• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM LÜTFEN BAKIN..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Shokella

Rabbim can ver beni seçsin 🙏🏻
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2017
1.461
2.203
83
30
Kızlar mrb pcos hastasıyım yumurta tembelliğim var femara kullanıyorum üç aydır yalnız gebelik gerçekleşmedi üç ay da düzenli adet gördüm 29 günde bir ama bu ay adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sağ kasığımdaki batma hiç geçmedi kaşıntım war sizce enfeksiyon nedeniyle adet olamamış olabilir miyim yoksa hamilelik war mıdır ? Dr um 2 hafta içerisinde kanama gerçekleşmezse test yap dedi yarın verdiği sürenin son günü bu ay çok umutlandım adet olmayınca fikirlerinize ihtiyacım war :(

Kızlar mrb pcos hastasıyım yumurta tembelliğim var femara kullanıyorum üç aydır yalnız gebelik gerçekleşmedi üç ay da düzenli adet gördüm 29 günde bir ama bu ay adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sağ kasığımdaki batma hiç geçmedi kaşıntım war sizce enfeksiyon nedeniyle adet olamamış olabilir miyim yoksa hamilelik war mıdır ? Dr um 2 hafta içerisinde kanama gerçekleşmezse test yap dedi yarın verdiği sürenin son günü bu ay çok umutlandım adet olmayınca fikirlerinize ihtiyacım war :KK43:
Şuan seninle tıpkı aynı durumdayım tıpatıp

Kızlar bilmiyorum canım çok sıkıldı belkide çatlamamıştır dediğin gibi en iyis yarınıda bekleyip druma gitmem heralde :(

Kızlar mrb pcos hastasıyım yumurta tembelliğim var femara kullanıyorum üç aydır yalnız gebelik gerçekleşmedi üç ay da düzenli adet gördüm 29 günde bir ama bu ay adetim 4 gün gecikti bugün test yaptım negatif çıktı sağ kasığımdaki batma hiç geçmedi kaşıntım war sizce enfeksiyon nedeniyle adet olamamış olabilir miyim yoksa hamilelik war mıdır ? Dr um 2 hafta içerisinde kanama gerçekleşmezse test yap dedi yarın verdiği sürenin son günü bu ay çok umutlandım adet olmayınca fikirlerinize ihtiyacım war :KK43:
İnşallah hamilesindir canım içimden öyle geçti

Keşkeee ama testte olumsuz çıktı ya kuzu o yüzden moralim bozuldu bu ayda olmadı gibime geldi sanki :KK43:
bozma moralini bu şekilde olacağı varsa da olmuyor stres çok etkiliyor hem adet gecikmesi yapıyor hem de yumurtlama da etkili...nisan ayında ovülasyon testi ile ilerleyeceğim kısmetse ben

Bende bu ay olmazsa nisanı dediğin gibi değerlendireceğim bakalım ezan okunuyo allahım isteyen herkese hepimize tez vakitte çok aratmadan sağlıklısını sıhhatlisini hayırlısını nasip etsin inşallahh ❤️

Merhabalar;

Dün bende aynı şekilde agrıyla doktara gittim idrar yolu enfeksiyonu ve bir torba ilaçla eve döndüm. Gitmeden önce test yaptım negatifti. Ovülasyon testleriyle de bir hafta boyunca yumurtlamayı takip etmiştim ama hiç pozitif cıkmadı. Bebek umuduyla gidip bakteriyle geri döndüm. Bende batma ve agrıları önce ytumurtlamaya sonra da yerleşmeye yormuştum. Olmadı. Umarım en kısa sürede saglıgınıza kavusur ve bebeginizi kucagınıza alırsınız.

Sevgiler

Merhabalar;

Dün bende aynı şekilde agrıyla doktara gittim idrar yolu enfeksiyonu ve bir torba ilaçla eve döndüm. Gitmeden önce test yaptım negatifti. Ovülasyon testleriyle de bir hafta boyunca yumurtlamayı takip etmiştim ama hiç pozitif cıkmadı. Bebek umuduyla gidip bakteriyle geri döndüm. Bende batma ve agrıları önce ytumurtlamaya sonra da yerleşmeye yormuştum. Olmadı. Umarım en kısa sürede saglıgınıza kavusur ve bebeginizi kucagınıza alırsınız.

Sevgiler
Galiba benimde senin gibi oldu kaşıntım war çünkü enfeksiyon olduğunu düşünüyorum tamamen bende kan werdim bugün bakalım kanda yoksa kesin enfeksiyondur benimkide ona göre dr a gideceğim allah hayırlısını wersin cümlemize tşkkür ederim cewaplarınız için :)

Galiba benimde senin gibi oldu kaşıntım war çünkü enfeksiyon olduğunu düşünüyorum tamamen bende kan werdim bugün bakalım kanda yoksa kesin enfeksiyondur benimkide ona göre dr a gideceğim allah hayırlısını wersin cümlemize tşkkür ederim cewaplarınız için :)

Bende kan testi yaptırdım dün 0.240 cikti

Yani yook uff allahım çok bekletmesin inşallah ya benimde büyük ihtimal senin gibi ben artık umudumu kaybediyorum ya hiç anne olamıycm diye düşünmelere başladım yine allahım çaresizliğe düşürme hiç birimizi amin

Yani yook uff allahım çok bekletmesin inşallah ya benimde büyük ihtimal senin gibi ben artık umudumu kaybediyorum ya hiç anne olamıycm diye düşünmelere başladım yine allahım çaresizliğe düşürme hiç birimizi amin

Evet maalesef yok tek umudum adet olmam gereken tarih 23 Mart döngüm 32 gün yani tahmini yumurtlama üzerinden 12 gün geçmedi ( beta HCG yukselmesi icin yumurtlamadan 12 gün gecmesi gerekiyormuş ) regl günüme de 8 gün var maximum hala bir umut bekliyorum. Umudunu kaybetme olmaması için bir sebep yok enfeksiyon varsa da tedavi olur öyle deneriz:)

Son düzenleme:
Hasta oldum kızlar ben kırmızılar geldi bu ayda zamanı değilmiş demekki elhamdülillah

Back