- 10 Ocak 2015
- 92
- 85
- 34
-
- Konu Sahibi Kdnlr_klbu
Son durumum agrılarım elbettr oluyor ama agrı kesicilere yanıt veriyor rahatlatıyor sık sık içiyorım valla ahtı kesici :)) sag göğsüm ve sağ elim şiş nedense solda agrım yok sağda oluyor sadece. Tuvalete cıkmamda hiççç bi sılıntı yokk dikişlerim alınmıcakmış içtrn dikiş kendisi eriyecekmiş salı günü kontrolüm var su sağ tarafımın şiş ve daha gazla agrıdıgını sölicem ama hızla iyilrşmeyr başladım haklıymışsınız iki gündem sonra iyileşiyor insam :))Son durumun nasıl canım
Amiiinm canımm senın ne zaman ve nasıll olcakkk ??hayırlı olsuuuuun.darısı bana :)
Operasyona girdiktem sonra hrpsi aynı canım sıkma canını sana agız dolusu fazla geliyor sonucı süper olcak belli :))))9 şubatta ama benimkiler perişan vaziyette olduğu için fazla işlem yapılacak dikleştirme meme ucu yukarı alınacak fazla deri kesilip atılacak 175 cc protez konulacak ohoooo çoook işim var çooook
Fırsat bulsam atacagım canımm bol bol inşallahh :) geçmiş olsun ikimizede :)))) sendede bir taraf daha agrılı ve şiş oluyor muyduu?Çok gecmiş olsunKdnlr_klbu daha iyisindir inşallah zaman cok cabuk geciyor ben dün gibi hatırlıyorum ama nerdeyse 2 ay olcak seninkide cabuk agrısız gecer inşallah güzel fotolarını bekliyoruz
Agrımı hatırlamıyorum çünkü ben cok operasyon gecirmiştm halada biyerler agrıyo :) ama sag daha şiş halada öyle diğerinden daha şişti ikiside iniyo ama sag daha yavaş bekliyorum bende kaç cc konmuştu sanaFırsat bulsam atacagım canımm bol bol inşallahh :) geçmiş olsun ikimizede :)))) sendede bir taraf daha agrılı ve şiş oluyor muyduu?
Benimde öyle olcak sanırım bitanem inanırmısın bilmiyorum kaç cc ama tam istediğim gibi doktorum sölemedi :))) salı günü tekrar sorcam ama :)Agrımı hatırlamıyorum çünkü ben cok operasyon gecirmiştm halada biyerler agrıyo :) ama sag daha şiş halada öyle diğerinden daha şişti ikiside iniyo ama sag daha yavaş bekliyorum bende kaç cc konmuştu sana
Sana bi kimlik vermiş olması gerekiyor önemli o hangi marka ne takıldıgı yazar onu mutlaka iste doktorundan saklarsınBenimde öyle olcak sanırım bitanem inanırmısın bilmiyorum kaç cc ama tam istediğim gibi doktorum sölemedi :))) salı günü tekrar sorcam ama :)
Ben fazla gezemıyorum soğuk üşütürüm diye annem cıkarmıyor :)Benim sag memen hep otekine gore hep sisti hala da sisiyo ara sira gergin oluyor ben fazla takmiyorum :) ama cok fazla ayakta gezdigim zaman ertesi gun ikiside cok gergin oluyor
Evet bahsetmişti banada ama vermedi henüz kontrolde verir sanırım hatırlattıgın iyi oldu canım ya teşekkürlerSana bi kimlik vermiş olması gerekiyor önemli o hangi marka ne takıldıgı yazar onu mutlaka iste doktorundan saklarsın
Rica ederim canımEvet bahsetmişti banada ama vermedi henüz kontrolde verir sanırım hatırlattıgın iyi oldu canım ya teşekkürler
Bu amelyat surecinde kırıldıgınız insanlar oldumu kızlar ? Kardeşim yakınım diyip yüzünü gördükleriniz? Lütfen paylaşslım cok doluyum cunku
