- 11 Mart 2016
- 58
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi imkansizpapatya
Derdimle caninizi sikmak istemem. Ama artik pskilojim yerle bir oldu ne yapicagimi bilemiyorum ve size bunu danismaya karar verdim. 3 aylik bi iliskim vardi cok guzel gidiyodu ne kavga ederdik ne birbirimizi uzecek saygisizliklar. Bana cok deger verirdi gozumun icine bakardi. Iliskilerde hep terkedilen adam olmus ya parasi icin sevgili olmuslar yada gonul eglendirmisler. Bana iliskiye baslarken en ufak yalan bizi bitirir demisti. Ben iliskiden onceki donemde biriyle birlikte olmustum cinsel beraberlik. Ben iliskinin 1 ay sonrasinda sevdigim adama bunu soyledim oda benim icin durustluk onemli ben senin kalbini seviyorum bi zar seni sevmemi degistirmez diyip bu konuyu kapadi. Daha sonrasinda en yakin dostum dedigim kiz arkadasim sevdigim adama gidip cinsel beraberligimde hamile kaldigimi ve aldittirdigimi da soylemis. Bundan haberi yoktu ve ayrildik. Yalan soylememi kaldiramadi bana hepsini bastan niye anlatmadin dedi. Eksik anlattin dedi ama bu kadar hepsini kaldirabilcegini bilmiyodum ve korktum. Cok yalvsrdim ozur diledim pismanligimi dile getirdim fakat seni affetmek cok istiyorum ama yapamiyorum sevdigim kadin bana yalan soylemis dedi ve engelledi. Ne yapmam gerek ? Ustelik herseyi aileside ogrenmis ben bu kadini seviyorum istiyorum dedikten sonra benim annem babam bisey diyemez dedi ama bana guvenmedigini ve yalan soyledigim icin affedemedigini yoluna bak herkes mutlu olsun unut beni dedi sizce ne yapmaliyim geri donermi kendimi nasil affettirebilirim yargilamadan yadirgamadan bana tavsiye verebilimisiniz ?