• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buyuk canta ariyorum

canım insanlar sen ben gıbı degıllerkı kul hakkıymış öteki tarafmış şuymuş buymuş düşünmüyolar günü kurtardıkmı tamam hadi hop yarına bakalım modundalar:31::31:

Çok haklısın tolincim.Herkesi bazen kendimiz sanıp iyi yaklaşıp yalnş şeyler yaşıyorz
Elbet herşeyde biri zaten çıkıp düzeni bozar buradada bu oluyor neyse en azından destek oluyorz böyle birbirimizi uyarıyorz bu destekte bence çok hoş
Napalm kısmet diyelim haydi pazarımıza dönelim kızlar dükanlarımız boş kaldı 😊😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

işte şans canım olacağı varmış
senin 20 liran gitti ama onun kaybettkleri daha fazla

Kesinlikle onun kaybettikleri daha fazla oluçaktır canım...
Benimki biraz şans değil kendi kendime ettim...
İlk gün hesap numara verdi..Masraf çok isteyince banka yatırmadım..2. gün Kredi kartı numarası istedim...ve o gün bankanın 3 şubesini gezdim.. Parayı verdiğim her kasamatik işlem yapıyorum deyip parayı geri verdi...en son 3.cü bankada içeri girip güvenliğe anlattım neden para yatmıyor diye...Güvenlik kasamatikten denerken anladım ki ben kuruş yazıyormuşum hep..o yüzden kasamatikler kuruş almadığı için parayı geri veriyorlarmış..20,00 yazıcağıma ben 20 yazıyormuşum..O gün Allah beni uyardı ama benim inadım sağolsun..Helal para işte gitmek istememişti:(

Son düzenleme:
ama memnuniyetsızlık topıgı acılsa bıle gene orayada yanlış anlamayın ama zorda kalanlar yazıcak yanı gene boyle durumlar olucak o yuzden boyle durumların hıc olmaması ıcın ne yapılmalı ona bakılmalı bence:34:

ha tabi köklü bir çözümden bahsediyorsun evet haklısın
ama en azından burda yazıyoruz bu yazıları ama akşam biri girdi bakmadan direk hataya düşebilir ne bilsin
ama memnuniyetsizlik topiği olursa herkes daha dikkatli olur.
bu tür olaylar sıkta yaşanmaz çünkü kimse alış veriş etmez
ve alışveriş eden kişilerde şöyle bi topiğe göz atabilir.
en azından hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum ben

Kesinlikle onun kaybettikleri daha fazla oluçaktır canım...
Benimki biraz şans değil kendi kendime ettim...
İlk gün hesap numara verdi..Masraf çok isteyince banka yatırmadım..2. gün Kredi kartı numarası istedim...ve o gün bankanın 3 şubesini gezdim.. Parayı verdiğim her kasamatik işlem yapıyorum deyip parayı geri verdi...en son 3.cü bankada içeri girip güvenliğe anlattım neden para yatmıyor diye...Güvenlik kasamatikten denerken anladım ki ben kuruş yazıyormuşum hep..o yüzden kasamatikler kuruş almadığı için parayı geri veriyorlarmış..20,00 yazıcağıma ben 20 yazıyormuşum..O gün Allah beni uyardı ama benim inadım sağolsun..Helal para işte gitmek istemişti :(

gerçekten öyle olmuş bir sürü aksilik çıkmış ama nerden bileceksin işte
bence burda tanınmış güvenli satıcılar var
onların dışındakilerden alışveriş yapılmamalı.yeni üyeliklerden mesela

bende çok istiyorum buradan alışveriş yapmak ama güvenemiyorum işte en son tvden alışveriş yapmıştım cep telefonu kutu boş çıkmıştı :1: hiçbir sekilde de ulaşamadım kimseye....:25:

ha tabi köklü bir çözümden bahsediyorsun evet haklısın
ama en azından burda yazıyoruz bu yazıları ama akşam biri girdi bakmadan direk hataya düşebilir ne bilsin
ama memnuniyetsizlik topiği olursa herkes daha dikkatli olur.
bu tür olaylar sıkta yaşanmaz çünkü kimse alış veriş etmez
ve alışveriş eden kişilerde şöyle bi topiğe göz atabilir.
en azından hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum ben

evet aslında mantıklı memnuniyetsizlik topıgıne yazılacagını bıldıgı ıcın yapmayabılır:31::31:

evet aslında mantıklı memnuniyetsizlik topıgıne yazılacagını bıldıgı ıcın yapmayabılır:31::31:

evet ve amaç zaten diğer üyelerin de aynı hataya düşmemesi.
ama tabi yalan yanlış şeylerde yazılabilir mi
yine bu tür üyeler bilemiyorum:26:

gerçekten öyle olmuş bir sürü aksilik çıkmış ama nerden bileceksin işte
bence burda tanınmış güvenli satıcılar var
onların dışındakilerden alışveriş yapılmamalı.yeni üyeliklerden mesela

Bende geçen ondan bahsettim..Yeni üyeliklere özelikle burda alış-veriş yapmak için açılan hesaplara daha çok dikkat edelim diye...Telefon,adres,mail alabildiğimiz kadar bilgileri almaya çalışalım mesela...Bende şimdi adres yada telefon olsa idi..Gerekli mercilere şikayet edip o insanı buldurabilirdim...ama iyi niyetim sağolsun..Hiç bir bilgi almadım...

bende çok istiyorum buradan alışveriş yapmak ama güvenemiyorum işte en son tvden alışveriş yapmıştım cep telefonu kutu boş çıkmıştı :1: hiçbir sekilde de ulaşamadım kimseye....:25:

Sendeki sansa bak tahihsizlik işte üzüldüm😔

ayyy bende shopping tv den doğrayıcı falan varya ondan almak istiyorum ama cesaret edemedim ne zamandır.

alma canım dolandırılma ihtimalin çok yüksek bana kutu boş geldi resmen, komsumda bal şipariş etmişti sayıca az gelmiş onada...

Yemin ederim son zamanlarda ne cok kötü olaylar oluyor kk da valla soğuyorum siteden bu nedir vicdan din iman hiç bişey kalmamış insanlarda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yemin ederim son zamanlarda ne cok kötü olaylar oluyor kk da valla soğuyorum siteden bu nedir vicdan din iman hiç bişey kalmamış insanlarda

Ay sende pembecandyden yandn jasmin melekten agzı yandı üzüldüm ya ne diyceğimi şaşrdm valla

Ay sende pembecandyden yandn jasmin melekten agzı yandı üzüldüm ya ne diyceğimi şaşrdm valla

Kuzum çürük yumurta cok rabbim herkese akıl fikir din iman versin millet hobi için uğrasmıyır burda yazık utanmazlar midem bulanıyor böyle insanlardan ayıp ayıp ben cuma günü biri para yatırdı kargo yapacaktım yağmur cok yağdı cıkamadım é sonra cumartesi Pazar girdi içim içimi yiyor kac kere mesaj attım kusura bakma die sabahtan cıkıp vericem kargoyu hemde para yatırcam sana nasıl içleri rahat duruyor bunların ne geniş kursak ve vicdan ları var anlamıyorum

Back