Büyük KAVGA! Tavsiye verin!!

git biraz saygı, edep öğren sonra bir ara okuma yazma da öğren. benim mesajıma sakın yorum yapma saygısız şey!
Saygıyı edebi bir kadının derdini anlattıgı bolumde klise bir cumleyle saka yaptıgını sanan insan mı hatırlatıyor bana? Okumayı yazmayı biliyorum cok sukur, yardımcı olacagınıza oradan kel alaka bir cumle kurmanın cirkinligini burdan okuyabiliyorum ben. Asıl saygısız sensin.

Saygıyı edebi bir kadının derdini anlattıgı bolumde klise bir cumleyle saka yaptıgını sanan insan mı hatırlatıyor bana? Okumayı yazmayı biliyorum cok sukur, yardımcı olacagınıza oradan kel alaka bir cumle kurmanın cirkinligini burdan okuyabiliyorum ben. Asıl saygısız sensin.
git kapının önünde oyna hadi.. bana yazma seninle muhattap olacak halim yok. kendi alçak düzeyine uygun partnerler bul hadi benim mesajlarımı alıntılayıp zamanımı çalma. senin gibilerle uğraşamam.

git kapının önünde oyna hadi.. bana yazma seninle muhattap olacak halim yok. kendi alçak düzeyine uygun partnerler bul hadi benim mesajlarımı alıntılayıp zamanımı çalma. senin gibilerle uğraşamam.
Bana okuma yazma ogren diyen kadın MUHATTAP yazıyor ya, ironiye bak. Tartısmanın da bir adabı var, yuksek seviyen yukarıda kurdugun cumlelerden belli.

Boyle hastalikli insanlar sizi yarin bir gun oldurur de. Var mi boyle bir sey, elalemin adami sana bakiyor diye seni kenara cekip bagirmak? Kocaniz sizofren bile olabilir. Aklinda bir seyler kurup inaniyor belli ki. 1 aydir...
Bir de cok seviyormussunuz. Cok seviyorsaniz kendisini aldatmadiginiza ve aldatmayacaginiza yeminler edip ikna edin o zaman, ne diyeyim. Sonra da kendisini acil bir doktora goturun.
Bence bu adami birakip kacmadiginiz surece boyle yasar gidersiniz. Kavga dovus.

Kızlar ağlamktn evi su bastı. Yni üye oldum tvsye alablmek için.
Perşmbe günü eşimle yemeğe çıktık. Yemeği güzelce yerkn eşim birden garsonu çağırdı ve hesabı ödedi. Ben ne oluyoruz dmeden kolumu sıkarak beni arabaya soktu. Bir adamın bana sürekli baktğını söyleyip bana 'neden sana bakıp duruyordu' diye arabanın içinde bagırdı. Adamla aramda bir şey olduğunu ima etmeye çalıştı. Ben de dayanamayıp -sırf onu kızdırmak için- 'Evet ilişkimiz var şimdi öğrendin' diye bağırdım. Ve bana tokat attı. Tokattan sonra kimseyle ilişkm olmadığını anlaatmaya çalıştım ama beni dinlemedi.
Eve geldk. Eşim beni kanepeye itti ve babamı aradı. Babama ' al or.spu kızını' diye bagırdı. 10 dk snra babam ve erkek kaardeşim bize geldi. Kardeşim kapıdan içeri girer girmz eşime yumruk attı. Eşim de ona vurdu ve kavga ettiler. Babam ayıramayınca komşulardan yardım istedi. Zar zor ayrdılar. Ben korkudn donup kaldım ve ağlayarak olanları izledim. Şu an babamın evindeyim. Boşanmayı düşünyorum ama eşimş çok seviyorum.
Ne yapmalıyım yardım edinnn
Esını mı sevıyorsun? Allah askına nesını sevıyorsun hala tokatınmı ettiği kufurumu senın ne sucun varmıskı kalkalım rahatsız oldum demesı yeterlı bence

Madem çok erkek çok adam, bakan adamı alıp soksaymış ya arabaya? Yememiş mi? Kardeşinin de eline sağlık keşke ağzının burnunun yerini değiştirseymiş! Or.spu kızını almış, onun kızıysa senin de karın pislik! Cehenneme kadar yolu var.

Bana okuma yazma ogren diyen kadın MUHATTAP yazıyor ya, ironiye bak. Tartısmanın da bir adabı var, yuksek seviyen yukarıda kurdugun cumlelerden belli.
dizdiğin çirkin hakaret kelimelerini yazmak hiç zor değil ama kendime saygımdan seviyene inmiyorum. yazım tarzından kendini belli ettiğin yeter. sakız gibi yapıştın. bu sana son mesajım hadi az ileride kendine göre birilerini bul..

son 1 aydır böyleyse durup düşünmek gerek neden diye? hani hep böyle delilik derecesinde kıskanç olsa adamın huyu denilebilir ama daha yeni yeni böyle davranıyormuş..

zipzip gibi olucam ama yaşlarnız kaç acaba? yani arada yaş farkı falan mı var diye geldi aklıma.

ancak iki taraflı bakmak gerekirse senin lafın da ağır olmuş biraz gerçi onun tokatının yanında lafı olmaz ama orada hata yapmışsın.

