gercekten işin zor. benim cok sevdigim bir arkadasim da baliketli. zaman zaman 55e bile düştüğu oluyor sporla,diyetle. ama göğüsleri cok dolgun oldugu icin verdigi kilolar da görünmüyor. sanki hep kilolu gibi duruyor. bol kiyafetler almak durumunda kaliyor. dar kiyafet alsa memelerden inmiyor. crop alsa tovbe estağfurullah erotik shoptan kostüm almis gibi duruyor.
gece senelerde bana bir kere giyindigi abiyesini verdi "bunu bir daha asla giymem" diye:) aslinda normal bir elbise. hatta benim gibi kucuk memeli biri giyince oldukça usturuplu, tam akraba düğününde giyinecek bir seydi..resmini buldum şöyle bir sey
Eki Görüntüle 3484933 ama arkadasimda kiyafet öyle davetkar, öyle üsturupsuz durmus ki akraba düğünüymüs, gorenler yüzüne laf etmis, en son birinin ceketini giymek zorunda kalmis. bana anlatinca "ay onlara ne yaa ahlak bekcileri" diye carladim ama resimlere bakinca tam cem yilmazin baldiz profili gibi elbiseden taşmış yani. damadin aklini karistirmaya gelmis gibi
o yuzden isiniz zor dedim.
ama tabii ki herseyin çözümü var. sizin vücut tipinizde olan ama şik olan kadinalri bulun instagramda takip edin bakalım tarzlari ne- nasil giyiniyorlar.
senin için chatgptye sordum sunlari önerdi
Eki Görüntüle 3484942