Büyük Gün 30 Haziran. Kollarım İncelmeli..

C1S3M

ÇiSeLeYeN YaĞMuR
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
4
0
Aslında Tamamiyle zayıflamam gerek. aile arasında nişan yapıyoruz ama abiye giyeceğim yinede.
Ve kollarından şikayetçi olan biri olarak hiç askılı vs giyinmedim ben. :) şimdilik kilomu takmıyorum. 170 boyum var 75 kiloyum.
ama kollarım incelmeli

1 ayda değişiklik olur umuduyla pilates bandi aldım 2 gündür başladım. Ama yaptığı egzersizler dogru mu ?
İşe yarayacak mı diye tereddütte kaldım.. hem incelsin hem sıkılaşsın istiyorum.
Lütfen bana tecrübelerinizi anlatın...

benimde bu konuda acilen yardıma ihtiyacım var kollarım fena halde sarkmış durumda bileğim incecik kollarım çok kalın iğrenç duruyo:KK43:.daha önce spor yapıp inceltmiş olanlar lütfen yardım:KK15:

şu an için benim de bu sorunum yine hortlamış durumda :) daha öncesinde yüzme ile inceltmiştim. ama şu an Jillian Michaelsın egzersiz programına başladım dambılla. bakalım sonuçlar ne olacak. memnun olan çok arkadaş var. onun haricinde günde 15 dakikanı ayırabilisen, sadece kolların sorunsa plates lastiğiyle hareketler yapabilirsin.

şu an için benim de bu sorunum yine hortlamış durumda :) daha öncesinde yüzme ile inceltmiştim. ama şu an Jillian Michaelsın egzersiz programına başladım dambılla. bakalım sonuçlar ne olacak. memnun olan çok arkadaş var. onun haricinde günde 15 dakikanı ayırabilisen, sadece kolların sorunsa plates lastiğiyle hareketler yapabilirsin.

Ahh bu kollar... Vücudumda ben en iri gösteren yer kollarım yaa bıngıl bıngıl 165 boyunda 56 kiloyum ama kollarmn maşallahı var :KK70:

Takipteyimmm :)

Kollar için kısa sürede incelten bi formül biliyorum :) ben 5 gündür yapıyorum ve özellikle kollarımın üst kısmının alt tarafı inceldi.Önceden cıvık cıvıktı ama şimdi taş gibi ve ince.aklıma geldikçe yapıyorum düzenli yaparsanız işe yarar.Callanetics hareketlerini biliyorsanız ben o programı indirmiştim sadece 1 sporu öğrenebildim ve programı kapatınca silindi bilgisayarımdan ve vazgeçtim bu yöntemden çünkü dosya doğru düzgün değildi hergün indirip uğraşamam dedim.sadece 1 hareket öğrenebildim oda kolları inceltiyor benim fazla ihtiyacım yok büyük sorunum bacaklarımda ama sizlerin işine yarar sizlere anlatayım.Kollarınızı arkaya doğru omuz genişliğinizde açıp uzatıyorsunuz ve kapatıp açıyorsunuz.Bunu 100 kere yapıyorsunuz.Başta çok kolay geliyor ama 50.yi yaptıktan sonra kaslarınız baya ağrıyacak benimki 1 gün boyunca ağrımıştı ama değdi eskisine göre daha sıkı bir kolum var şimdi memnunum :)

benimde bu konuda acilen yardıma ihtiyacım var kollarım fena halde sarkmış durumda bileğim incecik kollarım çok kalın iğrenç duruyo:KK43:.daha önce spor yapıp inceltmiş olanlar lütfen yardım:KK15:

aynen bileği ince üst tarafı sarkık olan kollara göre bir hareket benim yapmış olduğum :)

X