- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
Nasıl bulucak ki canım...
bilmiyorum ama burda böyle alengirli konular olunca kazen ulaşıyor diye bliyorum
yanlış mıyım tolintoşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bulucak ki canım...
IP adresinden bulur mu acaba
çift üyelkleri buluyor.
IP adresinden bulur mu acaba
çift üyelkleri buluyor.
bilmiyorum ama burda böyle alengirli konular olunca kazen ulaşıyor diye bliyorum
yanlış mıyım tolintoşş
yuhhh................oncekı uyelıgıyle aynı bılgısayardan gırıs yaparsa anında bulunur canım yanı ıkı uyelıgıylede tek bılgısayardan giriş yaptığı an yakalanır
yanlız bu burdakı ılk vaka degıl sanırım bırde canan adlı arkadas bırıne urun yollamıs bayan ucretı yatırmamıs onuda okumustum burda o yuzden konumu acılırsa napılır bılemıyorum diğer kişilerde toplanıp daha kalabalık olunursa daha ıyı olur yanı kişi bazında degılde toptan ne yapılacaksa yapılır diğer 2.el bebek bolumundede bırısı et barbı gonderıcem demıs posetın ıcıne kagıt doldurup yollamıs nicklerı hatırlamıyorum ama okudugumu cok net hatırlıyorum![]()
oncekı uyelıgıyle aynı bılgısayardan gırıs yaparsa anında bulunur canım yanı ıkı uyelıgıylede tek bılgısayardan giriş yaptığı an yakalanır
yanlız bu burdakı ılk vaka degıl sanırım bırde canan adlı arkadas bırıne urun yollamıs bayan ucretı yatırmamıs onuda okumustum burda o yuzden konumu acılırsa napılır bılemıyorum diğer kişilerde toplanıp daha kalabalık olunursa daha ıyı olur yanı kişi bazında degılde toptan ne yapılacaksa yapılır diğer 2.el bebek bolumundede bırısı et barbı gonderıcem demıs posetın ıcıne kagıt doldurup yollamıs nicklerı hatırlamıyorum ama okudugumu cok net hatırlıyorum![]()
pes valla. karaktersızler.bizden kaçmaz![]()
oncekı uyelıgıyle aynı bılgısayardan gırıs yaparsa anında bulunur canım yanı ıkı uyelıgıylede tek bılgısayardan giriş yaptığı an yakalanır
ne çok varmış böyle magdur olan ya
ben şimdiye kadar çok alışveriş yaptım hepside sanki magazadan almışım gibiydi
ne çok varmış böyle magdur olan ya
ben şimdiye kadar çok alışveriş yaptım hepside sanki magazadan almışım gibiydi
pes valla. karaktersızler.allah uzak tutsun böyle cınslerden
İnanmıyorum ya nasıl bu çeşit insanlar var...Poşetin içine kağıt koyup göndermek ne demek!!!!Hiç mi Allah'tan korkmuyor bu insanlar.. Tövbe ya..
Hadi be off yazık nasıl yapabiliyorlar ya bunları anlamıyorm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben de o kadar ürün sattım burda..1 tane kendime 1 şey alayım dedim...Onda da kime çatmışım![]()
işte o yuzden 2 el bebek eşyası bolumuyle buranın bırde 2 el takas bolumu toplanıp bıseyler yapılırsa daha cok ses getırır dıye dusunuyorum ben:26::26:
Aslnda çok mantıklı ama insan neyaparsa kendine yapar bu vebal neticede yazıl günah ailesinden çıkar ama bu çok ayıp burada insanlar birbirine güvenerek birşeyler yazpıyor arada böyleleri çıkınca herkes başkasına acabamı diye yaklaşıyor nekadr kötü bir durum ya parayı geç enayi yerine koyuyorlar adamı kimse 20-30 tl ile zenginde olmaz fakirde yapılanlar çok yalnş
En azından dönüş yapabilirdi jasmine mesela bir sorn vardır anlaşılır ama bu hepten kayıplarda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar hatta memnuniyet topiğinden ziyade memnuniyetsizlik topiği olsa biz de daha net bilicez kimin ne yaptığını...
kızlar hatta memnuniyet topiğinden ziyade memnuniyetsizlik topiği olsa biz de daha net bilicez kimin ne yaptığını...