canım selam ...sıkıntın benı bıkac sene oncesıne alıp goturdu bu anlatılamayan bır acı yasayan bılır mısalı bes yıl once tedavıyle hamıle kaldım ıkızdı ıyı gıdıyodu hersey ama ense olcumleırnde kız olanda sıkıntı cıktı cok dırettım bekledım ama hıc ıyıye gıtmedı uçuncu dr ısın ehlı daha bakınca olmaz dedı sonlandıralım belkı dıger bebek dha ıyı gelısır ..cok zor bı kararla tamam dedım cok zor ya ....................unutmak elde degıl......sonlandırıldı tabı ben hep agladım agladım ama dıger bebegım ıçın gıclıu olmam gerektı ama malesef 25 haftada onu erken dogumla onuda kaybettım bı hafta yasadı kuvesde cok zor kendıme gelmem cok zor oldu sonra korkarak yenıden denedım tedavıyı sımdı üçüz kızlarım var cok sukur ama o acı hala yuregımde unutulmutyoo rabbım senıde kısa zamanda sevındırsın canım yuregıne ferahlık versın acılar bızım ıcın sabır ıse yıne bıze rabbım ecrını versın bol bol........guçlu ol ayaga kalk ve bısmıllah dıyıp yenıden koyul yola kımse anlamaz kımsse ........bol dua rabbım bıu sıkıntıyı yasayanlara yardım etsın guc versın