- 11 Mart 2016
- 58
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi imkansizpapatya
-
Derdimle caninizi sikmak istemem. Ama artik pskilojim yerle bir oldu ne yapicagimi bilemiyorum ve size bunu danismaya karar verdim. 3 aylik bi iliskim vardi cok guzel gidiyodu ne kavga ederdik ne birbirimizi uzecek saygisizliklar. Bana cok deger verirdi gozumun icine bakardi. Iliskilerde hep terkedilen adam olmus ya parasi icin sevgili olmuslar yada gonul eglendirmisler. Bana iliskiye baslarken en ufak yalan bizi bitirir demisti. Ben iliskiden onceki donemde biriyle birlikte olmustum cinsel beraberlik. Ben iliskinin 1 ay sonrasinda sevdigim adama bunu soyledim oda benim icin durustluk onemli ben senin kalbini seviyorum bi zar seni sevmemi degistirmez diyip bu konuyu kapadi. Daha sonrasinda en yakin dostum dedigim kiz arkadasim sevdigim adama gidip cinsel beraberligimde hamile kaldigimi ve aldittirdigimi da soylemis. Bundan haberi yoktu ve ayrildik. Yalan soylememi kaldiramadi bana hepsini bastan niye anlatmadin dedi. Eksik anlattin dedi ama bu kadar hepsini kaldirabilcegini bilmiyodum ve korktum. Cok yalvsrdim ozur diledim pismanligimi dile getirdim fakat seni affetmek cok istiyorum ama yapamiyorum sevdigim kadin bana yalan soylemis dedi ve engelledi. Ne yapmam gerek ? Ustelik herseyi aileside ogrenmis ben bu kadini seviyorum istiyorum dedikten sonra benim annem babam bisey diyemez dedi ama bana guvenmedigini ve yalan soyledigim icin affedemedigini yoluna bak herkes mutlu olsun unut beni dedi sizce ne yapmaliyim geri donermi kendimi nasil affettirebilirim yargilamadan yadirgamadan bana tavsiye verebilimisiniz ?
İlk önce o arkadaşını hayatından çıkart, ne haddine senin ilişkine karışmak? İkinciside senin suçun eksik anlatmak haklı bu konuda, olaylar çok taze olduğu için ani karar vermiş olabilir, biraz bekleyince mantıklı düşünüp doğru karar vericektir, kabullenir veya kabullenmez ona kalmış, ama arkadaşın konusunda oha diyorum, dost demişsin bir daha düşün.
adamın duruşu ve düşüncesi gayet net dönecek gibi değil ama biraz olayın soğumasını bekle çok üstüne gitme bakalım
Yok cikardim o kizi hayatimdan 3 aylik iliski fakat birbirimizi 2 yildir taniyoruz ve tanima yolundaydik sadece 3 aydir cikiyoduk. Ve evlenme teklifi almistim Donebilirde donmeyedebilir bilmiyorum
Bence bişey yapmayın artık..
Gerçekten istiyorsa affettiyse döner..
Hiç olmazsa gururunuzu kurtarın..
sen düşmanını dost bilmişsin biraz bekle bakalım seni gerçekten seviyosa döner
Canım öncelikle kimse senden değerli değil bunu kabullen, hayatımızın bazı dönemlerinde kendimizden çok sevdiğimiz değer verdiğimiz istediğimiz insanlar tabikii çıkacak, gidecek kalacak yerini başkasına bırakacak, bunlar olabilecek şeyler, kimse vazgeçilmez değil, dedikleri gibi tek geldin tek gideceksin. Geçmişte hatalar yapmış olabilirsin veya hata olarak görmeyebilirsin yaptıklarını, ama senin hayatında bundan sonra olacak insan gerçekten severse öncesiyle değil sonrasıyla ilgilenir. Bu yüzden kendini yıpratma lütfen, kalbin güzeldir Rabbim gönlüne göre versin hepimizin, düşüncelerini duygularını karartma umutsuzluğa bağlama, hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah :) zaten kaderinde varsa yine buluşacaksınızYok cikardim o kizi hayatimdan 3 aylik iliski fakat birbirimizi 2 yildir taniyoruz ve tanima yolundaydik sadece 3 aydir cikiyoduk. Ve evlenme teklifi almistim Donebilirde donmeyedebilir bilmiyorum
nşye mecburmuşsunuz gibi söylüyosunuz geçmişinizi. bu ilişki için geçmiş artık ama bundan sonrakiler için aklınızda olsun. söylemeyin. kimseyi de ilgilendirmez.
arkadaşınızla da görüşmeyi kesin. bu adamın da üzerine gitmeyin. sonuçta kaldıramayıp bitirmiş yani. karşısında suç işlemiş gibi ezilmeyin.
ustelik ailesi de öğrenmiş diyosunuz ya kuşlar söylemedi heraldeç sevgiliniz söylemişt.r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?