Merhaba, Ben yeni üye oldum. siteyi gez gez canım çıktı ama derdime derman bulamadım.
Bugün saçımı boyadım ve büyük bir hata sonucu saç rengim hiç istemediğim bir hal aldı.
Eki Görüntüle 614582
Gördüğünüz üzere kızıllı, koyu bir renk oldu. Kullanmayı seven için güzel ama benim için "imkansız" bi renkDeğişmesi için akmasını bekleyecek vaktim yok malesef
Asıl mevzuya gelirsek, istediğim renk şu;
Eki Görüntüle 614589
Bu rengi elde etmek için, saç açıcı veya silici tarzı bir şey kullanmak istemiyorum. Açık sarı bir boya ile boyasam saçımı yakar mıyım? Üstüne tarçın bakır vs yapsam, buna yakın bir renk elde eder miyim?
Lütfen hemen yarın uygulayabileceğim bir fikir verin bana. Lütfen..
sakın sarıya boyama maffedersin bence bi kuaföre git bu renk acılmadan o renk olmaz hiç bir şekilde
bende bu renk kullanıyorum
Normal sarı boyayla pek açılmaz o renk canım. En fazla 1-2 ton fark eder. Açıcıyla açılır o renk anca. Ama boyayı almışsın artık...
Bir de merak ettim, hangi boyayı kullanarak o rengi elde ettin acaba? Şarap kızılı falan mı?
Saçımda 2-3 ay önceden kalma Palette 4.60 altın kakao vardı. Bugünde Palette 6.88 nar kızılı boyadım.
Aklıma geldikçe gülüyorum. Annem turuncu saçlarla dolaşıyor, bense bu kızıl kafayla oturuyorum evde. O halinden memnun ama benim için sinir bozucu :)
koyu tutmuş bayağı. 6.88 de kutuda daha açık duruyor ama siz önceden koyu kahveye boyamışsınız. aslında kötü değil renk ama siz beğenmemişsiniz ona birşey diyemem. kızılın üstüne sarı renk hiç boyamadım ama o kızıllık-kırmızılık muhtemelen biraz azalır ama çok açmaz diğer fotodaki gibi... o turuncu renge ulaşmak zor hakkaten. ben geçenlerde saçımı açtım tupturuncu birşey oldu ya :) kendi doğal saçım uzamıştı koyu kahve saç üstüne açıcı yapınca öyle olduistemiyordum öyle olmasını ama hürremin rengine yakın bir şey oldu. cart bir renk oldu ama ben de dayanamadım küllüye boyadım...
Merhaba, Ben yeni üye oldum. siteyi gez gez canım çıktı ama derdime derman bulamadım.
Bugün saçımı boyadım ve büyük bir hata sonucu saç rengim hiç istemediğim bir hal aldı.
Eki Görüntüle 614582
Gördüğünüz üzere kızıllı, koyu bir renk oldu. Kullanmayı seven için güzel ama benim için "imkansız" bi renkDeğişmesi için akmasını bekleyecek vaktim yok malesef
Eki Görüntüle 614589
Bu rengi elde etmek için, saç açıcı veya silici tarzı bir şey kullanmak istemiyorum. Açık sarı bir boya ile boyasam saçımı yakar mıyım? Üstüne tarçın bakır vs yapsam, buna yakın bir renk elde eder miyim?
Sence bu dediğin olur mu?
Elbette olmaz..
Sarıya boyarsan, sadece saçın kimyasını bozmuş olup, renkte hiç bir değişiklik yapmış olmayacaksın...
İstediğin rengi yakalaman için saç açıcı kullanman gerekiyor..Buna mecbursun hemen sonuç istiyorsan...
Ama bunu yaparsan da, saçların lastikleşecek ve bir süre sonra dayanamayıp kestirmek isteyeceksin...
En azından 1.5 hafta sonra, saç açıcı al...İşlemi dikkatli bir şekilde uygula...
Üzerine istediğin ren boyayı sürersin..
Bu şekilde bile oldukça yıpranacak saçların, bunu göze alarak uygulamalısın bu işlemi..
Eki Görüntüle 614582
Eki Görüntüle 614589
hair plus ciddi cddi saçı yıpratmayan bi açıcı kullandım hemde bır kaç kez tamam yani az da olsa kuruluk yapıyo halıyle ama o kadar daha sonra bakımlarla eskı nemıne döndurursn ıstedığın renge kadar acıyo hatta çiğ bi turuncu yerıne sarı açıyo, ancak senınkı kızıl olduğu ıcın turuncu açar ve zaten ustune ıstedığını uygulayabılrısınn bu arada 2 kutu al saçın gür sanırım sonra karışık olmasın rengin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?