Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nickinden de belli değil mi yahu, mrshard
nickinden de belli değil mi yahu, mrshard
son bir aydır kendisi bir haltlar karıştırıyor olmasın zaten ayrılmak planı olabilr suçuda size atma çabası gibi geldi ama yinede keşke evet ilişkim var falan demeseydin böyle durumlarda sakin olmak en iyisi..2 yıllık evliyiz. Son 1 aydir böyle kıskanç olmaya başladı. Bni çok üzüyor. Niye böyle anlmyorum
Karisina guvenmeyip bir şey ima eden adama denirEsinizi bulandiracak bir sey olmus sanki kusura bakmayinda ben esime evet iliskim var demeye utanirim ..
Sozde mizahını kendine sakla. Burası senin duzeysiz sakalarını yapabilecegin bir yer mi? İki begeni icin maymuna dondunuz been son hepiniz beraber bahçıvana daldınız mı bari?
sana tavsiyem hiiiççç kendini anlatma derdine girme seni Allaha havale ediyorum de geç sen anlatmaya çalıştıkça dinlemeyecektir zaten sen suskun kalırsan belki kafasına dank eder umursamaz ol üstüne düştükçe egosu şişer arama sorma benim alnım açık yüzüm pak istediğini düşün de nasıl olsa Allah hesabını sorar bunun ben bişey demiyorum de aklı başına gelirse ne ala yoksa koy kapıya..Eşim aradı ve beni tüm akrabalara kendisini aldattığımı söylemekle tehdit etti(
Nolurrr yardım edinn
Eşim aradı ve beni tüm akrabalara kendisini aldattığımı söylemekle tehdit etti(
Nolurrr yardım edinn
git biraz saygı, edep öğren sonra bir ara okuma yazma da öğren. benim mesajıma sakın yorum yapma terbiyesiz şey!Sozde mizahını kendine sakla. Burası senin duzeysiz sakalarını yapabilecegin bir yer mi? İki begeni icin maymuna dondunuz be