Jose Fernondo ben seni değil, Manuel'i seviyorum, seni kandırdım, çocuklar gibi oynadım seninle" deyin.
kuzum siz fazla pembe dizi mi izlediniz?

Esinde adamlik yokmus bakan adama gidip soracagi yerde gucu sana yetmis sana çıkışmış sende adama soylenecek sakası bile olmayacak birsey soylemişsin. Üstune adam babanı arayıp orospu kızını al demis ve sen hala onu seviyorum diyorsun. Bilemedim sorun hanginizde.

Edit : konu sahibi o...pu diye yazmis ben kendisine gercekleri gostermek icin acik bir sekilde yazdım.

Saçma sapan bir kıskançlıktan aile felaketine dönmüşsünüz.
Evet sen affedecek gibisin ama bu olayı kimse kolay kolay unutmaz.Ne sen,ne kardeşin,ne baban ve tabii eşin.
Üzgünüm ama aile ilişkileriniz asla eskisi gibi olmaz.Eşin ve senin çekirdek ailenizin ve eşinin senin ailenle ilişkisi zarar gördü bir kere.
Ben dışarıdan bakınca ayrılsınlar diyorum ama kolay değildir mutlaka.

bu erkelere ne oluyor böyle ne içiyorlar ne yiyorlar anlamıyorum ne kolay oeli kaldırıp tokatı basmak

o elleri yanlarına gelsin inşallah

Eşim aradı ve beni tüm akrabalara kendisini aldattığımı söylemekle tehdit etti:KK43:(
Nolurrr yardım edinn

2 yıllık evliyiz. Son 1 aydir böyle kıskanç olmaya başladı. Bni çok üzüyor. Niye böyle anlmyorum
son bir aydır kendisi bir haltlar karıştırıyor olmasın zaten ayrılmak planı olabilr suçuda size atma çabası gibi geldi ama yinede keşke evet ilişkim var falan demeseydin böyle durumlarda sakin olmak en iyisi..

Dalga mi geciyorsunuz? Burdan ne yardimi? Esine evet iliskim var diyosun adam da milleti arayip anlatıyor. Sen de esin de normal degilsiniz

Eşim aradı ve beni tüm akrabalara kendisini aldattığımı söylemekle tehdit etti:KK43:(
Nolurrr yardım edinn
sana tavsiyem hiiiççç kendini anlatma derdine girme seni Allaha havale ediyorum de geç sen anlatmaya çalıştıkça dinlemeyecektir zaten sen suskun kalırsan belki kafasına dank eder umursamaz ol üstüne düştükçe egosu şişer arama sorma benim alnım açık yüzüm pak istediğini düşün de nasıl olsa Allah hesabını sorar bunun ben bişey demiyorum de aklı başına gelirse ne ala yoksa koy kapıya..

Sozde mizahını kendine sakla. Burası senin duzeysiz sakalarını yapabilecegin bir yer mi? İki begeni icin maymuna dondunuz be
git biraz saygı, edep öğren sonra bir ara okuma yazma da öğren. benim mesajıma sakın yorum yapma terbiyesiz şey!

Son düzenleme:
X