canım insanlar sen ben gıbı degıllerkı kul hakkıymış öteki tarafmış şuymuş buymuş düşünmüyolar günü kurtardıkmı tamam hadi hop yarına bakalım modundalar
bence öyl bir topikte açılmalı
işte şans canım olacağı varmış
senin 20 liran gitti ama onun kaybettkleri daha fazla
ama memnuniyetsızlık topıgı acılsa bıle gene orayada yanlış anlamayın ama zorda kalanlar yazıcak yanı gene boyle durumlar olucak o yuzden boyle durumların hıc olmaması ıcın ne yapılmalı ona bakılmalı bence
Kesinlikle onun kaybettikleri daha fazla oluçaktır canım...
Benimki biraz şans değil kendi kendime ettim...
İlk gün hesap numara verdi..Masraf çok isteyince banka yatırmadım..2. gün Kredi kartı numarası istedim...ve o gün bankanın 3 şubesini gezdim.. Parayı verdiğim her kasamatik işlem yapıyorum deyip parayı geri verdi...en son 3.cü bankada içeri girip güvenliğe anlattım neden para yatmıyor diye...Güvenlik kasamatikten denerken anladım ki ben kuruş yazıyormuşum hep..o yüzden kasamatikler kuruş almadığı için parayı geri veriyorlarmış..20,00 yazıcağıma ben 20 yazıyormuşum..O gün Allah beni uyardı ama benim inadım sağolsun..Helal para işte gitmek istemişti
ha tabi köklü bir çözümden bahsediyorsun evet haklısın
ama en azından burda yazıyoruz bu yazıları ama akşam biri girdi bakmadan direk hataya düşebilir ne bilsin
ama memnuniyetsizlik topiği olursa herkes daha dikkatli olur.
bu tür olaylar sıkta yaşanmaz çünkü kimse alış veriş etmez
ve alışveriş eden kişilerde şöyle bi topiğe göz atabilir.
en azından hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum ben
evet aslında mantıklı memnuniyetsizlik topıgıne yazılacagını bıldıgı ıcın yapmayabılır
gerçekten öyle olmuş bir sürü aksilik çıkmış ama nerden bileceksin işte
bence burda tanınmış güvenli satıcılar var
onların dışındakilerden alışveriş yapılmamalı.yeni üyeliklerden mesela
bende çok istiyorum buradan alışveriş yapmak ama güvenemiyorum işte en son tvden alışveriş yapmıştım cep telefonu kutu boş çıkmıştıhiçbir sekilde de ulaşamadım kimseye....
bende çok istiyorum buradan alışveriş yapmak ama güvenemiyorum işte en son tvden alışveriş yapmıştım cep telefonu kutu boş çıkmıştıhiçbir sekilde de ulaşamadım kimseye....
Sendeki sansa bak tahihsizlik işte üzüldüm😔
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
flash tv...
flash tv...
ayyy bende shopping tv den doğrayıcı falan varya ondan almak istiyorum ama cesaret edemedim ne zamandır.
evet ya kendime çok kızdım nasıl inandım diye işte olacağı varmış
Yemin ederim son zamanlarda ne cok kötü olaylar oluyor kk da valla soğuyorum siteden bu nedir vicdan din iman hiç bişey kalmamış insanlarda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay sende pembecandyden yandn jasmin melekten agzı yandı üzüldüm ya ne diyceğimi şaşrdm valla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?