İstemediğin sonuçlar doğabilir..Çünkü adı sanı olmayan kayıtsız bir yer sanırım kayıt olduğun yer.Normalde banka işlemlerinde cep telefonuna uyarı mesajı veya bildiri mesajı geliyor.Sonuçta dore marka altında güvenli bir sistem için sağlıklı ve açıklayıcı bir mesaj gelmesi gerekti.Umarım kötü bir sonuçla karşılaşmazsın.Bir bilene danış derim..
ya kuzenimde üyelik yapmış kötü bir şey degil biliyorum zaten cep telefonu doldurulması zorunlu bir alanda degilmiş ama bilmiyorum mailime mesaj geldi kayıt sonucunuz bildirilecektire diye
off ya en iyisi şimdi ben ağlayayım annem ne oldu diyincede o cep telefonu şeysi üyelikmiş galiba diyeyim en azından bilse aglamamam için bişi demezKötü birşey olmadığına eminseniz o zaman tatlı canınızı sıkmayın.
off ya en iyisi şimdi ben ağlayayım annem ne oldu diyincede o cep telefonu şeysi üyelikmiş galiba diyeyim en azından bilse aglamamam için bişi demez
ahah süper miş sen en iyisi öyle yap
offf yaaa aglamaktan ne hale gördüm anlatamam ama annem görmedi
offf yaaa aglamaktan ne hale gördüm anlatamam ama annem görmedi
herkesin sorunu farklıdır . bu benim için önemli kötü bir sonuç dogabilir tamammı ? istemiyorsanız konuyla ilgilenmessinizgerçekten büyük bir sorunmuş
herkesin sorunu farklıdır . bu benim için önemli kötü bir sonuç dogabilir tamammı ? istemiyorsanız konuyla ilgilenmessiniz
annemi ikna etmeye çalıştım hani anne üye olalım falan oda ben telden konuşayım sonra oluruz dedi . şimdi pazartesi günü anneme num vercem konuşacak ama şu varki yarın mesaj atarlarmı acaba hani oriflame tarzı şeyle rkaç gün içinde dönüyorlar ?
aradasım sen uzme kendını hıc bosuna.cunku senın doldurdugun form uye olmak ısteyenlerın doldurdugu bır form.sımdı dore uyesı bırı(sıze yakın semtlerden )sızı bulacak,sız kabul edersenız sıze belgeler ımzalatacak da oyle uye olacaksınız.sımdılık bısey yok.onlar telefon acar uyelık kaydı ıstemıssınız dıye ıstemıyorsanız kabul etmeyın o zaman.
dert etme yanı.no problem
Merhaba.
Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açınız..
Bu sebeple konunuz Cilt Bakım Ürünleri başlığına taşınmıştır..