Ben fazla gezemıyorum soğuk üşütürüm diye annem cıkarmıyor :)
Ben de iki gündür geziyorum eve geldiğimde hep bir acı hissi ve gerginlik oluyor ama ileride geçer diye düşünüyordum senin hala olması beni tereddüte soktu, normalde çok gezen birisiyim hep böyle gerginlik olur mu acaba :/Benim sag memen hep otekine gore hep sisti hala da sisiyo ara sira gergin oluyor ben fazla takmiyorum :) ama cok fazla ayakta gezdigim zaman ertesi gun ikiside cok gergin oluyor
Belki ihtiyacın olduğunu düşünmüyordur ama kendini böyle daha mutlu hissetiğini görünce zamanla anlayış gösterebilir sen yine de gönül koyma anneciğine..sen gene yeme içme anneciğine dua et :) Bak biz annemle bozuştuk. Benim kızım bunu nasıl aşamaz, vücuduyla nasıl barışamaz da bıçak altına yatar diye 2 haftadır yüzüme bakmıyor. Ameliyat oldum eve geldim, 1 hafta oldu, ne bir aramak, ne bir sormak. Bugün oğlanı aldım da gittim yanına, öptüm öptüm de gene bile sormadı nasıl geçti sürecin diye... Sormasın, napiim, benimki de böyle bir model işte...
Belki ihtiyacın olduğunu düşünmüyordur ama kendini böyle daha mutlu hissetiğini görünce zamanla anlayış gösterebilir sen yine de gönül koyma anneciğine..
Kisiden kisiye dzgisiyor belki ama ben normal goruyorum protez yerlesene kadar diye...Ben de iki gündür geziyorum eve geldiğimde hep bir acı hissi ve gerginlik oluyor ama ileride geçer diye düşünüyordum senin hala olması beni tereddüte soktu, normalde çok gezen birisiyim hep böyle gerginlik olur mu acaba :/
Oh oh sevindim iyilşemene bi tarafın her daim farklı ağrısı olması normaldir.. geçer hepsiSon durumum agrılarım elbettr oluyor ama agrı kesicilere yanıt veriyor rahatlatıyor sık sık içiyorım valla ahtı kesici :)) sag göğsüm ve sağ elim şiş nedense solda agrım yok sağda oluyor sadece. Tuvalete cıkmamda hiççç bi sılıntı yokk dikişlerim alınmıcakmış içtrn dikiş kendisi eriyecekmiş salı günü kontrolüm var su sağ tarafımın şiş ve daha gazla agrıdıgını sölicem ama hızla iyilrşmeyr başladım haklıymışsınız iki gündem sonra iyileşiyor insam :))
Evet canım senin fotolara bakmış ben ama o konu ile ilgili çok bilgim yok gerçekten ihtiyacın var dikleştirmeye.... ama güzel olacak inş.. Fazlası alınıp birazda koyulunca güzel olur.... darısı sana olsun hepimiz mutlu olalım güzel sonuçlarımız ile inşallah9 şubatta ama benimkiler perişan vaziyette olduğu için fazla işlem yapılacak dikleştirme meme ucu yukarı alınacak fazla deri kesilip atılacak 175 cc protez konulacak ohoooo çoook işim var çooook
cok gecmış olsun csnım anne desteği farklı tabi ama kızmadı bile seni düşündüğü içindir ya :)))sen gene yeme içme anneciğine dua et :) Bak biz annemle bozuştuk. Benim kızım bunu nasıl aşamaz, vücuduyla nasıl barışamaz da bıçak altına yatar diye 2 haftadır yüzüme bakmıyor. Ameliyat oldum eve geldim, 1 hafta oldu, ne bir aramak, ne bir sormak. Bugün oğlanı aldım da gittim yanına, öptüm öptüm de gene bile sormadı nasıl geçti sürecin diye... Sormasın, napiim, benimki de böyle bir model işte...[/