Büyük güne bir gün kala :)))

Hepimiz güzel sonuçlar alalım bunu canı gönülden istiyorum yaa ama brncede süreç elbet gecer biz beraber olduktan sonra:)

Belki ihtiyacın olduğunu düşünmüyordur ama kendini böyle daha mutlu hissetiğini görünce zamanla anlayış gösterebilir sen yine de gönül koyma anneciğine..
Bende öle düşündüm krndisine zarar gelrcrçek diye korkmuştur gereksiz göröüştür :))

Zamanla aşılır canım millet nelet uapmaya başlıyor en zorlayıcı sporları yapıyorlar sabır bırazcık daha yavaş yabaş gecrr niye kalson öyle ha yaza kadar devam ederse kontrole gıdersın oda için rahat etsin diye :))))

Dostlarım bugun kontrole gıdıyorum sargım cıkıp pansuman yapılcak ama o sargıyı tekrar takarken doktorum zorluyo mıncıklıyo işte o andan çook korkuyorum acısı bi saat gecmiyor yaa

Dostlarım bugun kontrole gıdıyorum sargım cıkıp pansuman yapılcak ama o sargıyı tekrar takarken doktorum zorluyo mıncıklıyo işte o andan çook korkuyorum acısı bi saat gecmiyor yaa
Canim belki sargi takmaz ameliyat sonrasi sutyeni takar
Bi beni minciklamadi doktor sanirim adam dokunmadi bile ya

G
Geçene kadar ağrı kesici içip gezeğim artık idare edeceğiz Sabretmeyi bir bunda öğrendim bir de blackberry donduğunda ekranda çıkan saati beklerken

Canim belki sargi takmaz ameliyat sonrasi sutyeni takar
Bi beni minciklamadi doktor sanirim adam dokunmadi bile ya
Bana hastaneden cıkarken takmıştı canım sutyrni de pansuman yapmadı regl oldugumdan dolayı göğsümde cok şişlik varmış hatta agrı yaparmış kanama riski olabilir epey şişmiş hastalıgından sonra yapalım pansumanı dedi bugun dördüncü gündü geciktirsem pansumanı sorun olur mu acaba zaten sargılı öle ğstündede sütyen var :/

G

Geçene kadar ağrı kesici içip gezeğim artık idare edeceğiz Sabretmeyi bir bunda öğrendim bir de blackberry donduğunda ekranda çıkan saati beklerken
ahahah alemsin aynen dayıyorum habire agrı kesiciyi bende

Hic bilgim yok canim o konuda :/

Zor bir ameliyat değil derken? Sanırım siz o süreçten geçmediniz.

Ben de sizin gibi sadece ağrıdan korkuyordum. Hatta delicesine korkuyordum. Sonucu beğenmemek aklıma gelmiyordu neticede yıllardır hayalini kurmuştum.
Geçen hafta meme büyütme ameliyatı oldum. 42 yaşındayım. 20 yaşımdan beri hayalimdi. Dokum dümdüz değildi ama azdı küçüktü memrlerim ama asla sarkma yoktu. 3 çocuğum var. En korktuğum şey ameliyat acısıydı. Ama şu an hiç aklıma gelmeyen bir şey oldu. Acısı macısı her şeyi geçtim. Bütün acılara dayanırım ama Çok ama çok büyük oldu köprücük kemiğimin altından başlıyor silikon. 425 cc mentor hp. Doktor 370-380 cc demişti. Ama ben forumda 400-450 den aşağı yaptırmayın diyenleri dinledim. Allahım nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum. Kabus gibi gece 3 te uyanıyorum ağla ağla forumlara bakıyorum kendime bir umut ışığı bulmak için. Boyum 1.69 kilomsa 67 kg
Hem çok büyük hem silikonlar çok yukarda
Ödem diyeceksiniz biliyorum ama ne kadarı ödem olabilir ki? Büyük oldu diye gelme demişti ameliyattan önce ama ameliyattan sonra da çok güzel oldu harika oldu vs demişti. Dün ilk kontrolüm vardı sorun yok dedi sma artık doktoru bile şarlatsnmış gibi görüyorum. uyku uyuyamıyorum hiçbir şey düşünemiyorum tek düşündüğüm bu koca sert taş memeleri ne yapacağım? Benden size tavsiye acıyı unutun o işin en basit kısmı. Acıya odaklanıp başka şeyleri kaçırmayın ne isteyip istemediğinizi çok iyi anlatın doktorunuza şimdiden geçmiş olsun. Gönlünüze göre olur umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…