Cilt Bakımı Ürünleri Büyük bir sorunum var, yanlışlıkla annem adına abone oldum !

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

hande58

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2010
615
17
dore diye bir şey varmış oriflame gibi annemde bir bak bakalım başvuru için dedi bende baktım salak gibi hemen annemin cep telefonu ad soyad ve oturdugumuz semti verdim ev ve cep telefonu verdim kayıt dedim ama hiç bişi okumadan sonra kayıdınız alınmıştır dedi ben hani başka şeylerde vardır diye yazmıştım. neyse annemi çagırdım şartları okudum annem kararsız kaldı bende anne yapalım biişi olmaz falan dedim . sonra annem hani postaneye falan ben para ödeyemem dedi bende işte şey dedim senin numaranı verdim seni arayacaklar ordan sorarsın dedim annemde tamam dedi .sorum şuki bunu iptal edebilirmiyim veya en fazla ne olabilir yani ?numarayı yazınca annemin teilne mesaj falan gelmedi . ne yapabilirim ?

İstemediğin sonuçlar doğabilir..Çünkü adı sanı olmayan kayıtsız bir yer sanırım kayıt olduğun yer.Normalde banka işlemlerinde cep telefonuna uyarı mesajı veya bildiri mesajı geliyor.Sonuçta dore marka altında güvenli bir sistem için sağlıklı ve açıklayıcı bir mesaj gelmesi gerekti.Umarım kötü bir sonuçla karşılaşmazsın.Bir bilene danış derim..

ya kuzenimde üyelik yapmış kötü bir şey degil biliyorum zaten cep telefonu doldurulması zorunlu bir alanda degilmiş ama bilmiyorum mailime mesaj geldi kayıt sonucunuz bildirilecektire diye

ya kuzenimde üyelik yapmış kötü bir şey degil biliyorum zaten cep telefonu doldurulması zorunlu bir alanda degilmiş ama bilmiyorum mailime mesaj geldi kayıt sonucunuz bildirilecektire diye

Kötü birşey olmadığına eminseniz o zaman tatlı canınızı sıkmayın.

gerçekten büyük bir sorunmuş
herkesin sorunu farklıdır . bu benim için önemli kötü bir sonuç dogabilir tamammı ? istemiyorsanız konuyla ilgilenmessiniz

annemi ikna etmeye çalıştım hani anne üye olalım falan oda ben telden konuşayım sonra oluruz dedi . şimdi pazartesi günü anneme num vercem konuşacak ama şu varki yarın mesaj atarlarmı acaba hani oriflame tarzı şeyle rkaç gün içinde dönüyorlar ?

aradasım sen uzme kendını hıc bosuna.cunku senın doldurdugun form uye olmak ısteyenlerın doldurdugu bır form.sımdı dore uyesı bırı(sıze yakın semtlerden )sızı bulacak,sız kabul edersenız sıze belgeler ımzalatacak da oyle uye olacaksınız.sımdılık bısey yok.onlar telefon acar uyelık kaydı ıstemıssınız dıye ıstemıyorsanız kabul etmeyın o zaman.
dert etme yanı.no problem

ayy sağolun ya çok rahatladı içim annem ısındı aslında hani kayıt olmak için ama ben bir arayıp konuşayım diyor çünkü fatura olayı için falan şimdi annemi arayacaklar annem bilgi alacak sonra isterse kabul edip üye olacakska çok iyi o zaman sağolunnn çokta güzel şeyler var katalogta aslında

Merhaba.

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açınız..

Bu sebeple konunuz Cilt Bakım Ürünleri başlığına taşınmıştır..

Merhaba.

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açınız..

Bu sebeple konunuz Cilt Bakım Ürünleri başlığına taşınmıştır..

iyide ben burada bir şey tanıtmaya çalışmıyorumki ! bu bir dert yani burada bir şey anlatmaya çalışmıyorum konu lütfen geri taşınabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…