Buyuk canta ariyorum

0melek0

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2014
108
0
11
İzmir
2tane bebegim var onun icin buyuk ve şik bi canta ariyorym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende boyle bi canta var oldukca genis ve kullanisli. Cok rahatlikla kullanabilirsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benetton marka oldukça kullanışlı ben çocukların herşeyini içine koyabiliyodum..

25 lira..

Canım spor tarzda mı arıyorsun yada günlük elde yada askılı mı?Bende çok çanta vardır ona göre koyarım birkaç resim sana buraya..

Cnm oldukça buyuk bir çanta burdan almıştım bana göre fazla buyuk küçük bir valiz gibi Üstündeki eski fiyatı şuan sadece 3 TL sorunsuz

Son düzenleme:

Çok büyük ve kullanışlı bir çantadır, reeboktan almıstım %100 derı, 60tl

Son düzenleme:

Canım 2 side Estee Lauder'in .. Hiç kullanılmadı.Dolapta katlı duruyordu..bence mavi işine çok yarar.çüzdanlığı,telefonluğu var.Fotograflamaya çalıştım.omza,sırta takılır.Bayağıda genişler..özelden dönersin bana uyarsa...Sevgiler...

iki kere kullandım bünyeme cüsseme büyük geldi :))) 70 e aldım 50 ye verebilirim. yanda fermuarları var. acılıyor normalde de içi çok geniş zaten

2 bebeğin var ama insanlardan para alıp ürün yollamıyorsun vebal alıosn o paralar haramdır unutma!!
Bunları okuduğunu iyi biliyorm belki ikinci üyeliğinde var çok eminim ayıp yaptğn

Kızlar bulaşmayın bu kadına ürün satıyor para alıyor ürün yollamıyor
Ürün alıyor satıcaya para göndermiyor
Dikkat!!kendi sayfası var yazılanları okuyun dilerseniz

Kızlar bu bayan benden ürün yolluyacağım diye para aldı ve 1 daha da bu hesabını aktif etmedi...Yani kendisi dolandırıcı oluyor...

neeeeeee biriyle karıştırıyorsun herhalde!!!!
ben bu hafta mascaraya ürün yolladım faturasıda bende
ağır bi ithamda bulunuyorsun bilmeden
jılyyde benden alışverş yaptı
lütfen dikkat edin sözlerinize

Canım Helene diye bir arkadaştan alıntı yapmışsın...Sözümüz ona değil...topiğin sahibi 0melek0 adlı üyeye....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…