canım benim çok teşekkür ederim.Bende tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım.Daha önce hamileliklerim var ama ya düşük ya karında ölüm oldu.Bu dördüncüydü.Daha sağlıklı olurmu diye tüp bebek yaptırdık.Bir yıl coraspin ve folik asit kullanmıştım ama sonuç böyle oldu. Aslında benim asıl merak ettiğim doktorumun bir ihmalimi var neden 16. haftaya kadar göremediler. Eğer sakıncası yoksa hangi doktora gittiğini yazarmısın tabi memnunsan. Benim artık işi şansa bırakacak ne maddi ne manevi güzüm kalmadı.
canım selam ...sıkıntın benı bıkac sene oncesıne alıp goturdu bu anlatılamayan bır acı yasayan bılır mısalı bes yıl once tedavıyle hamıle kaldım ıkızdı ıyı gıdıyodu hersey ama ense olcumleırnde kız olanda sıkıntı cıktı cok dırettım bekledım ama hıc ıyıye gıtmedı uçuncu dr ısın ehlı daha bakınca olmaz dedı sonlandıralım belkı dıger bebek dha ıyı gelısır ..cok zor bı kararla tamam dedım cok zor ya ....................unutmak elde degıl......sonlandırıldı tabı ben hep agladım agladım ama dıger bebegım ıçın gıclıu olmam gerektı ama malesef 25 haftada onu erken dogumla onuda kaybettım bı hafta yasadı kuvesde cok zor kendıme gelmem cok zor oldu sonra korkarak yenıden denedım tedavıyı sımdı üçüz kızlarım var cok sukur ama o acı hala yuregımde unutulmutyoo rabbım senıde kısa zamanda sevındırsın canım yuregıne ferahlık versın acılar bızım ıcın sabır ıse yıne bıze rabbım ecrını versın bol bol........guçlu ol ayaga kalk ve bısmıllah dıyıp yenıden koyul yola kımse anlamaz kımsse ........bol dua rabbım bıu sıkıntıyı yasayanlara yardım etsın guc versın
doktoruma gerçekten çok güveniyorum, ultrason gözünün çok iyi olduğunu duymuştum ona gitmeden önce. ama görevim nedeniyle mardinde yaşıyorum. doktorum da diyarbakırda. ben hamileliğimin ilk 4 ayında kanama nedeniyle yattım sürekli. doktorum hazırlıklı olun dedikten sonra kanama nedeniyle burda devlet hastanesinde yatmak zorunda kaldım, 12. haftamın başıydı yattığımda ve burdaki doktor kaç kere baktığı halde ikisi de sağlıklı dedi hep. nette de 6.,7, ayında anlaşılanları okudum doktorun ihmali yüzünden. o yüzden gerçekten önemli doktor. az önce de yazdım ya ikiz olduğu için sağlıklı bebekle kıyaslayarak gösterdiler bize çok anlaşılır bir şey aslında.
Teşekkür ederim ama ben Ankara'dayım ben buradsınız gibi algıladım.Çok kötü bir durum ya tamamen doktora bağlı canımızı, evladımızı emanet ediyoruz karşılığında paramızı veriyoruz onlarda böyle bir karşısında ŞANSIZLIK diyip geçiyolar.
allah bidaha yaşatmasın kimsenin başına vermesin sizlerede saglıklı sıhatlı evlatlar nasıp etsin
Bugün yine seni özledim canım, gözümün nuru.Burnumun direği sızladı aşkım.Bir annenin çocuğuna bakışında gördüm seni. Annesine açıklama yaparken telaşla konuşan çocuğun dudaklarında. Pazar yerinde birbiriyle konuşan anne ve oğul. Sanki iki bülbülün aşkla ötüşü gibiydi konuşmaları. Hata yapmış belliki çocuk 'ama anne ' diye başlayan cümleleri, yanaklarının al al olması, annesinin yüksek sesle ona anlatmaya çalışmaları.Çok özür dilerim ama kulak misafiri oldum sessizce onlara. Bu güzelliği bir an olsun hissetmek istedim .
Hey Rabbim AŞK bu ya Senden bize, bizden Sana ve bizden birbirimize AKAN, bizi YAKAN bu duygu...
Hepimizin yaşamasını nasip et YARABBİ...
Ne güzel ziyaret eden çok ama bu sorunu yaşayan yok.
Peki aranızda MTHFR c677 ve 1298 Heterozigot olupta çocuk sahibi olan yok mu? Belki benim gibi Anensefali yaşamamış olabilirsiniz ama tedaviniz neydi, hangi ilaçları aldınız ve çocuk sahibi olabildiniz mi? Sorular çok oldu galiba ama cevaplarsanız çok sevinirm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?