• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

büyük dert

imkansizpapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
58
6
1
31
Derdimle caninizi sikmak istemem. Ama artik pskilojim yerle bir oldu ne yapicagimi bilemiyorum ve size bunu danismaya karar verdim. 3 aylik bi iliskim vardi cok guzel gidiyodu ne kavga ederdik ne birbirimizi uzecek saygisizliklar. Bana cok deger verirdi gozumun icine bakardi. Iliskilerde hep terkedilen adam olmus ya parasi icin sevgili olmuslar yada gonul eglendirmisler. Bana iliskiye baslarken en ufak yalan bizi bitirir demisti. Ben iliskiden onceki donemde biriyle birlikte olmustum cinsel beraberlik. Ben iliskinin 1 ay sonrasinda sevdigim adama bunu soyledim oda benim icin durustluk onemli ben senin kalbini seviyorum bi zar seni sevmemi degistirmez diyip bu konuyu kapadi. Daha sonrasinda en yakin dostum dedigim kiz arkadasim sevdigim adama gidip cinsel beraberligimde hamile kaldigimi ve aldittirdigimi da soylemis. Bundan haberi yoktu ve ayrildik. Yalan soylememi kaldiramadi bana hepsini bastan niye anlatmadin dedi. Eksik anlattin dedi ama bu kadar hepsini kaldirabilcegini bilmiyodum ve korktum. Cok yalvsrdim ozur diledim pismanligimi dile getirdim fakat seni affetmek cok istiyorum ama yapamiyorum sevdigim kadin bana yalan soylemis dedi ve engelledi. Ne yapmam gerek ? Ustelik herseyi aileside ogrenmis ben bu kadini seviyorum istiyorum dedikten sonra benim annem babam bisey diyemez dedi ama bana guvenmedigini ve yalan soyledigim icin affedemedigini yoluna bak herkes mutlu olsun unut beni dedi sizce ne yapmaliyim geri donermi kendimi nasil affettirebilirim yargilamadan yadirgamadan bana tavsiye verebilimisiniz ?

İlk önce o arkadaşını hayatından çıkart, ne haddine senin ilişkine karışmak? İkinciside senin suçun eksik anlatmak haklı bu konuda, olaylar çok taze olduğu için ani karar vermiş olabilir, biraz bekleyince mantıklı düşünüp doğru karar vericektir, kabullenir veya kabullenmez ona kalmış, ama arkadaşın konusunda oha diyorum, dost demişsin bir daha düşün. :KK34:

Bu tip durumlarda sadece beklemek
lazım..

Yapacak tek şey bu..
Zaten çok yeniymiş, belki onunda türlü
Türlü huyları var
3 aylık ilişki demişsin tabi ağzının içine bakar, kavga tartışma daha az olur

Bu kadar kısa süreli ilişkileyi
Ben mükemmel herşey diye dile getiremem şahsen

nşye mecburmuşsunuz gibi söylüyosunuz geçmişinizi. bu ilişki için geçmiş artık ama bundan sonrakiler için aklınızda olsun. söylemeyin. kimseyi de ilgilendirmez.

arkadaşınızla da görüşmeyi kesin. bu adamın da üzerine gitmeyin. sonuçta kaldıramayıp bitirmiş yani. karşısında suç işlemiş gibi ezilmeyin.

ustelik ailesi de öğrenmiş diyosunuz ya kuşlar söylemedi heraldeç sevgiliniz söylemişt.r

Derdimle caninizi sikmak istemem. Ama artik pskilojim yerle bir oldu ne yapicagimi bilemiyorum ve size bunu danismaya karar verdim. 3 aylik bi iliskim vardi cok guzel gidiyodu ne kavga ederdik ne birbirimizi uzecek saygisizliklar. Bana cok deger verirdi gozumun icine bakardi. Iliskilerde hep terkedilen adam olmus ya parasi icin sevgili olmuslar yada gonul eglendirmisler. Bana iliskiye baslarken en ufak yalan bizi bitirir demisti. Ben iliskiden onceki donemde biriyle birlikte olmustum cinsel beraberlik. Ben iliskinin 1 ay sonrasinda sevdigim adama bunu soyledim oda benim icin durustluk onemli ben senin kalbini seviyorum bi zar seni sevmemi degistirmez diyip bu konuyu kapadi. Daha sonrasinda en yakin dostum dedigim kiz arkadasim sevdigim adama gidip cinsel beraberligimde hamile kaldigimi ve aldittirdigimi da soylemis. Bundan haberi yoktu ve ayrildik. Yalan soylememi kaldiramadi bana hepsini bastan niye anlatmadin dedi. Eksik anlattin dedi ama bu kadar hepsini kaldirabilcegini bilmiyodum ve korktum. Cok yalvsrdim ozur diledim pismanligimi dile getirdim fakat seni affetmek cok istiyorum ama yapamiyorum sevdigim kadin bana yalan soylemis dedi ve engelledi. Ne yapmam gerek ? Ustelik herseyi aileside ogrenmis ben bu kadini seviyorum istiyorum dedikten sonra benim annem babam bisey diyemez dedi ama bana guvenmedigini ve yalan soyledigim icin affedemedigini yoluna bak herkes mutlu olsun unut beni dedi sizce ne yapmaliyim geri donermi kendimi nasil affettirebilirim yargilamadan yadirgamadan bana tavsiye verebilimisiniz ?