Perşmbe günü eşimle yemeğe çıktık. Yemeği güzelce yerkn eşim birden garsonu çağırdı ve hesabı ödedi. Ben ne oluyoruz dmeden kolumu sıkarak beni arabaya soktu. Bir adamın bana sürekli baktğını söyleyip bana 'neden sana bakıp duruyordu' diye arabanın içinde bagırdı. Adamla aramda bir şey olduğunu ima etmeye çalıştı. Ben de dayanamayıp -sırf onu kızdırmak için- 'Evet ilişkimiz var şimdi öğrendin' diye bağırdım. Ve bana tokat attı. Tokattan sonra kimseyle ilişkm olmadığını anlaatmaya çalıştım ama beni dinlemedi.
Eve geldk. Eşim beni kanepeye itti ve babamı aradı. Babama ' al or.spu kızını' diye bagırdı. 10 dk snra babam ve erkek kaardeşim bize geldi. Kardeşim kapıdan içeri girer girmz eşime yumruk attı. Eşim de ona vurdu ve kavga ettiler. Babam ayıramayınca komşulardan yardım istedi. Zar zor ayrdılar. Ben korkudn donup kaldım ve ağlayarak olanları izledim. Şu an babamın evindeyim. Boşanmayı düşünyorum ama eşimş çok seviyorum.
Eşin ruh hastası mı bu kıskançlık da ne

Sozde mizahını kendine sakla. Burası senin duzeysiz sakalarını yapabilecegin bir yer mi? İki begeni icin maymuna dondunuz be

İlk mesajım bu. Sozde mizah, duzeysiz saka bunlar kisiliginize hakaret icermiyor farkettiyseniz. Maymuna donmek de bir deyimdir. Dolayısıyla bu mesajımda hakaret yok.

git biraz saygı, edep öğren sonra bir ara okuma yazma da öğren. benim mesajıma sakın yorum yapma terbiyesiz şey!

Bu mesaj da senin. Bana saygı edep ogren diye ultimatom veriyorsun sonra terbiyesiz diyorsun:)

Ardından saygıyı senden ogrenmeyecegimi anlatıyorum, yukarıda kullandıgın saygısız kelimesini sana iade ediyorum. Evet saygısız bir hakarettir ancak bir onceki yerde bana hakaret ettigin icin haksız tahrik hukumlerinden yararlanabilirim.

Burda bana alcak duzeyli diyorsun:) hakaret oldugunun farkındasındır umarım?

Burda da hakaret yok malum:)

dizdiğin çirkin hakaret kelimelerini yazmak hiç zor değil ama kendime saygımdan seviyene inmiyorum. yazım tarzından kendini belli ettiğin yeter. sakız gibi yapıştın. bu sana son mesajım hadi az ileride kendine göre birilerini bul..

E hadi ben yazdım hakaretleri. Dedigim gibi tartısma adabından o kadar yoksunsun ki anında konusmayı mahalle kavgası seyrine cekiyosun. Ustune ustluk seviyeden bahsediyosun. Sakız gibi yapısmak denmez buna, savunma hakkımı kullanmak denir. Senin kavgacı tavrın karsısında, onca hakaretin karsısında sessiz kalmadıgım icin mi sucluyum ben?

Yuh yok artık ya, olayın böylesi ! Öncelikle sizden başlayacağım. Zaten sinirli adamı sinir etmeye çalışmak akıl işi mi ? Üstelik sarf ettiğiniz cümle haddi aşan ve dönüşü olmayan bir cümle. Ama bu meselesede sizin suçunuz %40 ise kocanızın suçu %bir milyon. Kıskançlıkla güvensizlik arasında dağlar kadar fark vardır. Eşiniz sizi kıskanıyor sanmayın, eşiniz düpedüz size "güvenmiyor". Hiç tanımadığınız bir adamla aranızda ilişki var sanabilecek kadar size güvenmeyen, sizi bu ahlaksızlığı yapabilecek kadar ahlaktan ve şereften yoksun sayabilen bir herifi azıcık kadınlık gururunuz varsa zaten boşayın gitsin. Bu ne hadsizliktir ! Hangi çift sokakta yada herhangi bir yerde adamın tekinin çirkince bakışlarına maruz kaldı diye bu noktaya geliyor ? Sevmenin bir önemi yok gereksiz duygusal davranmayın. Böyle bir adam sevilmez, sevilse de gururunuzu hiçe saymaktansa sevginizi hiçe sayın derim. Sevgi ne yazıkki karın da doymuyor, hiçbirşeye de yetmiyor.

X