Ohooo is rezillige donmus o ne bicim arkadas kalkip boyle bir mahrem konuyu ustunu vazife gidi gidip anlatiyor sana dusmanca bir sekilde o ne bicim sevgili daha 3 aydir gorustugu kizla yasadigi seylerin tum detayini kavganin icerigine kadar ailesine anlatiyor.
Hamile kalma ve aldirma konusuna hic girmiyorum olmus bitmis bir olay ama belliki hayatinizda yanlis insanlar var ve girmis.
Ne o arkadasliktan nede o iliskiden hayir gelmez kendinize hayatiniza ceki duzen verin derim baska da birsey demem.
Ha birde korunma yontemlerini ogrenin edinin uygulayin gerekirse 2 sini birden.

İlk önce o arkadaşını hayatından çıkart, ne haddine senin ilişkine karışmak? İkinciside senin suçun eksik anlatmak haklı bu konuda, olaylar çok taze olduğu için ani karar vermiş olabilir, biraz bekleyince mantıklı düşünüp doğru karar vericektir, kabullenir veya kabullenmez ona kalmış, ama arkadaşın konusunda oha diyorum, dost demişsin bir daha düşün. :KK34:

Yok cikardim o kizi hayatimdan 3 aylik iliski fakat birbirimizi 2 yildir taniyoruz ve tanima yolundaydik sadece 3 aydir cikiyoduk. Ve evlenme teklifi almistim Donebilirde donmeyedebilir bilmiyorum

ya bizim bu kızlarımızdaki sevgiliye eski cinselliklerini anlatma merakı nedir arkadaş. neden yani.. anlatmayın yaaa çok mu lazım. ne yaptıysan yaptın niye dünya meselesi haline getiriyorsunuz. anlatma ya anlatma.... bilen bütün arkadaşlarınıda sil çevrenden. yapmayın böyle hatalar gözünü seveyim

Yok cikardim o kizi hayatimdan 3 aylik iliski fakat birbirimizi 2 yildir taniyoruz ve tanima yolundaydik sadece 3 aydir cikiyoduk. Ve evlenme teklifi almistim Donebilirde donmeyedebilir bilmiyorum

Valla evlenme teklif ettiyse zaten boyle birseyi bilmeye hakki varmis ama tabiki bu sekilde ogrenmemeliydi sanirim kiz arkadasinizda o yuzden hirs etti ve gidip soyledi, adami kandirdiginizi falan dusunmus olabilir. Herneyse ama yinede hayir gelmez bence pek saglikli bir gelecegi olmaz o iliskinin, iyi dusunun.

Canım öncelikle kimse senden değerli değil bunu kabullen, hayatımızın bazı dönemlerinde kendimizden çok sevdiğimiz değer verdiğimiz istediğimiz insanlar tabikii çıkacak, gidecek kalacak yerini başkasına bırakacak, bunlar olabilecek şeyler, kimse vazgeçilmez değil, dedikleri gibi tek geldin tek gideceksin. Geçmişte hatalar yapmış olabilirsin veya hata olarak görmeyebilirsin yaptıklarını, ama senin hayatında bundan sonra olacak insan gerçekten severse öncesiyle değil sonrasıyla ilgilenir. Bu yüzden kendini yıpratma lütfen, kalbin güzeldir Rabbim gönlüne göre versin hepimizin, düşüncelerini duygularını karartma umutsuzluğa bağlama, hayırlısı neyse o olsun hakkında inşallah :) zaten kaderinde varsa yine buluşacaksınız :KK37:

nşye mecburmuşsunuz gibi söylüyosunuz geçmişinizi. bu ilişki için geçmiş artık ama bundan sonrakiler için aklınızda olsun. söylemeyin. kimseyi de ilgilendirmez.

arkadaşınızla da görüşmeyi kesin. bu adamın da üzerine gitmeyin. sonuçta kaldıramayıp bitirmiş yani. karşısında suç işlemiş gibi ezilmeyin.

ustelik ailesi de öğrenmiş diyosunuz ya kuşlar söylemedi heraldeç sevgiliniz söylemişt.r

Ailesine benim arkadasim dedigim kiz soylemis iste.

arkadaş dediğin insan müsvettesi cidden kaliteli peynirmiş yani.. nasıl sinirlendim belli değil.
ayrıca al o peyniri vur sevgiline, kız sevgiline anlatmış sevgilinde ailesine. ne saçma sapan şeyler benim sevgilimle yaşadığım şeyden anneme ne yada onun annesine ne kimi ilgilendirir.
bence sen ikisindende uzak dur. beş para etmezler. üç ay dediğin nedir. dönmesin mümkünse. yüzsüz bide ailesinin öğrendiğini sana mı söylüyor. :KK12::KK12::KK12::KK20:

Back